maanantai 22. lokakuuta 2012

Pientä tarpeellista apteekista

Huomasin tässä vähän aikaa sitten silmänympäryksilläni ensimerkit siitä, että ne alkavat kuivumaan - niin kuin aina talven tullen tekevät. Napsaisin siis Avènen silmänympärysvoiteen auki ja alkava kuivuus saatiin kuriin. Yksi Avène ei kuitenkaan koko talvea kestä ja muistin, että viime talvena ihastuin yhtä paljon (ellen enemmänkin) Sebamedin voiteeseen, jonka sitten päätinkin nyt tilata Apteekkituotteet.netistä* omakseni.


Tämän ihananihananihanan silmänympärysvoiteen* lisäksi päätin, että kun nyt oltiin tilailemassa, niin päätin tilata saman Sebamedin Anti-ageing-sarjan hoitovoiteen* kasvoille, josta jo viime vuonna joulun tienoilla kirjoittelin ihastuneena. Luotan siihen, että kun koko kasvojen ihokin alkaa huutaa hoosiannaa kuivuudesta, niin tämä rauhoittaa tilanteen. Ja let's face it, tässä iässä (27!) voi ihan huoletta ja pitääkin käyttää anti-ageing-voiteita.


Ja lähti tilaukseen vielä tuubillinen Bevita R-voidetta*, joka on tarpeellinen melkein mihin vaivaan vain. Mutta tämän nyt tilasin lähinnä tytärtäni varten, jonka vaippaihottuman tämä voide korjaa hetkessä. Vaikka kyllä kai se niin menee, että äitikin tätä lainailee aina välillä.

Vertailin kolmea eri nettiapteekkia ennen tilauksen tekoa ja laitoin saman kolmikon jokaiseen ostoskoriin. Tuotteiden hinnat ja postituskulut huomioonottaen, Apteekkituotteet oli mielestäni halvin ja kätevin, joten tilaus lähti sinne. Tilaus käsiteltiin heti ja paketti oli SmartPost-lokerossa seuraavana päivänä.

Mieli olisi tehnyt tilata muutakin, mutta jättäydyin nyt tällä kertaa tähän. Jos olisin vielä antanut itselleni luvan tuhlailla pikkuisen lisään, mukaan olisi kenties tarttunut seuraavat tuotteet:


Tämä ACO Cliniderm Renewal Cleansing Foam* on minulla nyt käytössä (vähän eri nimellä tosin muistaakseni, mutta samaa tavaraa) ja voi morjens! Niin olisi tehnyt mieli tilata jemmakappale. Tämä on siis kevyesti kuorivaa puhdistusvaahtoa ja vaikka pelkäsin, että jättäisi ihon nirskuvan kuivaksi, niin ei kyllä jätä, vaan aivan ihanan pehmeän puhtaaksi ja tuntui kirkastavan heti ensimmäisistä käyttökerroista lähtien. Ihan taatusti tilaan tätä vielä jossain vaiheessa lisää. Ei mikään puhdistustuote ole myöskään tuntunut näin pehmoiselta pesuvaiheessa.


Olen kovasti halunnut tässä valkaista hampaitani, mutta tajusin vasta tilauksen jo tehtyäni, että tämä Yotuelin kotivalkaisukitti* olisi ollut ihan älyttömässä alessa. Nyyh.

Vihaan pimeyttä, ankeutta ja talven tuloa. Muistuttavat vaan siitä, että no sun, no fun. Tarvitaan siis D-vitamiinia* ja paljon!

Ja kyllä: nuo Sebamed- ja Bevita-kuvat viestivät siitä, että yhtä huonoja kuvia on luvassa, kun päivänvalo ei riitä! :/

2 kommenttia:

  1. Clinidermin vaahtoa houkuttaisi kokeilla, mutta yritän säästää rahaa ja haluaisin pesujutut alle kympillä. Vai voiko tuolla pestä myös silmämeikin, vaikka on kuoriva?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä lähtisi silmiä pesemään tuolla, vaikka vaikuttaakin ihan superhellävaraiselta :/ Huomasin muuten marketissa käydessäni, että Niveallakin on putsarivaahtoja. Ne maksoivat alle 7 e... Olisivatkohan ne hyviä? Itse ajattelin testata sellaista seuraavaksi :)

      Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!