sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Shower Power

Niin kaikki itselleni tekemät pyhät lupaukset lukuisten postausten kirjoittamisesta blogiin karisivat tämän viikonlopun mahtisään myötä. Jos nyt yhden saisi kuitenkin aikaiseksi.


Sain taannoin blogin kautta testiin kolme Lemon Juice & Glycerinen uutuutta suihkusaippuoiden muodossa. Näitä olenkin nyt ahkerasti vuoronperään testaillut ja nyt olisi jonkinnäköinen mielipidekin näistä muodostunut.

2 in 1 Lime & Jogurtti: Näistä kolmesta tämä limejogurtti on ainoa, jonka kerrotaan soveltuvan myös hiusten pesuun. Omalle pitkälle, rasvoittuvalle tukalleni tämä ei ollut ideaalein ratkaisu, ei siis tukka mitenkään superpuhtaana seuraavana päivänä ollut. Mutta treenikassiin tämä soveltuu taatusti hyvin, myös miehille, eli sellaiseen pikapuhdistukseen liikuntasuorituksen jälkeen. Tuoksu on hyvä ja saippua vaahtoaa ihanasti. Tämä sopii tuoksunsakin puolesta pariskunnan kummallekin osapuolelle.

Hoitava Puuvilla: Tämä oli ehdoton lempparini näistä kaikista. Tuoksu on nimittäin niin puhtaan puuvillainen kuin kuvitella saattaa. Aivan ihana. Tämäkin saippua vaahtoaa hyvin ja sopii vaikkapa sheivausavuksi. Sisältää puuvillan siemenöljyä ja hellävaraisena soveltuu koko perheelle.

Virkistävä Avokado & Sitruuna: Myös tämän tuoksu on ihanan raikas ja koostumus hyvin vaahtoava. Virkistävä vaihtoehto aamusuihkuun.

Hintaa hyvänkokoisilla (250 ml) tuubeilla on 2,20 euroa eli todella hyvä hinta-laatusuhde, sanoisin.

Tuotteet saatu blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!