lauantai 30. marraskuuta 2013

Kolmen minuutin krapulan parantaja

Voih, nyt se on loppu!


Blissin Triple Oxygen Instant Energizing Mask on juuri sitä, mitä nimi lupaa. Jos tiedätte sen tunteen, kun heräätte krapulassa lauantaina klo 16 ja parin tunnin päästä pitäisi jo olla huitelemassa jossain kaverin kissanristiäisissä, mutta olo ei ole sen mukainen, niin tämä on tuote teille :) 

Ensinnäkin tämä freesaa naaman siihen kuntoon, että meikki levittyy hyvin eikä nassussa tunnu sitä tunkkaisen turvonnutta krapulapöhötystä, jota mikään meikki ei paranna.

Toisekseen tämä on nopea! Kolmessa minuutissa naamio todellakin tekee tehtävänsä ja mikä parasta, koostumus on helposti huuhdeltavaa vaahtoa. Tiedätte varmaan savinaamioita kasvoilta huuhdelleena, että a) siinä menee iäisyys ja b) sitä löytyy vielä seuraavanakin päivänä jostain korvan juuresta. Mutta tämä Bliss on toista maata. Sain tämän jo viime vuonna blogin kautta (alkuperäinen postaus täällä), mutta olen säästellyt noita loppuja juuri niitä pahimpia aamuja varten.

Mutta nyt se on loppu. Täytyy ehkä napata uusi naamio kassan kautta, kun satun kävelemään seuraavan kerran Kicksin ohi (mitä ei valitettavasti muuten kovin usein tapahdu).

Ps. Kuva otettu laiskuuden puutteessa iPadilla ja oikeastaan liki koko postaus muutenkin näpytelty ajan säästämiseksi ja postauksen todella aikaansaamiseksi tällä uudella lelulla :) Jee!

torstai 28. marraskuuta 2013

Lip Lover -ylläri

Hellureiiii... Miten voikaan taas olla niin vaikea saada mitään aikaiseksi täällä blogin puolella, vaikka kuviakin on valoisan viikonlopun aikaan otettu varastoon tulevista jutun juureksista...  Ostin jopa iPadinkin 30% siitä syystä, että tulisi useammin näpyteltyä edes tekstejä valmiiksi Bloggeriin.

Ehkä voisin aloittaa kevyesti ja vilauttaa yhden kivan jutun, joka tuli yllärinä postissa. Jos tästä olisi jotain inspiraatiota vaikkapa jonkun ystävän joululahjaidiksen muodossa, kun tämän voi sujauttaa vaikkapa postilaatikkoon kauempana asuvan ystävän iloksi. Sain siis yllärinä Valkoiselta Ristiltä tällaisen lahjapakkauksen, johon kuuluu tuo ihana Lip Lover -kiillon marjaisampi versio sekä sitten söötti IvanaHelsingin kukkaro. (Kiillosta juttua täällä.)

Ensin mietin, etten tee tuolla kukkarolla mitään, mutta taidanpa sittenkin tehdä. Se saattaisi nimittäin olla aika passeli ratkaisu joka laukun pohjalla seilaaviin meikkikyniin ja kiiltoihin ynnä muihin sekalaisiin meikkeihin.

Jos oikeasti tajuaisin säilyttää sekameikkejä tuollaisessa pussukassa, niin olisi aika tosi helppoa vain siirtää sitä pussukkaa laukun vaihdon yhteydessä laukusta toiseen, sen sijaan, että puolet meikeistä jää aina sinne edelliseen laukkuun. Ei tuohon pussukkaan paljon mahdu, täydellisempi se olisi vaikka sekalaisille hiluille, mutta kun fakta on myös se, ettei siellä laukussa tarttisi olla kuin max. kaksi kiiltoa ja puuteri.

Sain muuten toisenkin yllätyspaketin postissa, mutta siitä myöhemmin, oli jo saavutus, että sain näpyteltyä näinkään pitkään. Illat nimittäin menevät yleensä kaavalla lapsen kanssa kotiin, ruokaa, Pikku Kakkosta, palapelejä (aika monta kertaa uudestaan ja uudestaan), iltapala, lapsi nukkumaan, suihku, Salkkarit nauhalta ja nukkumaan. Tämä pimeys on vaan niin masentavaa...

Mutta täytyy sanoa, että olen superiloinen tästä uudesta itselleni ostamasta joululahjastani eli iPad Airistani. Jotenkin vapauttavaa se, miten helppo tämä on läppäriin verrattuna. Tilasin tämän* (paitsi, että omani ei ole tuo cellular-versio... Aika haipakkaa ovat loppuneet nää perusperusmallit) Stockalta, oli ilmaiset postikulut (17.12. asti) ja viikossa paketti ilmaantui pakettiautomaattiin (pktautomaatit ovat muuten ihania! Niin käteviä postissa jonottamiseen verrattuna!) ja parasta on se, että tämä oli heti käyttövalmis. Olen jo myyty. Ärsyttävää vaan, että noita suojakansia ei ollut monessa värissä, kun tilasin ja nyt niitä olisi. Ja mulla on musta. Ja tuolla olisi esim. vaaleanpunainen*, että...

Postauksessa esitelty tuotelahja saatu blogin kautta Valkoiselta Ristiltä.

tiistai 19. marraskuuta 2013

Hemmottelutilaus

Yvesin tilaus tuli. Tällaista tällä kertaa:

Yvesillähän oli se kamppis, että ensimmäisen ostoskoriin laitetun tuotteen sai ilmaiseksi ja oma valintani oli lopulta tämä itämainen kuorinta-aine*. Turhan hankalan oloinen purkki suihkuseuralaiseksi, mutta toivotaan, että on sitäkin parempaa tavaraa sisällä :) Sisältää arganöljyä, joten kovat on odotukset!


Perinteinen suihkugeelisatsi, nämä kuuluvat olennaisena osana Yvesin tilauksia. Nuo pienet ovat siitä hyviä, ettei niihin ehdi kyllästyä eli eivät ole turhan suurikokoisia :) Eli tällä kertaa tilasin uutuustuote vadelma-kaakaon*, Laosin violetin riisin*, Organic Argan Oilin* sekä Guatemalan macadamiapähkinät*, aika herkullisen kuuloinen satsi, eikö? :)


Vanilla Gold -sarjasta tilasin pikkujoulukauteen sopivan kullanhohtoisen vartaloemulsion*. Minä vaan rakastan vaniljantuoksua! Hiuksien hyväksi puolestani ajattelin kokeilla 3 in 1 -shampoota*, joka lupaa kutreille kiiltoa, kammattavuutta ja tuuheutta. Kasvoille tilasin jo hyväksi havaitun superpuhdistavan, hellävaraisesti kuorivan puhdistusgeelin*. Edellinen purkki on liki lopussa, joten siitä pian juttua. Tämä on siitä kiva tuote, että tuntuu tosiaan puhdistavan nassun, joten huipputuote etenkin iltaan. Mutta toisaalta supervirkistävä myös aamuun!


Pure System -sarjasta tilasin jälleen kerran tämän tuplapakkauksen*, jossa on puhdistavat naamiot kahteen käyttökertaan.


Tykästyin Yvesin vaniljaiseen huulirasvaan, jota olen ahkerasti huulille sutinut. Pehmentää huulia ihanasti, joten ajattelin kokeilla tätä shea butter -versiota*. Kajalin tilaan joka kerralla, mutta ajattelin nyt mustan sijaan testata tuon yönsinisen*, kun niitä mustia on joka laukun pohjalla.


En yleensä perusta näistä minikokoisia tuotteita sisältävistä tilaajalahjoista, mutta jostain syystä päädyin tähän vaihtoehtoon tällä kertaa. Tuohon huulikiiltoon olen jo aivan rakastunut.

Toinen tilaajalahja oli tällainen meikkipakki, jota luulin kyllä suuremmaksi, mutta tämähän on aivan pikkiriikkinen! Täytin sen jo koruilla ja siistiytyipä eteisen lipaston päällinen melkoisesti :)

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Kalliiksi tuli

Jepjep. Te tiedätte sen päivän, kun kaikki menee päin helv**tiä ja sitten vielä tämä:


Se kerta, kun päätät, että NYT on se hetki, kun otat vuosia säästämäsi shampoon käyttöön ja heti ekalla kerralla käy näin. Noh, mitä opimme tästä? Älä hanki shampoota lasipullossa, älä ainakaan käytä sitä, kun on valmiiksi huono päivä ja KESKITY, jos lasipulloja käsittelet.

Kerkesin sen yhden kerran tätä käyttämään ja sen perusteella kyllä harmittaa, että meni rikki. Aika litkua tämä Davinesin shampoo oli eli ei vaahdonnut. En tiedä, oliko jo alkanut mennä huonoksi, koska on tosiaan vuosia vanha pullo. Tuoksu oli kiva ja shampoo pesi hiukset tosi puhtaiksi, vaikka litkua olikin. Tykkäsin kovin, joten kyllä ketuttaa.

Piti vielä sanomani, että hiljaiselo johtuu yksinkertaisesti siitä, ettei töiden jälkeen vain voi enää kuvata mitään, kun on niin helkutin pimeä. Pitäisi jo aina viikonloppuisin muistaa kuvailla seuraavan viikon juttuihin, mutta kun ei sitä vaan muista :(

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Öistä sinistä

Koska syksy on tullut ja se on helkutin pimeä, voi kynsilläkin olla jotain kunnon yönsinistä meininkiä.

Siksi nämä kynnet:



 Kaivelin taas kynsilakkalaatikoita ja käsiini osui Lumenen yönsininen tapaus, jota olen käyttänyt muistaakseni vain kerran aiemmin. Koska mieluusti nyt käyttelisin tällaisia kerran tai kaksi käytettyjä lakkoja enempikin, niin otinpa sitten tämän nyt tällä kertaa käyttöön. Jotenkin oli sellainen fiilis, että nyt jotain tummaa kynsille.

Keksinpä sitten yhdistää tummalle pohjalle sinistä glitteriä ja olen kyllä supertyytyväinen. Minun mielestäni oli kyllä aika perfecto yhdistelmä. Vai mitä olette mieltä?


Ja lakathan olivat Lumenen Arctic Sky ja Gina Tricotin Sparkling Aqua.



sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Laukun sisältöä

Hellurei ja hauskaa sunnuntaita!

Tässä aiemmin tällä viikolla etsin laukustani huulirasvaa ja löysin Vitaliksen... ja toisen.. ja kolmannen. Ajattelinpa siis kuvailla hieman laukkuni kosmetiikkasisältöä.




Tällaista sieltä löytyi. Minikokoinen hiuslakka (aika turha normaalista ja jäänyt laukkuun, kun olen joskus tarvinnut sitä lähtiessäni suoraan töistä ulos), Yvesin käsivoide (supertärkeä etenkin näin talvella ja tuossa on kiva tuoksu), Vitalikset (ainakin 2/3 blogin kautta saatuja), kivipuuteri (tämä on pakollinen, koska nassu alkaa kiiltää viimeistään puoliltapäivin) ja lukuisia huulikiiltoja, huulipuna ja Wettiksen sävyttävä huulirasvakiiltohässäkkä (Prettyltä saatu).


Tosiaan vähän huvitti löytää laukusta peräti kolme Vitalista, mutta toisaalta vain hyvä, että niitä riittää. Voi sitä ahdistuksen määrää, jos ei laukusta löydy jotain kuivia huulia helpottavaa tuotetta. Ja jotenkin kierosti diggaan tosi paljon tosta Vitaliksen tuoksusta, vaikka se onkin vähintäänkin erikoinen.


Vähän normaalimpaa on se, että huulikiiltoja löytyy useita (tuo viimeinen on muuten Oriflamen, on kääntynyt väärin päin.. Ja toka vika Nivean) ja ihmettelin ennemminkin, miten näitä oli näin vähän. Olisi ihan normia, jos kiiltoja löytyisi parikymmentäkin.

Mitäs teidän laukuista löytyy useita?