torstai 18. lokakuuta 2012

Lokakuun loppuneita

Tungetaan nyt muutama loppunut tuote taas samaan postaukseen.


Ensinnäkin loppui Davinesin Nourisihing Vegetarian Miracle -tehohoitsikka.
Ihan hassu purkki, kun tekstiä ympäriämpäri, niin ei oikein tiedä, miten päin purkkia pitäisi esillä. Noooh, anyway... Oli kyllä hyvää tavaraa. Silotti tukan niin, että se oli kuivuttuaan jopa melkein liian siloinen ja hentoinen ja ohuempi kuin yleensä. Mutta toisaalta, kumpi on parempi: paksu ja karhea vai sileä ja ohut? Kuka senkin kertoisi... Voisin käyttää tätä uudelleenkin. Toimi myös hyvin nopsana pikahoitsikkana selvittäen takut helposti.


Ja loppuipa Dermosilin puhdistusgeeli, joka sisälsi myös mikroskooppisen pieniä kuorintarakeita. Oli ihan kiva tuote, jota vaan tuli plurautettua aina ihan liikaa, kun pienikin määrä olisi riittänyt. Tästä syystä myös loppui tosi nopeasti. Mutta tykkäsin kyllä kovasti. Puhdisti nassun ja teki sen myös freesin oloiseksi.


Tämä seuraava tuote ei varsinaisesti loppunut. Päätin vain heittää sen menemään. Oriflamen geelimäinen silmänympärysvoide alkoi kyllästyttämään, kun ei se näyttänyt tekevän mitään ihmeitä eikä tuntunutkaan kovin erikoiselta. Lähinnä ärsyttävältä. Aika usein tällaiset geelimäiset tuotteet jäävät sellaiseksi ikävän tuntuiseksi pinnaksi iholle eikä tämä ollut poikkeus. Plus että tämä oli avattu jo sata vuotta sitten eikä näin ollen varmaan ole kovin kuosissakaan. Ottaen vielä huomioon tämän purkkimaisen piirteen, joka mahdollistaa lisäbakteerien kehittymisen, kun sormilla täältä kaivaa voidetta. Onhan ne tuubimaiset mallit paljon parempia siinäkin suhteessa. En enää edes löytänyt tätä Orkun sivuilta, joten turha kai selittää enempiä. Niin ja sekin syy oli tämän heivaamiseen, että ulkona alkaa olla niin kylmä jo, että silmänympärykset huutelevat jo täyteläisempien voiteiden perään.


Sitten loppui Yves Rocherin tilaajalahjana tullut aprikoosivartalonkuorinta*. Ensin tykkäsin, sitten en ja jäi vähemmälle käytölle, kunnes sitten käytin tämän hetkessä loppuun, kun tajusin, miten sileäksi tämä oikeasti ihon sai. Makea aprikoosintuoksu ei varsinkaan loppua kohden miellyttänyt minua laisinkaan, mutta niin kivan kuoriva tämä tuote oli, että käyttäisin toistekin - oli tuoksu, millainen tahansa.


Sitten yksi ihan random tuote, jonka sattumanvaraisesti valitsin jemmoista käyttöön. Nimittäin Nuxen kirkastava seerumi. Pumppupullo jees ja itse tuotekin tuntui kasvoilla kivalta ja joinain päivinä en muuta voidetta tämän lisäksi käyttänytkään, kun piti nassun ihan joustavan oloisena kiristämättä lainkaan. Mutta minkäänlaisia kirkastavia vaikutuksia en kyllä huomannut eli en ehkä toisten jaksaisi vaivautua käyttämään tätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!