keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Apteekkituotteita netistä

Huomaatteko, miten google-optimoitu otsikko taas? :D Turha runoilu on näköjään mahdotonta mulle...

Anyways, niin kuin olen sata kertaa sanonut, niin olen tosi huono käymään kaupoilla, apteekissa, postissa.. Jos jonkun asian voi tehdä helpommin, niin sen teen. Eli tilaan netistä ja tilaan vieläpä pakettiautomaattiin. Se tekee mun elämän yksinkertaisemmaksi.

Huomasinpa siis, että Apteekkituotteet.fi-sivustolla* oli ale, joten klikkailin sinne katsomaan, olisiko siellä jotain, mitä tarvitsisin särkylääkkeitten ja maitohappobakteerien lisäksi. Ja olihan siellä, surprise, surprise. Tai korjaan, ei ehkä sellaista, mitä tarvitsisin, mutta mitä halusin :)


a) Olen nyt kokeillut melkein purkillisen Avecyd-nimistä pesuainetta kasvoille ja tuntuu, että se on tasoittanut ihoa. Sitä ei kuitenkaan tuolla nettikaupassa ollut, joten ajattelin testata tällaista nassunpesuainetta*, vaikkei naamassani aknea nyt olekaan, mutta on siinä mustapäitä kuitenkin ja rasvainen se on.

b) Toisenkin nassunpesuaineen* ostin, tämän Pink Grapefruitin tuoksuisen herkkusen Neutrogenan valikoimista, joka on alessa. Jännän ohut koostumus, mutta plussaa pumppupullosta.

c) Suuvettä ostin myös. Olen jo pitkään halunnut kokeilla tätä SB12-merkkiä*. En ole vielä ihan vakuuttunut luvatusta 12 tunnin tehosta, mutta selkeästi tehokkaampaa tavaraa tämä on kuin kaupan litkut.

d) Ja kasan näytteitä sain myös tilauksen mukana :)

Ja tosiaan, tilasin myös särkylääkettä ja niitä maitohappobakteereja, mutta enpä jaksanut näitä Panadoleja ja Gefiluksia kuvata, kun ei nyt niin varmaan teitä kiinnosta :D Täältä* pääsee kaikkiin tarjouksessa oleviin tuotteisiin.

Yritän keksiä jotain kiinnostavampaa asiaa, kun tämä jatkuva väsymys kaikkoaa! Kello ei ole edes 20 ja suunta on kohti tyynyä ja peittoa... Zzzzzzzzz.....

2 kommenttia:

  1. Apteekissa paikan päällä käymällä sulle ois selvinnyt et toi kasvovesi on pääosin/pelkkää alkoholia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Selviihän tuo netistäkin :) Ei alkoholillisuus mua haittaa..

      Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!