lauantai 30. tammikuuta 2010

Mansikasta karhunvatukkaan

Niin se sitten loppui. SENin Strawberry & Milk Hand & Body Lotion oli ihana ylellisyys, vaikka maksoikin vain pari hassua euroa. Käytin siis loppuun tämän enempi vartalovoiteen mieleen tuovan putelin, mutta käsivoidemaisempi puteli saa edelleen jatkaa käsivoiteena. Vaikka ne sisältävätkin samaa tavaraa, himoitsin jo uutta vartalovoidetta, jonka takia SEN saa toimia vastedes käsivoiteena pelkästään.

Käytin jo paljon ylisanoja edellisessä SEN-postauksessa eikä minulla juurikaan ole lisättävää. Tämähän pääsi lempparikäsivoiteeksi tuonne alalaidan suosikkeihin. Vartalovoidelemppariksi en tätä vielä ylentänyt siitä yllättävästä syystä, että tämä on niin riittoisaa. Pienenkin tipan levittämisessä niin suurelle alueelle, että se imeytyisi nopsaan, on kova työ ja huono palkka. Siis vaikka se riittoisuus on hyvä asia, niin suihkun jälkeen palelevana en jaksa tehdä hirveästi hommia rasvauksen eteen.



Vaihdokiksi pääsee Yves Rocherin karhunvatukalta tuoksuva kosteusemulsio. Olen tätä kerran jo ehtinyt kokeilla, ja kerrankin joku voide tekee, minkä lupaa. Tuolla Yves Rocherin sivuilla kehutaan voiteen rasvattoman koostumuksen edesauttavan nopeaa imeytymistä, jolloin vaatteetkin voi pukea heti päälle. Eli heti plussaa. Tämä meinaan teki juuri sen, ja imeytyi sekunnissa. Silti tämä oli uskomattoman riittoisaa. Tuoksuttelin tätä miehellä, ja hän ei kovinkaan paljon mieltynyt tuoksuun. Mies oikeastaan järkyttyi, kun tajusi minun käyttävän sitä itseeni. Itse olen kahden vaiheilla tuoksun suhteen. Testaan nyt pullon loppuun, ja katson alkaako tuoksu jurppimaan.

SENin mansikka-kerma oli loppuun asti ihana yhdistelmä enkä kyllästynyt tuoksuun ollenkaan. Nam nam.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!