lauantai 10. toukokuuta 2014

Hattaraa

On taas muka pitänyt hirveää kiirettä, niin ei ole ehtinyt päivittelemään. Jos nyt kuitenkin taas yksiä IsaDoran Sugar Crush -kynsiä vilauttaisin. Sitten oikeasti pitää jo ruveta miettimään muita postausten aiheita :) Nämä ei ole siis mitään IsaDoran sponssilakkoja, vaan kaverilta saatuja.

Tämä keväinen lila Cotton Candy* on ehkä lempparein kaikista. Aivan ihana. Ja joo, tässäkin ehkä kynsiraja kuultaa läpi parin kerroksen jälkeen, mutta vain tietyistä kulmista. Olin kyllä ihan myyty tälle ja lisättyäni tätä kerran välissä sain pidettyä näitä kynsillä ainakin pari viikkoa.

Tykkään näistä tekstuurilakoista siksikin, että ne kuivuvat niin nopeasti ja olen aina kaiken sellaisen puolestapuhuja, mikä auttaa minimoimaan lakkausten piloille menoa.

ps. Prettyllä on näköjään menossa Good Hair Days -kampanja, check it out*.

pps. Tää alkaa nyt miettimään muita postausaiheita kuin kynnet. Voisi alkaa ainakin tutkailemaan, onko selluliittivoide tehonnut ja läträilemaan vielä vähän testiin saaduilla suihkusaippuoilla ennen lopullista tuomiota. Uu ja pari ihanaa IsaDoran huulijuttua on myös tullut kokeiltua. Ja ja ja... Ja sain yhden meikkivoiteenkin kulutettua loppuun, mikä oli aika huikeeta. Yleensä ehdin jo kyllästyä ennen kuin meikkivoide ehtii kulua loppuun. Edistystä on siis tapahtunut.

ppps. Olettehan huomanneet blogin fb-sivut? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!