sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Jupiter


Blogin kautta testiin saamani MIYOn Nailed It!-sarjan Jupiter-lakka on aika kiva tuttavuus.  Ensinnäkin jo pullon ulkonäkö miellyttää omaa silmääni kovasti. Korkista sai myös hyvän otteen ja lakka levittyi hyvin ja siististi. Vain yhden sotkun sain aikaseksi, mikä on paljon sanottu se :)


Olin kuvitellut  tämän olevan reilusti turkoosi, mutta vaikka turkoosi ehkä onkin, niin taittaa kyllä ihan reippaasti tummanvihreään ja shiftailee ehkä siniseen (?). Aika mystinen väri, en osaa kuvailla tarkemmin. Ihanan peittävä lakka, kaksi kerrosta riitti heittämällä. Kuivui myös tosi nopeasti, mistä sata plussaa :)



Sävy on jotenkin kivan neutraali, sopii kesään vihreytensä vuoksi ja talveen tummuutensa vuoksi. Tykkään kovasti! Kuvista ei ehkä se sellainen kiva shimmeri käy ilmi, pitää seuraavan kerran lakatessa ottaa paremmat kuvat. Muutaman päivän kuluttua lakka ei ollut vasemmasta kädestä kulunut lainkaan, mutta oikeasta kädestä olivat kynnen kärjet jo kuluneet, oikeakätinen kun olen. Mitään päällyslakkaa en käyttänyt.

MIYO-merkin tuotteita saapi Seppälästä :)

Lakka on blogin kautta saatu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!