sunnuntai 3. elokuuta 2014

Kesäjalat pehmeiksi eli kuorivat sukat

Nyt olisi esittelyssä sandaaleista ja korkkareista vilkkuville kesäjaloille suunnattu aika edistyksellinen tuote.


Uskaltauduin viimein kokeilemaan kaapissa pitkään makoilleen Footnerin tuotteen. Kuorivat sukat lupaavat tehdä jaloista vauvanihon pehmeät.Paketissa on muoviset sukat, jotka laitetaan jalkaan teipillä kiinnittäen tunniksi.


Sukat jalkaan, omat sukat vielä päälle ja siitä lähtee. Muovisukkien sisällä on jotain hoitavaa ainetta ja tunnin saavat jalat tosiaan muhia siellä. Tuote lupasi, että 5-10 päivän sisällä alkaa jalkojen iho kuoriutua. HUOM: Itse tajusin vasta sukat jalkaan laitettuani, että ohjeissa muistutetaan, että jos ei halua ihon kuoriutuvan esim. jalkojen päältä, niin siihen kohti kannattaa laittaa sitten vaseliinia. Itse siis en tätä tajunnut ja kaduin tätä kovasti.


Muutaman päivän päästä iho tosiaan alkoi kuoriutua, tässä kuvassa on tilanne ehkä noin viikon kuluttua sukkien käytöstä. Suihkun ja saunan jälkeen ihoa lähti reippaammin. Aika koukuttavaa muuten tuo ihon repiminen eli ihan ei olkkarin maton päällä siihen hommaan kannata ryhtyä :D Iho kuoriutui varpaita myöten ja tosiaan myös siitä jalan päältä, mikä oli hankalaa esim. baltsuja käytettäessä, mutta ehkä parissa viikossa homma oli jo liki ohi. Nyt kuoriutuvia kohtia ei juuri huomaa enää.

Jaloista tuli kyllä huomattavasti pehmeämmät, joten en voi kun suositella tätä tuotetta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!