tiistai 30. heinäkuuta 2013

Vielä ehtii!

Sähköpostiin pamahti infoa, että Prettyn kesäale on voimassa vielä keskiviikon 31.7. verran. Käykäähän kurkkimassa, josko sieltä löytyisi kivoja lomaltapaluumeikkejä :) Pitäähän hei se syyslookikin olla kunnossa... Alennukset ovat jopa -60%.



Myös Nellyn ale kannattaa käydä kurkkamassa, sekin sulkeutuu pian. Tein aika mielettömiä löytöjä sieltä syksyä varten :) Kun tilaa to 1.8. mennessä ennen klo 10, saa 10€ lahjakortin, jos tilaus on yli kympin.

maanantai 29. heinäkuuta 2013

Magnetic Lips x 2

Minulla on nyt jälleen kerran aika pahanlaatuinen huulikiiltojen hamstraamisongelma. Jos eivät edellisen postauksen seitsemän uutta kiiltoa olleet jo tarpeeksi, niin josko tämän duon jälkeen voisi jo vähän hellittää. Rahaa näihin ei juuri palanut, mutta seriously: montako huulikiiltoa sitä ihminen tarvitsee??? (No, ainakin noin kahdeksan per laukku ilmeisesti...)



We Care Iconin Magnetic Lips -kiillot olivat Emotionissa alessa ja maksoivat vain 1,50 € / kpl, joten näiden hankintaa ei ollut vaikea selittää itselleen. Lisäksi oikeasti tykkään We Care Iconin kiilloista ja niiden "pensselipäästä", joka on paljon kivempi kuin perusvaahtoapplikaattori. Kiiltoa tulee nimittäin runsaammin.

vasemmalla #8, oikealla #1
#1
#8
Natural Gloss on aika väritön peruskiiltoa, mutta superkiiltävä. Aika kiva arkikiilto. Perfect Coral on juuri minun tyyppinen kiiltoni, vaalea ja peittävä, hyvä baarikiilto :)

Nämä kiillot ovat alessa myös Sokoksen nettikaupassa* ja sävyjäkin on (ainakin tätä kirjoittaessa ja ajastaessa mökkireissun ajaksi) enemmän kuin ne pari hassua Emotionin alelaarissa...:)

perjantai 26. heinäkuuta 2013

Lisää tuhoja

Ei minun enää pitänyt tuhlata mihinkään, mutta Kicksissä karkasi taas lapasesta tämä homma.

Kicksin omat vartalotuotteet olivat kolme kahden hinnalla -tarjouksessa, joten mukaan lähtivät Pink Punch -suihkugeeli ja -vartalovoide sekä Chocolate Toffee -vartalovoide. Pink Punchissa on aika pistävä tuoksu, en tiedä vielä pidänkö, mutta suklaatoffee on aika jees ja se pääsi heti käyttöön :)



Viisi Kicksin omaa minihuulikiiltoa...


 Ja koska huulikiiltoja ei selkeästi ole tarpeeksi, niin lähtipä mukaan kiilto (Hope) myös Viva la Divalta.


 Sekä samalta merkiltä turkoosi kynsilakka sävyssä #76  .
 

Ja koska niitä kiiltoja ei tosiaan ole tarpeeksi, niin MSCHICin alesta tilasin (kertakokeilulla superhyväksi havaitun) luomivärisiveltimen lisäksi söpön kiillon sävyssä Okashi, jonka applikaattori levittää tosin omaan makuuni liian kitsaasti kiiltoa.

Että sellasta taas tällä kertaa.

tiistai 23. heinäkuuta 2013

Raspberry Miracle


Lumenen Raspberry Miracle -huulikiiltokynät ovat vieneet sydämeni kokonaan. Omistan niitä kaksi, barbiepinkin Kukkakedon ja tummanpuhuvan sävyn, joka nyt vissiin voi olla mikä vaan väliltä 15-17, mutta luultavasti 15 eli Marjojen hehkua. Näistä on kulunut kaikki teksti pois, joten en ole varma noista sävyistä. Päättelin ne vaan Sokoksen sivuilta löytyvää sävykarttaa* katsomalla :(

Nuo kynät ovat oikeasti tosi helppoja ja käteviä, en olisi uskonut, että tykästyn niihin.


Tämä pinkki on näistä kiiltävämpi ja se on aivan ihana kesäsävy. Pohjustuksesta riippuen sävyä tulee runsaasti tai sitten niin kuin kuvassa puhtaille huulille laitettuna ei näköjään paljoakaan.



Yllättävää kyllä tykästyin tähän marjaisaan, tummaan sävyyn vielä enemmän. On ollut ihan älyttömän kovassa käytössä. Tämän kera ei silmämeikin kanssa tarvitsekaan paljon sitten pelailla. Se ei kiillä yhtä paljon kuin tuo pinkki kollegansa, mutta on sävyltään ihan mahtis. Raikastaa niiiin koko nassun. Levitin nyt vapaalla kädellä ilman peiliä tuon kuvausta varten, että antakaa anteeksi. Voisihan sitä joskus panostaakin...

Sokoksella on vielä jonkun aikaa kesän alennusmyynnit menossa ja aletuotteiden joukossa on paljon ihania kosmetuotteita*, käykäähän katsomassa (ilmaiset postaritkin)!



perjantai 19. heinäkuuta 2013

Duchess Blue


Glitteribuumi sen kun jatkuu täällä päässä. Sori, jos tulee jo korvista ulos :p





Kynsillä siis Gina Tricotin Azure Blue, Hennesin lemppariglitteri Jo Is In The House ja uusi hankinta, Wettiksen Fergie-sarjan Duchess. Tuo jälkimmäinen muuten tuntuu kynnen pinnalla vähän sellaiselta karhealta.

Näistäkin kynsistä tykkäsin kovasti. Glitterit on pop. Ja kun olen vihdoin tosiaan oppinut sen foliopoistometodin -tai siis ekakerrallahan se jo onnistui - niin glittereiden laitto ei aiheuta enää ahdistusta.

ps. Poistin sen edellisen postauksen kun ei se typerä linkki toiminut :)

tiistai 16. heinäkuuta 2013

Shopping

Olen aika tehokkaasti tässä kesän aikana tuhlannut rahaa niin uusiin silmälaseihin, uusiin meikkeihin, kynsilakkoihin kuin muuhunkin kosmetiikkaan. Tässäpä osa ostoksista :)


Garnierin dödö loppui eikä ollut erityisen hyvää. Ostin tilalle Dovea, joka lupaa minimoida pistelyä kainaloissa ajelun jälkeen. Olen tykännyt tästä paljon enempi kuin Garnierista.


Schwarzkopfin kuivista olen testannut aiemminkin ja tuntuu edelleen tehokkaalta. Onkohan koostumus muuttunut, kun tuntuu oikeastaan vieläkin tehokkaammalta kuin aiemmin?


Kehtasin vihdoin tuhlata hieman johonkin oliv'in tuotteeseen, joita olen kuolannut pitkään ja testannut joskus onnistuneesti. Beauty oilin nimellä kulkevaa vartalo- ja kasvoöljyä vaan ei kehtaa ihan joka paikkaan tuhlailla.


Bikinialueen sheivauskokemusta parantaakseni ostin vähän punaisia näppyjä vähentävää voidetta. Tuntuu muuten toimivan näin muutaman käyttökerran jälkeen.


Benecosin Sharp Rosén jemmapullon jossain jo esittelinkin, paras nudelakka ever. Anttilan alesta löytyi tosi kiva tummansininen (Night Flight) IsaDoralta ja Seppälästä löytyi Wettiksen Fergie-sarjasta Dutchess ha Golden Rosen # 101 Jolly Jewels -sarjasta.



Ja viimeisin ostos eli Lenswaylta* tilatut uudet lasit paksuilla, läpinäkyvillä muovisangoilla Kam Dhillon -merkiltä. Lensway on vaan paras. Mukana tulee for free putsausliina ja -suihke sekä ruuvaushässäkkä :)

torstai 11. heinäkuuta 2013

Pikku juttu!

Hellurei,

Pikatiedotusta pukkaa! Ranskan  päivän kunniaksi Yvesin tilauksesta saa nyt -20 % alea koodilla FRANCE1307. Koodi on voimassa 11.7.-14.7.!!

tiistai 9. heinäkuuta 2013

Kaikkea uutta ja kivaa



Tältäpä näyttää viimeisin Yvesin tilaukseni, jonka tein, kun voimassa oli lempparitarjoukseni eli kalleimman tuotteen sain ilmaiseksi.


Yvesin tilaus ei ole mitään ilman suihkugeelejä, tällä kertaa mukaan lähti neljä: Meksikon limesitruuna*, Kalifornian manteli*, Floridan greippi* sekä hiuksille ja vartalolle (eli mökille!!) sopiva Retropical*.


Ex tempore -ostos eli kropalle ja nassulle sopiva Pure Calmille -voide. (Saa myös triona*.)


Tämä oli se tilauksen kallein aka ilmainen ostos eli oliivikuorinta*. Rakastan näitä purkkeja ja aiemmat kokemukset vanilja- ja persikkakuorinnoista ovat positiiviset, joten halusin testata tämänkin.


Kuviin pääsi vain yhdet kappaleet, kun ehdin jo testata kumpaakin, mutta tosiaan tilasin kahdet kappaleet kumpaakin näistä tuotteista. Pure System -puhdistava naamio* (oik.) ei yhdellä kokeilulla vielä saanut hallelujia soimaan (yhdessä tuollaisessa pussissa on siis kaksi naamiota), mutta sen sijaan tuo vasemmalla lököttelevä Kuulautta lisäävä duo* teki vaikutuksen. Siinä on siis kuorintapussukka ja naamiopussukka ja jo yhden käyttökerran jälkeen iho tosiaan tuntui sileämmältä, puhtaammalta ja nimenomaan kuulaammalta. Tästä tulee jälleen yksi vakiotilaustuote, joka pitää saada joka tilaukseen mukaan. Diggasin ihan sikana. Kuorinta tuntui ihanalta ja naamio oli kosteuttavan ja mukavan tuntuinen, ei lainkaan kiristävä.


Muita vakkarituotteita ovatkin sitten nämä. Vahvistavaa aluslakkaa piti saada kaksinverroin, kun vanha pullo veteli viimeisiään eikä siitä ollut enää mihinkään. Sen niin huomasi, kun kynsilakat putoili pois jo parin päivän jälkeen ja kynnet lohkeili. Nyt kun olen pariin lakkaukseen jo käyttänyt uuden uutukaista pulloa tätä lakkaa, niin ai että, kun lakat pysyy tiptop päiväkausia eikä kynnet lohkeile enää. Ah! (En löytänyt tuolta sivuilta enää, on varmaan alennukset tehneet tehtävänsä.) Muita perustuotteita, jotka laitan joka tilaukseen mukaan ovat kajalkynä* (jotka aina hävitän) ja aprikoosikuorinta*.


Pari ex temporea vielä. Ensinnäkin vaniljahuulirasva*, joka pääsi aktiivikäyttöön. Aivan ihanan tuoksuinen ja pehmentää huulia mukavasti. Perfecto. Ja sitten pikakuivattajadropseja (joita en enää näitäkään löytäny tuolta), jota itse asiassa oli vielä puoli pulloa kotona jäljellä, joten... Piti kai ostaa päällyslakka eikä tätä, mutta oh well.


Tilaajalahja oli kylmälaukkureppu :)

Sitten koodi:

Koodilla JULYOFF15
15% alennus koko ostoksesta + ilmainen toimitus
Voimassa 31.7 saakka


Ja alennusmyynnithän siellä on vielä menossa.

maanantai 8. heinäkuuta 2013

Blue nude glitter


Sori vaan, en pääse nyt yli tästä nudeglitterifiksaatiosta. Benecosin Sharp Rosé vaan sopii niiiiin hyvin glittereiden alle, ettei voi minkään.




Ja kuulkaas sain taas mieheltä kehuja näistä kynsistä. Ja tosi moni nainenkin kysyi, että olenko käynyt laitattamassa nämä jossakin. Ehkä ne kauemmalta katottuna sitten näyttää siltä :D Mutta joo, en ole ennen tykännyt yhtään nudepohjallisista glitterkynsistä, ne ovat aina näyttäneet vähän oudoilta, mutta nyt en muita enää laittaisikaan.


Benecosin päällä oli siis Wild & Crazyn Silverbell (taas) ja Gina Tricotin Sparkling Aqua. Hopeaglitteri toi vähän blingiä ja siniglitteri väriä.

Tykkäsin kovin. Ja hei, nyt olen vihdoin alkanut käyttämään foliomenetelmää kynsilakkojen poistoon ja olen täysin koukussa. Liputan kyllä täysin sen puolesta! :)

keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Nude glitter


2 x Benecosin Sharp Rosé, H&M Jo Is In The House, Wild & Crazy Silverbell
Tällaista ei ihan hirveän usein tapahdu, että ostaisin uuden pullon jotain samaa lakkaa, mutta Benecosin Sharp Rosén alettua näyttää loppumisen merkkejä, kipitin ostamaan uuden pullon samaa tavaraa. Ihan paras nudelakka ever ja olen nyt ihastunut siihen kaikenmaailman glittereiden alla.




Jälleen kerran nuden päällä olevat glitterit saivat järjettömästi kehuja, myös miehiltä (no okei, miehEltä). Ei taaskaan todellakaan voi millään taltioida kuvaan sitä, miten kivat kynnet nämä olivat. Hennesin lakka hehkui vähän monivärisenä ja Silverbell puolestaan on ihan ökyluksushopea ja säihkyy niin maan perkuleesti.

Tykkäsin miljoonasti ja väittäisin, että sopisivat vaikkapa hääkynsiksi.