keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Sec'n Dry

Hellurei taasen pitkäksi venähtäneen tauon jälkeen. Onkohan kesäloma uhka vai mahdollisuus blogille? Tulisikohan tätä päivitettyä useammin vai entistä harvemmin? :) Se selvinnee.

Yllättäen kynsijuttuja olisi tarjolla, mutta nyt olisi yksi itselleni uusi tuttavuus esittelyssä.


Hankin nimittäin ORLYn Sec'n Dry -top coatin, kun ei minulla tässä ole oikein ollut minkäänlaista päällyslakkaa käytössä. Ja olen kyllä ollut tositosi tyytyväinen. Tämän koostumus on tosi ohutta, joten tästä ei tule sellaista ylimääräistä vaivaa niin kuin joistain paksummista päällyslakoista, joiden kanssa joutuu odottamaan vielä niidenkin kuivumista. Tämä kuivuu hetkessä ja kuivattaa samalla ne lakat sieltä altakin.

Yves Rocherin vahvistava aluslakka, H&M: Blue My Mind, L'Oréal Paris: Grace Tweed, Gina Tricot: Sunny ja ORLY: Sec'n Dry.
Ja kun miettii, millainen arsenaali lakkoja tuon top coatin alle jäi jemmaan, niin on suoranainen ihme, että se oikeasti kuivatti lakkauksen eikä vahinkoja päässyt syntymään.


Tällaisen tuotteen omistaminen antaa kyllä motivaatiota lakkaukselle ja uskallusta lakata myös juuri ennen yöunia :) Koska onko juuri mitään ärsyttävämpää kuin kivat lakkaukset, jotka aamun koittaessa ovat ihan rutussa?

Silloin fiilis on tää:

http://media.tumblr.com/tumblr_m8nqeaUYfL1r3huu1.gif

Noh, anyways. Suosittelen tätä lämpimästi ainakin tähän astisten käyttökokemusten perusteella :)


Kynsistä itessään ei kai mitään erityistä kerrottavaa. Vähän kyllä meinasi mennä toi nimetön ruttuun, kun en vaan jaksanut odotella kuivumisia kerrosten välissä, mutta ORLY pelasti tällä kertaa tilanteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!