torstai 31. heinäkuuta 2014

Kesäinen setti

Osallistuin Avènen kesäiseen testiryhmään, jossa tarkoituksena oli siis testata muutamaa tuotetta. Kun kerta hellekesää on vielä runsain mitoin jäljellä, on hyvä esitellä tässä vaiheessa vähän kokemuksia.


Joukossa oli muutama kesätuote ja pari ihonhoitotuotetta.


Kesätuotteisiin lukeutui huikealla 50:n suojakertoimella varustettu mineraaliaurinkovoide sekä samaisella suojakertoimella varusteltu meikkipuuteria muistuttava tuote parissa eri sävyssä.

Jos nyt aloitan tuosta Very High Protection Mineral Lotion -voiteesta, niin voin kertoa, että siirsin sen aika pian taaperoni käyttöön. Se blokkaa auringon niin perusteellisesti, ettei aurinkoa rakastava ja ruskettusta tavoitteleva meikäläinen millään voinut sitä säännöllisesti käyttää :) Lapselle se sen sijaan on ollut aivan mahtava kesätuote eikä tyttö ole palanut laisinkaan koko kesän mökkeilyistä ja rantailuista ja auringonporotuksesta huolimatta.

Voide on tuhtia, valkoista (muuttuu kyllä iholla vähän beigehtävämmäksi) eli sen levityksen huomaa. Laiskuuttani suihkutin jotain löytämääni 30:n suojakertoimella varusteltua läpikuultaavaa voidetta tässä yksi päivä lapselleni, mutta helteisellä rannalla huomasin aika pian alkavaa punoitusta ja lisäsin äkkiä tätä Avènea olkapäille. On vaan turvallisempaa silloin, kun huomaa, mihin voidetta on levittänyt ja paljonko.

Voiteen pesu iholta pois on oma urakkansa (tämän kanssa voi taatusti mennä uimaan!) ja siihenkin omalla kohdallani kyllästyin. Lapsen kohdalla jaksan kuitenkin nähdä tämän vaivan. Pääasia, ettei hänen ihonsa ole palanut :) Suosittelen voidetta lämpimästi kaikille, joiden herkkä iho ei aurinkoa kestä!

Sävyt Dore/Honey ja Sable/Beige.
Meikkipuuteria muistuttavat High Protection Compact -tuotteet ovat peilirasian sisälle kätkeytyviä mineraaliaurinkosuojan sisältäviä aurinkovoiteita. Näillä saa kesänassun tasoittumaan, suojautumaan auringolta ja hehkumaan. Kesäisin aina muutenkin innostunun meikkipuutereista, joten tuotteena nämä olivat tosi käteviä ja tasoittivat ihon väriä kivasti. Alkuun tuo vaaleampi sävy oli passeli, mutta pidemmälle kesään mentäessä vaihdoin tummempaan sävyyn. Ainoa miinus ehkä tuoksusta, en ehkä kasvo"meikissä" kaipaa aurinkosuojan tuoksua sen kummemmin. Myös tietty 50:n suojakerroin sopii paremmin ehkä herkemmin ihonsa polttaville kuin aurinkoa rakastavalle meikäläiselle :)


YsthéAL-voiteet olivat yökäyttöön tarkoitetut kasvovoide ja silmän- ja huultenympäryksille soveltuva voide. Heti plussaa kummallekin voiteelle sekä pumppumallista että kivan keveästä ja riittoistasta koostumuksesta. Voiteet on suunnattu 35+-ikäisille, ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleville. Eli siis vähän olen junnusarjaa kuitenkin enkä ihan kohderyhmää, mutta tykkäsin kyllä tuotteista kovin. Kumpaakin oli miellyttävä käyttää ja tosiaan riittoisia ovat. En nyt mitään suuren suurta ihmettä kasvoillani huomannut, mutta ainakin iho oli aamusella kosteutettu ja hyvinvoiva.

Tuotteet saatu blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!