perjantai 30. marraskuuta 2012

Ja taas loppuu...

En ole niin organisointikykyinen ja suunnitelmallinen immeinen, että osaisin julkaista kaikki tietyn kuun loppuneet omassa, yksittäisessä postauksessaan, joten siksipä saatte taas ihailla, mitä olen saanut kulumaan loppuun - vaikka juuri julkaisinkin edellisenkin loppuneet-postauksen. Olen tulessa, niin sanoakseni.


Yves Rocherin Intian Puuvillankukka -suihkugeeli* oli ihana. Tuoksui ihan puhtaalta pyykiltä :) Tätä tilaan kyllä jossain välissä lisääkin, oli sen verran kiva tuttavuus. Koostumus on ihanan kermainen ja paksu ja levittyi ihanasti kropalle. Tykkäsin kovin, mutta ainoa miinus tulee siitä, että tuntuu, että käytän näitä samanlaisissa purkeissa olevia Yvesin suihkareita aina kerralla liikaa. Tuntuu, että näistä on niin kovin helppo puristaa puoli purkkia kerralla... Liioittelen vähän, mutta kuitenkin...

Muistakaatten, että jos tilailette jouluksi Yvesiltä, niin laittakaa tilauksen kallein tuote koriin ensimmäisenä, niin saatte siitä 30 pinnaa pois. Ja nythän tilaukset saa myös ilman toimituskuluja. Yvesin joululahjaidiksiin pääset tästä*.


Sain tämän Wella Pro Seriesin Volume-hiuslakan jo ajat sitten blogin kautta, mutta sain tämän jättipurkin vasta nyt kulutettua loppuun. Syykin on selvä: olen vasta hiljattain alkanut käyttää lakkaa myös arkena, kun olen yrittänyt vähän panostaa tukkaan. Olen tätä lakkaa jo joskus hehkuttanutkin, mutta hehkutan vähän lisää. Tykkään paljon tämän tuoksusta ja tukankin tämä piti kondiksessa kiitettävästi. Esim. kun vertaa lakkapurkkiin, jonka nyt otin käyttöön, niin eron pidossa huomaa selvästi eli tämä Wella oli siinä suhteessa parempi, tosin tässä onkin pito 4, ja uudessa purkissa 3, joten ei ole sen uuden lakan vika tämä :) Mutta joo, lakkoja taitaa muutama olla jemmassa, mutta niiden loputtua Wella on aika varma kotiin haalittava kaveri.Myöskin jo sata vuotta sitten blogissa esitelty Clarinsin legendaarinen naamio, Beauty Flash Balm, kului loppuun, kun vihdoin päätin lakata sitä säästelemästä. Tämä on aivan ihana tuote niin krapula-aamujen palautumiseen kuin laitettavaksi myös ennen ulos lähtöä. Tämä kun on saanut kasvoilla muhia ja sitten pyyhitty pois, niin kyllä vaan, meikki levittyy kuin unelma ja iho on sileän tuntuinen. Niinä krapula-aamuina tämä virkistää kivasti ja freesaa olon ihmismäisemmäksi. Tai muuten vain väsy-aamuina, eihän sitä krapulakaan tarvitse olla :) Toivon, että saan tätä joskus lisääkin hommattua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!