sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Glittery Pink Doll


Pinkin paidan kaveriksi piti saada pinkit kynnet. Luottopinkkini on Prettyltä aikoinaan saamani Saffron Londonin Pink Doll, joka ei petä koskaan. Levittyy hyvin, peittää hyvin ja kestää hyvin.


Päälle sutaisin vielä jo hehkuttamaani Hennesin Jo Is In The House -glitterlakkaa, joka on vaan namnam. Ja edelleen pitäisi muistaa käydä ostamassa jemmapullo tätä.

Valitettavasti kuvamateriaali on hyvin köykäistä taaskin. Tällä kertaa syytän hyvin pilvistä ja sateista säätä, joka esti parempien kuvien ottamisen. So sorry. Vitsi kun tuon glitterin sparklen saisi kunnolla kuviin. On ihan mahtavan näköistä livenä. Muistattehan, että Sokoksen 3+1 -päivät jatkuvat vielä tänään!

torstai 27. syyskuuta 2012

Tuhoja


Sokoksella alkoivat 3+1 -päivät ja Emotionista tarttui mukaan pari pulloa paljon kehuttua Klippoteketin kuivashampoota*, kun sitä kerrankin oli jossain alejen aikaan saatavilla. Ja minähän olen tosiaan siitä harvinainen bloggari, etten ole tätä vielä edes testannut. Joten jee. Kohta olen astetta sivistyneempi. Huomatkaa, miten varma olen tuotteen toimivuudesta, kun ostin heti samointein kaksi putelia.


Überparhain silmämeikinpoistoaine eli Lancômen Bi-Facil* oli tarjouksessa myös. 200 millin jumbopullo maksoi 35,90 e, mikä oli huima ale, koska normihinta tälle isolle pullolle on vajaa 60 e. Koska tämä on ainut silmämeikinpoistoaine, joka ei saa silmiäni ajankaan myötä punoittamaan, niin tämän lähtö mukaan oli selviö. Vaikka suunnitelmissa kyllä oli kokeilla Yvesin silmämeikinpoistoaineita. Noh, kaipa niitä ehtii :)

Sokoksen 3+1 -päivät* kestävät sunnuntaihin asti ja siihen asti on verkkokaupassa ilmaiset toimituskulut. Joten jos ei jaksa lähteä ruuhkailemaan paikan päälle, niin postikusti tuo kyllä tavarat.


Hennesin tilauksen yhteydessä tilailin myös kynsilakkapaketin. Neljä syksyistä sävyä ja mattalakka. Mattalakkaa ehdin jo kokeilla ja ei mikään erityisen uskottava mattaus. Ei sellainen ihana, vähän röpelöinen mattaus, vaan lähinnä sellainen samea pinta vain.


Oi, ja ostin muuten vartalonkuorinnan Prismasta, kun hogasin, että moinen tuoteryhmä on jemmoista laisin loppu. Söötti puteli sekoitti pään enkä edes hogannut, että kyse oli Rainbow'n kuorinnasta ennen kuin kotona. Mutta ei nimi kosmetiikkatuotetta pahenna, joten toivon tämän ajavan tehtävänsä.

maanantai 24. syyskuuta 2012

Buzzaus: Air Wick

Varoituksen sana: seuraava postaus ei liity millään lailla kosmetiikkaan, mutta asunnon viihtyisyyden kannalta tämä on erittäin mielekäs postaus. Ja huom. en ole aiemmin intoillut juurikaan esimerkiksi sisustuksesta tai muusta sellaisesta, mutta nyt kun on oikeasti oma koti, jonka saa laittaa ihan miten haluaa, niin fiilis on ihan erilainen. Tästä syystä saatan joskus erehtyä aiheesta.

Midnight Blackberry & Vanilla Silk / Cool Linen & White Lilac

Mutta asiaan. Saan silloin tällöin Buzadorilta paketteja, jotka sisältävät siis jonkunlaisen tuotteen itselle ja monta kavereille/ystäville/tuttaville jaettavaksi. Tällä kertaa sain (ja siis innosta puhkuen tähän kampanjaan ilmoitin itseni) Air Wickin tuoksutikkuja, joita paljon myös telkkarissa nyt mainostetaan.


Tuoksutikkujen idea on aika simppeli. Puteli sisältää tuoksuvaa ainetta ja sinne törkätään noita tikkuja. Mitä enemmän tikkuja, sitä voimakkaampi tuoksu asuntoon leviää. Jo nuo kaksi tikkua riittivät suht voimakkaaseen tuoksuun olohuoneessa, joten pienempään tilaan (esim. kylpyhuoneeseen) voi riittää yksikin.

Kahdesta saamastani tuoksusta Cool Linen & White Lilac on puhtaan pyykin tuoksuinen, aivan ihana ja Midnight Blackberry & Vanilla Silk on voimakkaampi ja aivan yhtä ihana, koska diggaan vaniljan tuoksusta muutenkin. Mutta myös tuo mustaherukka siinä selvästi tuoksuu.

Alunperin en ajatellut buzzailla näistä blogin puolella, mutta ihastuin tähän ideaan vaan tosi kovaa. Joskus meinaan tuntuu siltä, kun on ollu päivän pois kotoa, niin kotiin tullessa haisee jotenkin ummehtuneelta. Pidän harvoin ikkunoita auki (lapsen takia), joten johtuisikohan siitä. Ynnä kaikki muut keittiön ruoanjämät sun muut voi haista kämpässä eikä sitä itse huomaa, kun siellä koko ajan hengaa. Nyt on joka tapauksessa ihanaa tulla kotiin, kun vastassa on suloisia, naisellisia tuoksuja :)

Pullot myös näyttävät hauskoilta, ihan sisustuselementeistä käyvät mielestäni.

Mitä mieltä olette ideasta?

perjantai 21. syyskuuta 2012

Blue My Mind ja Jo Is In The House

Pitkästä aikaa ihan ostoksiakin. Jopa huimat kaksi kynsilakkaa tuli ostettua taannoisella Hennesin reissulla.


Siinäpä ne. Sinisen Blue My Mind -lakan ostin, koska se oli lähimpänä sitä royal blue-meininkiä, mitä olen viime aikoina himoinnut, joskin se on huomattavasti vaaleampi kuin se aivan täydellinen sininen, jonka haluaisin. Mutta close enough, menee tähän ensi hätään. Toinen ostamani lakka olikin sitten aikamoinen glitterpommi, sävynimeltään Jo Is In The House.


Tämä oli pakko ostaa, koska liikkeen valaistus mahdollisti näkemään lakan koko potentiaalin. Sehän piru vie loistaa kaikissa sateenkaaren väreissä.


Pitihän nämä myös testaa heti. Blue My Mind on ihana. Peittävä oikeastaan jo yhdellä kerroksella ja sävynä sellainen, että tekee mieli tuijotella kynsiä jatkuvasti. Kynnet ovat eripituisia, kun en ole vielä päässyt sopuun itseni kanssa siitä, että ne pitäisi leikata/viilata samanpituisiksi.. Ehkä joku päivä. Näköjään on etusormeen ehtinyt tulla jo kolhu, mutta se ei haittaa, koska...



... testasin sitten vielä glitteriä päälle. Jo Is In The House on ehkä vieläkin ihanampi ja jo yhdellä kerroksella glitteriä tulee runsaasti. Ja mikä parasta, se oikeasti on yhtä mageen näköistä kuin pullossakin. Kuviin ei tietenkään toistu yhtä hienona, joten joudutte luottamaan sanaani :) Ja sitten vielä, kun saisi jonkun lähtemään ulos viikonloppuna, niin bilekynnet saisivat tarkoituksenkin :/

edit. Lisäsin glittereitä vielä toisen kerroksen ja ei morjens! Päivänvalossa perushopeisena näyttäytyvät glitterit alkavat illan tullen ja valaistuksen muuttuessa kihelmöimään niin monessa eri värissä, ettei mitään rajaa. Tämä glitterilakka hilasi itsensä nyt top 1 -listalle :) Pitää vissiin hakea jemmakappale Hennesistä, niin kovaan käyttöön tämä tulee pääsemään!

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Tarjous


Beauty By Awandalla hellitään edelleen tarjouksilla:
Kaikki EF| Studio meikkituotteet -20%. Varastossa on tuotteita rajallisesti eli nopea kannattaa olla, että ehtii apajille ensimmäisten joukossa (voimassa 17-30.9.2012).

Tilaamalla www.beautybyawanda.fi kautta saat tuttuun tapaan ripsivärin kaupan päälle
sekä osallistut rajaus-setin arvontaan!



**Seuraavia tuotteita ei voi valita. Välineet,sivellin setit, paletit ja
pohjustustuotteet.

lauantai 15. syyskuuta 2012

evolve x 3

Sain Nassu.filtä blogin kautta testiin kolme kappaletta tuotteita Evolve-merkiltä. Nyt on tuotteet likimain käytetty loppuun, joten voisi kai pienen reportaasin näistä kirjoittaa.



Väsyneille ja rasvoittuville hiuksille tarkoitettu Detox & Protect -shampoo oli oikein mukava tuttavuus. Ihastuin heti tämän puhtaana pitävään ominaisuuteen. Jos minun nopsaan rasvoittuva tukkani pysyy puhtaana kaksi päivää, niin se on hurraa-huutojen arvoinen suoritus. Hämmästyin kuitenkin, kun yhtäkkiä tämä ei pitänytkään hiuksia puhtaana kuin yhden päivän... Ja mistähän tämä johtui? No, tietenkin siitä, että konkreettisesti tämä piti tukan kunnossa 36 h eli kun alkuun pesin aamulla tukan, niin tukka oli kuosissa sen ja seuraavan päivän. Mutta kun aloin pestä iltaisin, niin tukka pysyi vain seuraavan päivän puhtaana. Mutta tämä shampoo vaahtosi ihan huippuhyvin, koostumus oli läpikuultavaa ja paksua, aivan ihanaa.  (En ihan ymmärrä, kun tuo teksti väittää,että tässä on "more liquid consistency...", ei minun mielestäni kyllä.) Ja pieni määrä olisi kyllä riittänyt, mutta innostuin lotrailemaan, koska rakastan vaahtoa.



Toinen testattu tuote oli kookokselta tuoksuva Heavenly Body Polish -vartalonkuorinta. Olen aina ajatellut, etten pidä kookoksen mausta/hajusta, koska en siedä Bounty-suklaapatukoita, mutta tämän tuotteen tuoksu oli aika miellyttävä. Selvästi kookoksinen, mutta ei liikaa. Koostumus tällä kuorinnalla oli  superkermainen, rakeet olivat selvästi tuntuvia, mutta eivät raastaneet ihoa. Iho tuntuikin kuorinnan jälkeen oikein mukavan sileältä. Ehkä pidän yleensä vieläkin rakeisemmista ja nirskuvammin kuorivista tuotteista, mutta tämä tuntui kyllä ihan luksukselta.



Kolmas tuote oli minikokoinen Radiance Boost -vartalovoide. Tähän en päässyt oikein kiinni, varmaan juuri siksi, että tuotetta oli niin vähän. Tämä oli muutamalla kropanrasvauskerralla käytetty loppuun. Tuntui ihan perushyvältä rasvalta, imeytyi hyvin ja kosteutti kivasti, mutta olisi ehkä vaatinut vielä pari käyttökertaa, että voisi sanoa varmasti, että oli niin kiva kuin, miltä vaikutti. Tuoksu oli jännä, en oikein osaa kuvailla. Mutta siis jännä hyvällä tavalla :)

Nassu.fi täytti muuten juuri vuoden ja sen kunniaksi putiikista saa tiettyjä tuotteita alehinnoin. Lisäinfoa Nassun blogista täältä! Ja Nassun Facebook-faniksi voi liittyä sitten täällä.

Tuotteet oli saatu blogin kautta.

maanantai 10. syyskuuta 2012

Smooth Body x 3

Minulta loppui lyhyen ajan sisään peräti kolme vartalon kosteutukseen tarkoitettua tuotetta. Aikamoinen saavutus. Jotenkin tuntuu, että tämä uusi single ladyn status on tuonut uutta puhtia kauneuden-/ihon-/vartalonhoitoon, pitkässä suhteessa ja etenkin lapsen synnyttyä sitä tosiaan saattaa vähän luovuttaa näissä jutuissa... Näin ei tietenkään pitäisi tai saisi olla, mutta tunnustetaan se nyt heti, että näin kävi. Hups. Mutta niihin tuotteisiin...

Ensinnäkin tämä ihanaihanaihana Blissin Lemon + Sage Body Butter koki loppunsa, kun innostuin läträilemään. Tätä hehkutinkin jo täällä.


Tämä The Body Shopilta saamani Chocomania -vartalovoide oli käytössä jo viime talvena, mutta kun väliin tuli monta testattavaa ja kesäisemmän tuoksun omaavaa voidetta, niin tämä jäi vähemmälle käytölle, joskin oli kuitenkin jossain määrin käytössä koko ajan. Nyt kuitenkin loppui tämäkin. Hehkutukset löytyvät täältä. Tykkäsin kovasti.



Mutta kolmas loppunut ei olekaan vielä ollut esittelyssä. Sekin tulee The Body Shopin valikoimista ja on majaillut kaapissa jo pari vuotta (?). Kyseessä on Lemon Body Butter ja muiden sitruunatuotteiden stoorit löytyvät muuten täältä.

Olin tosi ihastunut sitruunakuorintaan, mutta tämä vei melkein voiton ihanuudessaan jo siitäkin. Bodarin vartalovoit ovat kauttaaltaan huippuja, mutta tämä kyllä vei sydämeni. Vaikkei sitruuna ole yleensä tuoksuna minua kaikista miellyttävin, niin tässä sitruunasarjassa tuoksu on kyllä juurikin niin nappiin kuin vain voi olla. Aivan mahtituoksu. Lisäksi vartalovoin koostumus on niin pehmentävää, sileyttävää, kosteuttavaa ja täyteläistä kuin vain mahdollista. Siis aivan huipputuote. Iho vaan tuli sileäksi ja oli sitä pitkään. Ehkä ainut kritiikki tuleekin siitä, että jos lotrasi ihan huolella, niin imeytyminen kesti, mutta en antanut sen häiritä, kun illalla suihkun jälkeen voitelin itseäni. 10 pistettä ja laitetaan se kuuluisa papukaijamerkkikin tälle tuotteelle.

Tosi kriittistä tämä minun arvostelu, kun kaikki tuotteet ovat ihQuDaa, mutta ei voi mitään. Osui hyviä tuotteita tällä kertaa... Mikäs sen parempaa.

sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Kirahvimaista menoa


Tällaisilla lakoilla syntyivät seuraavat kynnet. Alunperin kynsillä oli vain tuo shimmeriruskea Lumenen Valon hehku, joka tietty yksinään oli niin tylsä, etten siitä ajatellutkaan postausta tehdä. Sudin sen kynsille vain epätoivoisesti työpäiviä varten ja sen lähdettyä vapaapäivien kunniaksi kulumaan olin jo aikeissa ottaa sen pois. Mutta sitten laiskotti ja you know the rest. Mitä sitä väsynyt ihminen voi tehdä, kun kynsillä on kuluneet lakkaukset? No, tietty sutia päälle cracklea. Eli vetovuoroon pääsi IsaDoran Yellow Crew.



Onhan näissä nyt vähän sellaista kirahvimaista väritystä ja pikkuisen ehkä tykkään näistä. Näistä kuvista tosin ei ehkä huomaa, kuinka oudon näköistä on, kun pohjalla on shimmerilakka ja päällä mattaisempi crackle. Mutta oh well.. Kyllä näillä viikonlopun pärjää. 

perjantai 7. syyskuuta 2012

Police To Be [Woman]


Minulta tiedusteltiin halukkuutta testata Valkoisen Ristin maahantuomaa Policen uutta naistentuoksua. Tuoksupostaukset ovat usein tylsiä ja mietinkin, onko ns. järkeä ottaa kokeiluun tuotetta, josta lukijat eivät postauksen perusteella saa välttämättä hirveästi irti - tuoksujen kuvailu kun on vaikeaa ja makuja on niin monenlaisia. Lisäksi omistan kymmeniä tuoksuja, joten senkään takia en tarvitsisi yhtään enempää. Päätin kuitenkin, että uutiskynnys ylittyi tarpeeksi tämän tuoksun kohdalla, että jo sen takia on hyvä vinkata, että hei, tällaistakin saa. Ja nimenomaan siksi, että tätä Policen uutuustuoksua löytää ihan Prismoista ja Tokmanneista ja tykkään postailla nimenomaan kaikista edullisimmista jutuista.


Eli maailmalla menestynyt Police To Be -miestentuoksu on nyt saanut seurakseen Police To Be [Woman] -tuoksun, joka Pohjoismaista ensimmäisenä lanseerataan Suomessa. Koruista ja selektiivisistä lifestyle-tuotteista tuttu pääkallosymboli seurasi mukana myös tähän tuoksuun ja tuloksena on naisille hyvin istuva, tyttömäisesti rokahtava pinkki pääkallopullo. Ja tästä pullosta tykkään koko tuoksussa eniten. Olen piilottanut suurimman osan tuoksuistani kaappiin jemmaan, mutta tämän jätin tietoisesti esille, koska tämä on niin erilainen kuin kaikki muut perustuoksupullot.


Entä tuoksu sitten? Ensinuuhkauksen sain jo pakkausta avatessani ja täytyy tunnustaa, että ajattelin heti, että tuoksu ei ole minua varten. Ensi-inhoni laimeni kuitenkin tuoksua kunnolla suihkauttaessani, mutta ihan ominta itseäni tämä tuoksu ei siltikään ole. Käytin tätä toki ihan töissäkin siitä stressaamatta eli tuoksu ei ole todellakaan paha, mutta omaan nenääni kaapistani löytyy kivempiakin (makeampia?). Koska tuoksuja on todella vaikea kuvailla, kerron siis, mitä tällä tuoksulla on haettu.

Avaustuoksun kerrotaan olevan raikas ja pirskahteleva. Se on sekoitus hedelmiä, kuten klementiiniä ja limeä, joihin sitten sekoittuu myös Granny Smith -omena. Ehkä tämä onkin se juttu, joka ei vetoa minuun. En tykkää omenasiideristä ja omenaisista alkoholijuomista minulla on huonot kokemukset. Ehkä jotenkin se omppu ja muut kirpeät hedelmät sieltä osuvat omaan nenääni jotenkin väärin, itse kun tykkään enemmän makeista tuoksuista. Sydäntuoksusta löytyy sitten esim. freesiaa ja sokerista karkkia, minkä jo pitäisi minuakin miellyttää. Pohjatuoksusta puolestaan myskiä ja jalopuita.

Sanoisin, että tuo kirpeähkö avaustuoksu on se, joka itselleni ei kolahda. Tuoksun kehittyessä se muuttuu omaan nenääni sopivammaksi enkä pistänyt yhtään pahakseni, kun uusi huivini tuoksui tältä pääkallotuoksulta
työpäivän päätteeksi. Mietiskelin myös, että muistuttaakohan tuoksu jotain muuta aiemmin käyttämääni tuoksua, johon olisin sittemmin kyllästynyt ja johtuuko tämä tuoksun kolahtamattomuus siitä - on meinaan sen verran tutun oloinen tämä tuoksu.



Pullon mukana tuli tuollainen klipsi, jolla suuttimen saa lukkoon, jotta pulloa on helppo kuljettaa laukussakin eivätkä nesteet valu pitkin ja poikin. Erittäin kätevää. Tiedotteen kuvassa tuossa ketjussa roikkui vielä muutama minipääkallo, mutta minulla ei kyllä niitä ole - kuten varmaan huomaatte :) Ja sen vielä sanon, että laukussa kuljettamista varten tuo pullon muoto ja koko ovat erittäin ideaaleja, joten siitä plussaa.

Mitä mieltä olette pullon ulkonäöstä? Kolahtaako vai ei? Aiotteko käydä haistelemassa tätä Prismassa?

40 millin pääkallopullon hinta on 26 e, Prismat & Tokmannit.

torstai 6. syyskuuta 2012

Pari loppunutta

Joo, voishan ne kuvat ottaa jo ennen tuotteen käyttöönottoa ;)

Yves Rocherilta tilattu Taikahedelmä-suihkugeeli loppui suureksi harmikseni. Vaikka suihkugeelit harvoin herättävät mitään suuria tunteita eikä tämäkään runosuontani saanut puhkeamaan, niin pidin tästä kyllä todella paljon. Koostumus oli sopivan paksua ja tämän kanssa oli ihan kiva sheivailla. Vaahtoavuus oli ihan ok. Tuoksu oli niiiin jännä, tuli ihan mieleen suihkuhetket ulkomailla, en tiedä, muistuiko mieleen kloorin ja aurinkovoiteen sekoitus vai mitähän mahtoi tuoksumuisti tässä ajatella. Suihkugeelin nimi Fruit de Noël olisi kai suoraan suomennettuna joulunhedelmä ja Yvesin sivuillakin* sanotaan tuotteen tuoksuvan jouluisen hedelmäiseltä, mitä ikinä se tarkoittaakaan. Minun tuoksumuistini ei tosiaan joulua tästä hiffannut mitenkään päin.

Onneksi suihkugeelejä on kaapissa iso liuta, niin ehkä se pahin ikävä hellittää pian.


Toinen loppunut tuote oli ikivanha Aussien Colour Mate -hoitsikka, jota oli kiva käyttää, kun kerrankin hiukset olivat juuri värjätyt. Ja suuresti tukkahistoriastani poiketen väri on myös pysynyt päässä ihan kiitettävästi. Mutta tästä tuotteesta on kai turha enää jaaritella, kun merkin tuotteet ovat jo uusiutuneet ajat sitten. Kiva oli tuote, mutta ei mitenkään erityinen.

keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Face Bliss

No niin, vihdoin sain loput Blissin tuotteet esittelyyn. Eli nassun puhdistukseen tarkoitettuja tuotteita luvassa tässä postauksessa. Ja näitähän muuten myyvät Kicksit, mutta itse sain nämä blogin kautta.



Ensinnäkin tämä kuoriva puhdistusaine, Faboulous Foaming Face Wash, oli ihan huippua. Rakastan kaikkea kuorivaa ja, jos tuote on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu, niin aina parempi. Tässä oli runsaasti rakeita, jotka tuntuivat tehokkailta, mutta kuitenkin suht hellävaraisilta. Aine tuntui puhdistavan naaman hyvin ja fiilis oli raikas jälkikäteen. Ja pumppupullosta plussaa. Tykkäsin tästä ihan sikana ja haluan ehdottomasti tätä lisää. Tuoksu oli ihan älyttömän hyvä.




Toinen tuote esittelyssä onkin sitten naamio, Oxygen Instant Energizing Mask, tosi jännällä koostumuksella. Tämä siis vaahtoaa kasvoille levitettäessä ja katoaa sitten, jos antaa niin kauan olla. Tosin kolmen minuutin vaikutusajasta tässä muistaakseni puhutaan eikä se aina siihen mennessä ole nassusta mystisesti hävinnyt. Mutta iho on tämän jälkeen freesi ja puhdas, todellakin siis virkistää väsähtänyttä ihoa. Tykkäsin tästäkin kovin ja tätä on onneksi rutkasti vielä jäljellä. Ihan mahtituote krapula-aamuille.



Ja hassu juttu oli, kun luin tässä joku aika sitten Jane Greenin kirjaa ja bongasin sieltä Blissiin liittyvän lauseen :)

maanantai 3. syyskuuta 2012

Beauty by Awandan tarjous

Pikku tiedotus :)


Kaikista EF|Studio-meikeistä saa  30 % alennuksen Beauty by Awanda -nettiputiikissa 16.9.2012 saakka. Tämän lisäksi 30.9.2012 mennessä tehtyihin tilauksiin saa mukaan vielä ripsivärin! 



Syyskuun loppuun mennessä tilanneiden kesken awandalaiset arpovat vielä 55 euron arvoisen eyeliner-setin , johon kuuluu siis geeli-eyeliner ja sivellin. 

Omia kokemuksiani merkin tuotteista voi lukea näistä postauksista! ...hmm... Tajusin  juuri, että pari tuotetta on vielä arvostelematta... Pistetäänpä työn alle :)

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Leopardit


Yksi pikakuva vaan vähän epäonnistuneista leopardeista. Pohjalla blogin kautta saatu Benecosin Sharp Rosé. Leimauksessa Konadin oma lakka. Inspiraationa toimi Hennesiltä ostettu ja vahingossa mukaan tarttui myöhemmin myös alusvaatetta samalla kuosilla... Niin kuin sillä nyt olisi mitään väliä ;)

Minulla olisi asiaa kyllä paljonkin, mutta en ole saanut nyt aikaiseksi kirjoittaa postauksia. Yritän, yritän, muuta en voi luvata.