perjantai 23. marraskuuta 2012

Loppuneita


Siis can you believe it?!!? Sain hajuveden kulutettua loppuun. It's a miracle! Olen ehkä joskus saanut Miss Diorin loppuun, mutta nyt sain jonkun ei-niin-suosikki-tuoksun käytettyä. Jeejee. On tätä yritettykin.Laura Biagottin Laura Rosé on ollut kulutuslistalla jo KAUAN. Tein tämän kuluttamisprojektista postauksen jo huhtikuussa 2011 eikä tätä silloinkaan ole ollut paljoa jäljellä. Okei, lapsen ollessa ihan vauva, en käyttänyt paljoa tuoksuja, mutta muuten tämä on ollut ehdottomasti käytetyin ja melkeinpä ainoa arkituoksu. En kuulu siihen jengiin, joka suihkii monta kertaa päivässä tuoksua itseensä, vaan suihkin aamulla muutaman suihkauksen ja that's it. Mutta silti. Luulisi, että tämä olisi tapahtunut jo aiemmin.

Anyways, tuoksu oli miellyttävä ja hyvä ja ihana ja olen pahoillani, että loppui, mutta korvaavia tuoksuja on tilalle olemassa tuolla hyllyllä monta... kymmentä...

Aaaanyway... Muita loppuneita:


Kaksi Paul Mitchellin tehohoitsikkaakin sain kulutettua, Super Strongin ja Color Protectin. Kummastakaan ei ole mitään sanottavaa. Ei sitten niin mitään. Eivät tehneet tukalleni mitään. Super Strong on vielä muilta tuotteiltaan ihan lempparein Mitchell-sarjani, joten jännä juttu sinänsä, ettei tämä herättänyt mitään tunteita. No can do.


Loppuun kului myös ennen hyvin toiminut Lumenen Kirkastava Tehohoito, mutta enää se ei tehnyt iholleni ihmeitä. Ei siitäkään siis sen enempiä. 


//EDIT//Lisäksi loppuun kului Lumenen Angry Birds -shampoo, joka kului enemmän omaan kuin tytön päähän. Oli vaan tosi kiva shampoo ja aika usein tämän jäljiltä tukka näytti jopa poikkeuksellisen hyvältä, vaikkei uskoisikaan. Vadelman tuoksu oli todella voimakas, mutta tukassa sitten ihan miellyttävä, joskin ihan tuntuva.

Että sellaisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!