maanantai 5. marraskuuta 2012

Ihan randomisti


Nyt esittelyyn arkiston syövereistä pari loppunutta, jotka on unohtunut esitellä ja, joista en kohta enää muista edes, mitä piti sanoa.

Tämän näytekokoisen Lumenen Uudistavan Retinol Yövoiteen sain silmänympäryksiäni varten tilauslahjana jonkun Sokoksen tilauksen yhteydessä. Ja tämä oli aivan mahtituote! Tosiaan ihan mieletön voide yökäyttöön, täyteläinen, pehmeä ja kaikinpuolin mainio.  Piti kyllä silmänympärykset pehmoisina ja miellyttävän tuntuisina. Tätä voisin ostella ihan itsekin.


Nämä Weledan granaattiomenavoiteet päivä- ja yökäyttöön olivat kesän mökkireissuilla käytössä ja toimivat superisti. Päivävoide oli mielettömän kevyt, mutta kosteuttava ja todella hyvä meikin alle. Yövoide puolestaan tuntui juuri asteen verran kosteuttavammalta ja täyteläisemmältä ja aamulla iho oli kaikkea muuta kuin kuiva. Valitettavasti näiden käytöstä on jo sen verran aikaa, etten enempää edes muista! Siksi piti saada nämä ulos äkkiä.

Ei muuta tällä erää. Palaillaan murut :)

2 kommenttia:

  1. Pitääpä ottaa käyttöön tuo silmänympärysvoide, mullaki on se jostain tullu kylkiäisenä.

    VastaaPoista
  2. Muutkin Weledan kasvovoiteet ovat hyviä, tykkään niistä kovasti. Tuota silmänympärysvoidetta en olekaan kokeillut, täytyy pitää mielessä.

    VastaaPoista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!