torstai 11. lokakuuta 2012

Denova Pro: Normalizing Serum


Sain valita testiin Denova Prolta jonkun tuotteen ja aika äkkiä päätin, että Normalizing Serum on ajatuksena sellainen, joka tulisi tarpeeseen, jos vain toimisi! Tuotehan siis lupaa vähentää ihon rasvaisuutta ja pitää ihon mattapintaisena. Tämä kuulosti hyvältä korviini, sillä olen ihan töiden alkamisesta asti kironnut aina peilin nähdessäni rasvaista naamaani. Ei ole kiva, kun peilistä tosiaan katsoo kiiltelevä öljynaama.

Paketissa kehotetaan levittämään voidetta kasvoille, mutta tuotteessa ei ollut mitään mainintaa siitä, käytetäänkö tätä yksinään vai saako seuraksi levittää muita tuotteita. Jotenkin ajatus mattapintaistavasta tuotteesta yksinään kuulosti siltä, että ihoa kiristäisi oikein huolella.

Joka tapauksessa kokeilin tätä monellta tapaa: yksinään/päivävoiteen kanssa päällekkäin/seerumia t-alueelle ja muualle päivävoidetta yms. You get the point. Kokeilin kaikkia eri mahdollisuuksia. Havainto 1: seerumi ei kuivattanut nassua yksinään käytettynä eikä ihoa ruvennut millään lailla kiristämään. Havainto 2: yksinään käytettynä piti nassun erittäinkin rasvattomana, erityisesti ilman meikkivoidetta, mutta myös meikkivoiteen kanssa. Havainto 3: päivävoiteen kanssa päällekkäin ei toiminut toivotulla tavalla, vaan iho alkoi jonkun verran kiiltelemään. Havainto 4: t-alueella käytettynä ja päivävoidetta muualle -taktiikalla toimi myös (tietty) kivasti.

Ihon rasvoittuminen väheni tosiaan selvästi, kun ei läntännyt päälle vielä (varmaan muutenkin iholleni sopimatonta) päivävoidetta. Onpa taas työpäivät astetta mukavampia. Ja näyttäisi t-alue (johon tätä enimmäkseen laitoin) muuten olevan paremmassa kunnossakin - mitä tulee näppyihin/mustapäihin.

Tuotetta riitti ihan pikkuinen määrä, joten tuo tuubi riittää varmaan iäisyydeksi.

Tuote oli saatu blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!