perjantai 23. toukokuuta 2014

Kesän pieniä iloja

Siis aivan mielettömät kelit! Ihan uskomaton toukokuu, ei voi muuta sanoa. Noh, ajattelin sitten sen kunniaksi tehdä pienen kollaasin alkaneen kesäkauden pienistä ilonaiheistani.


A) Lumenen turvenaamio on kyllä sellainen peruspätevä nassun raikastaja. Tuoksu todellakin on turpeinen, mutta kuitenkin omalla tavallaan ihan miellyttävä. Naamio ei ole kauneimmasta päästä, mutta sen kestää :) Kuivuu kasvoille, muttei kuitenkaan kiristävän inhottavaksi. Naama tuntuu puhtaammalta ja se on tärkeintä. Hyvä luottotuote.

B) Sain blogin kautta testiin No7:n primerin. Se on tarkoitettu vähän vanhemmalle iholle, mutta oikeasti tuntui jeesaavaan supersuurten huokosteni kanssa. En ole mikään primereiden suuri ystävä, lähinnä siksi, ettei sopivia ole vastaan kovin montaa osunut, mutta tästä olen nyt varovaisen innostunut. Testit jatkuu.

C) Sain blogin kautta testiin myös No7:n sellulliittivoiteen ja purkin pyörivä pää tuntui todella hierovan selluliitit hiiteen. Nelisen viikkoa ehdin kokeilla päivittäin ja juuri, kun reidet oikeasti tuntuivat silottuneen hieman, tulin kipeäksi ja testi jäi siihen. Pitää taas jatkaa, vielähän on kesää jäljellä!

D) Rohtuneet huulet saavat huikeaa apua, kun sekoittaa sokeria ja hunajaa keskenään. Tällä luonnonkuorinnalla ylimääräiset ihoriekaleet katoavat tiehensä. Sokerin voi myös sekoittaa muutamaan tippaan vettä ja tämän kuorinnan jälkeen laittaa hunajaa naamiona huulilleen. Tehokasta!

E) UV-valon käyttö kynsien lakkauksessa teki tämän ensikertalaisen onnelliseksi! Kuvassa UV-käsittelyn saivat varpaat, mutta myös sormen kynnet hehkuvat pinkkeinä. Vaikuttaa ihan kestävältä tavalta lakata kynnet. Jeejee.

F) I love... -merkin mansikkakuorinta tuoksuu ehkä ällön esanssiselta eikä ole tehokkuudeltaan ihan huippuluokkaa, mutta tuntuu sellaiselta arjen pikkukivalta :) Pienet on ilot.

Mitkä ovat teidän kesän piristäjät?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!