perjantai 31. elokuuta 2012

Proffsin kuivashampoo


Ostin kesällä Kicksistä ihan heräteostoksena Proffsin kuiviksen (jota käsittääkseni myös Seppälä myy). Minulla oli aika positiiviset ennakkokäsitykset tuotteesta ja aika hyvin ne paikkansa pitivätkin.


Tuote toimi oikeastaan omaan tukkaani paremmin rakenteen ja kuohkeuden antajana kuin rasvaisuuden poistajana, joskin kyllähän tämä lisäaikaa tukan pesuun antoi. Jotenkin tuntui kuitenkin, että kovin vaihtelevalla menestyksellä tämä rasvaisuutta tukasta itseensä imi. Tosin täytyy muistaa, että vika voi olla myös käyttäjässä :) Mutta se mihin ihastuin tässä kuiviksessa, oli nimenomaan se, että hiukset näyttivät kyllä välittömästi tuuheammilta ja kuohkeammilta. Ne siis saivat aimoboostin volyymia tästä tuotteesta ja niinpä ihastuin tähän ihan puhtaankin tukan kuohkeuttajana. Tämä oli aika vaaleaa, mutta hyvin sen sai ravisteltua tukasta niin, ettei sitä lopulta näkynyt.

Kyllä tätä käyttäisi uudenkin purkin, mutta onneksi on vielä ripaus vanhaakin jäljellä, jee :)

maanantai 27. elokuuta 2012

2 x crackle

Crackle-lakat ovat kiireisen ystäviä. Tässä pari esimerkkiä.


Max Factorin Cerise kera China Glazen Black Meshin.


Huomaa kuvistakin, miten Black Mesh alkoi jo paksuuntua ja kökkööntyä, ei siis kaunein mahdollinen lopputulos. Eikä kyllä se kesäisinkään. Onko mieli maassa, vai mikä minua vaivaa??? Ehkä voisi käydä ne syyssävyt läpi ennen näitä perkuleen Halloween-värityksiä :)


Sitten pääsi kynsille yhden harmaa-pinkin paidan inspiroimana Color Clubin MODern Pink ja La Femmen hopeinen crackle.


Nämä oli kivat! Ehkä kerrankin kynnet, joita ei kauempaa ehkä tajua, mutta läheltä ihan kivat. Aika laajalle tuo hopeinen crackle kyllä levittyy, olisi voinut enempikin halkeilla. Mielestäni harmaa/hopea ja pinkki on vaan kiva yhdistelmä ihan kaikessa.

Mutta täytyy kyllä sanoa, että tuo Color Club levittyi ihan surkeasti eikä ole ensimmäinen kerta, kun olennäin Color Clubista ajatellut. Sivellin on myös ihan liian pieni makuuni.

Onko mun jutut vähän lyhentyneet...? Pitää löytää jutusteluvimma jostain ja napsauttaa se päälle.

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Last chance!

Heiheihei, tajusin juuri, että 29.8. asti saa Yvesiltä* tilailla ilmaisilla postikululuilla (ei minimitilausrajaa!!) ja lisäksi saa 30 % alennusta vapaavalintaisesta tuotteesta, mikä tarkoittaa taas sitä, että alennus koskee sitä tuotetta, jonka ensimmäisenä ostoskoriin lykkäätte. Eli kallein ensimmäisenä :)


lauantai 25. elokuuta 2012

Kuivalle iholle vuohenmaitoa


Sain blogin kautta testiin Ziajan Vuohenmaito-päivävoiteen. Voide on kuivalle iholle tarkoitettu, joten tällä hetkellä enempi rasvoittuvaisuuteen taipuvainen ihoni ei ehkä ollut se omin vastaanottaja tälle tuotteelle. Aion kuitenkin säästellä tätä talvi-ihoa varten, sillä epäilen sen tulevan silloin tarpeeseen.



Voide on supertäyteläistä ja superkosteuttavaa ja epäilen, että se sopisi tällä hetkellä iholleni jopa yövoiteeksi. Kuiva ihohan todellakin ryppyyntyy nopeammin, joten sitä kannattaa kosteuttaa tämänkaltaisella voiteella tulevien juonteiden estämiseksi. Koska oma ihoni on näin lämpimämmällä säällä tosiaan nopsaan rasvoittuva, ei näin täyteläinen voide ollut paras meikin alle, mutta kuten sanottu, odotan innolla tämän käyttämistä talviseen aikaan. Olen jo nyt käyttänyt tätä iäisyyden ja rutkasti on vielä jäljellä.

Tuoksu oli liki olematon, vähän luksuksempi kuitenkin kuin apteekin perusvoiteissa. Sellainen todella puhdas, sopii todellakin tuoksukammoisille/tuoksuherkille.

Ziajan Goat's Milk -tuotesarja on Keski-Euroopassa palkittu aikuista ihoa hellivä ihonhoitosarja. Tuotteissa on elegantti ja hienovarainen, herkemmällekin iholle soveltuva tuoksu. Goat's Milk -tuotteet sisältävät ihoa luonnollisella tavalla kiinteyttäviä ja syväkosteuttavia ainesosia:
  • vuohenmaitoproteiinia
  • lipidejä
  • suojaavia A-, D- ja E-vitamiineja
  • syväkosteuttavia orgaanisia happoja

Tuote on blogin kautta saatu.

torstai 23. elokuuta 2012

Black and Flowery


Yksiin bileiden tapaisiin värjäsin kynnet mekon mukaan mustiksi, mutta enpäs halunnut ihan niin synkkää lopputulosta. Niinpä iskin päälle valkoisia kukkatarroja, jotka piristivät mustaa ihan kivasti. Oli tosi vaikea ottaa näistä kuvia, yhden yön jälkeen olivat jo kuluneet ja muutenkin epäsiistit, HÖH!




Musta lakka oli lempparini Le Chatin Black Magic, joka peittää jo yhdellä kerroksella ja kukat ovat ööh... en tiedä, mistä lie.

Aika synkkää. Kesä on ohi. Prkl.

keskiviikko 22. elokuuta 2012

evolve

Hahaa, huomasitteko miten kerrankin kykenin kirjoittamaan merkin nimen pienellä?? Mutta vain otsikkoon, tekstin keskellä en näin pysty tekemään. Ihan vain tiedoksenne. Noh, joka tapauksessa halusin vain esitellä muutaman tuotteen, jotka testiin sain.


Nassu.fistä otettiin  yhteyttä ja kysyttiin, josko haluaisin testailla muutamaa tuotetta ja ööh, joo kyllä!


Jos tuotteen nimi on vaikkapa Heavenly Body Polish, niin voiko tuosta kieltäytyä? Tämä kermainen vartalon kuorintavoide tuoksuu muuten ihan kookokselta. En ole kookoksen ylin ystävä, mutta en vihannut tuoksua. En malta odottaa, että pääsen testaamaan.



Testiin löysivät tiensä myös rasvaisille hiuksilleni sopiva puhdistava Detox & Protect -shampoo sekä pieni purkki Radiance Boost Body Creamia. Tuo pikkupurkki (50 ml) muuten maksaa Nassussa vain 4 euroa, jos haluaa kokeilla, kuinka sädehtiväksi väsyneen vartalon ihon voi saadakaan :)

Näitä siis lähden testailemaan ja kerron sitten tuotteista tarkemmin kokeilun jälkeen.

Onko Nassu.fi teille tuttu? Sivuilta saa Evolven lisäksi Loveaa, Benecosia, Skin Blossomia ja Savea eli näitä luonnonmukaisempia merkkejä.

ps. Nyt kaikki Escadan tuoksujen ystävät, HUOMIO: Membersiltä* saa nyt Island Kiss -, Rockin' Rio - ja Sexy Graffiti -tuoksuja parinkymmenen euron alennuksella! Eli hopitihop, rekisteröitykää Membersille täältä*, jos ette vielä jäseniä ole.

maanantai 20. elokuuta 2012

Royal Blue... (I wish)

Suhteellisen kämäisen otsikon taustalla on ajatus siitä ihanasta royal bluen sävyisestä lakasta eli juuri oikeanlaisesta tummasta kirkkaansinisestä. En itse asiassa, kumma kyllä, ole lämmennyt koko sävylle laisinkaan, kun yhtäkkiä vaan päätin rakastua siihen. Sävymaailmaan sopivat korvikset, saappaat ja kohta myös housutkin voisivat nimittäin toimia kaverina tuolle lakalle (joo, ei kaikkea kerralla). Ainoa ongelma oli tietty se, etten omista moista ihanuutta.


Keksin kuitenkin, että jonkun toisen lakan päällä läpikuultava Flormarin lakka sävyssä U25 voisi toimia. Voin heti sanoa, että ei toiminut. Flormar olisi kaivannut alleen tummempaa lakkaa, mutta näytän nyt kuitenkin, mikä oli lopputulos Wild and Crazyn Super Star -lakan kanssa.



Ja kuten huomaatte, tulos ei ole sellainen tummansininen vaan liian kirkas, melkein sähköinen sininen. Ei siis sitä, mitä olin ajatellut, mutta ihan kiva omana sävynään. Kaksi kerrosta muuten laitettu kumpaakin lakkaa.

sunnuntai 19. elokuuta 2012

Pikapostaus: MIYO Glam Eyes #4


Hihi, pikakuva vaan, kun löytyi kamerasta. Eli blogin kautta testiin saamani MIYOn glitterirajaus näyttää tältä simmuissa. Ja joo, taas on jäänyt ripsien juuret mustaamatta, mutta ei nyt mahda mitään. Tämä oli joku arkimeikki ja piilottelin tuttuun tapaa tietty silmälasien takana.


Tältä siis näyttää tuote pakkauksessaan. Sain myös tuon kultaisen, joka kuvassa pilkistää, mutta siitä ei ole vielä meikkikuvaa saatu aikaiseksi. Tämän ihanan sinisen sävynumero on 4 ja kultaisen siis 3.

Kultaista on muuten ehkä vaikeampikin saada kuvatuksi silmillä, kun se on läpikuultavampi. Se sopii mielestäni parhaiten bilemeikin pisteeksi iin päälle, kun taas tuo sininen sopii yksinään piristämään arkimeikkiä. Ja toimii näin aloittelevalle työhönpalaajalle, kun aamulla alkaa silmät ristissä punomaan meikkiä kasvoille. Rajaus ja ripsari ja avot :) Olen näihin ihan rakastunut <3 nbsp="nbsp">

lauantai 18. elokuuta 2012

Very berry skin care

Otsikoiden keksiminen kukkii mielikuvituksellisuuttaan taas. Keksitäänkö sellainen blogipalkinto, joka jaetaan parhaimmista otsikoista? So NOT getting it :)

Aaaaaaaaanyway.....


Tästä puhutaan tänään. OLOS-merkkinen Frutti di Bosco -sarjan nassuvoide pääsi itselläni öiseen käyttöön ja ajoi siinä hommelinsa ihan ookoosti. (I know, ei kovin vahva alku tälle postaukselle.) Ehkä suurin ongelma tässä oli, että latasin tälle marjaisalle voiteelle mahdottomat ennakko-odotukset ja kun ne eivät ihan täyttyneet, niin olin enemmän pettynyt kuin olisin ilman niitä odotuksia ollut. 


Jo pelkkä marjainen INCI-lista olisi ollut tarpeeksi lataamaan niitä ennakkokäsityksiä superhyviksi, mutta tämän lisäksi olin jo testannut saman sarjan kasvonaamiota, johon rakastuin täysin. Siitä kerroinkin jo täällä.




Myös ihan ylisöpön koristeellinen purkki vei sydämet ensikatsomalta, joten sekin antoi jo ymmärtää, että nyt on jotain yliluonnolisen hyvää tässä voiteessa. Mutta joo, voide oli hyvä, muttei paras ikinä kokeilemani.

Rasva oli tarkoitettu 24 h -käyttöön, mutta itse tykkään vetää rajan päivä- ja iltakäyttöisille voiteille, ihan jo senkin takia, että haluan niiltä ihan eri juttuja. Päivävoide saa olla kevyt ja sen päälle pitää meikin lipsua nätisti. Yövoide saa olla tuhdimpi ja sillä saa kestää pidempäänkin imeytyä. Nämä eivät kuitenkaan olleet ne kriteerit, joilla tämä yövoiteeksi päätyi, vaan yksinkertaisesti tarvitsin vain yövoiteen, joten tämän kaapista nappasin. Ja ihan hyvä niin, vaikka tämä ei koostumukseltaan ollutkaan mikään ylirasvainen ja olisi varmasti toiminut päivävoiteenakin. Yllättävää tosiaan, että kerrankin törmäsin voiteeseen, jota voisi kuvitellakin käyttävänsä niin aamuin kuin illoinkin. Kosteutti hyvin, imeytyi suht nopiaan, what more do you need...?

Ehkä suurin pettymys voiteen kanssa tuli kuitenkin siinä, ettei tämä unelmien  ihmerasvan tavoin hoitanut kuivia läikkiä yhdessä yössä, simsalabim. Voide tarvitsi enemmän aikaa kuivuuden taltuttamiseen ja sekös minua suututti. Niin marjaisaa, niin marjaisaa, muttei mitään supermarjojen tehoa, kiukuttelin, vaikka todellisuudessa voide oli varmaan normaalia parempi. En vain osannut enää suhtautua siihen niin.

Että niin. Hoitolavoide kun tämä on, niin en varmaan tule enää tähän törmäämään, vaikka toisaalta mielelläni käyttäisinkin tätä toisenkin purkillisen, ehkä jopa 24 h -käytössä. Kaunis tämä on ulkomuodoltaan enkä vielä olekaan saanut heitettyä purkkia pois. Mitä siinä voisi säilöä?

edit. Aina jotain unohtuu, tällä kertaa maininta tuoksusta: Se oli erittäin marjainen, ja ihana ja herkullinen! Very berry indeed :)

torstai 16. elokuuta 2012

Purple!

No niin, on taas tullut viettettyä tahaton blogitauko, olen siitä pahoillani. Kuten tiedätte, tässä on ollut tätä muuttoa sun muuta ja lisäksi aloitin työtkin vielä, joten kaikenlaista härdelliä nyt päällä ja kestää aikansa löytää sellainen oikea rytmi ja oikeat hetket postausten tekoon, kuvailuun yms.

Tästä hätääntyneenä julkaisen nyt pari kuvaa, jotka eivät ole kauneimmasta päästä ja tiedän sen  hyvin. Koin kuitenkin pakottavaa tarvetta julkaista jotain ja koska näistä kynsistä kuitenkin tykkäsin, niin anti mennä.


Tässäpä käytetyt lakat. Color Clubin Uptown Girl sekä Lumenen Hetken lumo. Näistä jälkimmäinen oli ihan korkkaamaton lakka, jota hinguin päästä käyttämään. Valitettavasti hoksasin, että sen peittokyky oli lähes olematon (tai ainakin sen ensimmäisen kerroksen), joten sujautin suosiolla alle toisenlaista lilaa.



Ensinnäkin sanon, että todellisuus oli paljon purppuraisempi, enempi sellainen kuin, miltä tuo Lumene pullokuvassa näyttää. Kynsillä oli kaksi kerrosta CC:ia ja yksi Lumenea. Ja voi pojat, että lopputulos oli (livenä, ei niinkään kuvissa) kaunis. Tuo Lumene oli ihan mahtislakka tuohon päälle. Ei sitä oikein voi sanoin kuvailla. Mutta tykkäsin kovin.

Yritän nyt panostaa tähän blogiinkin taas, kämppä on siivottu, laatikot purettu ja elämän pitäisi alkaa tästä rullailemaan, toivotaan ainakin niin :)

lauantai 11. elokuuta 2012

Hiustenmuotoiluun jelppiä Wellalta


Te ette tiedä, kuin kauan minun on pitänyt kertoa teille näistä Wellan tuotteista, jotka tosiaan ovat olleet testissä pienen iäisyyden. Ehkä suurin syy siihen, miksi näiden testaaminen oli aika pitkä prosessi on se, että föönaan tukkaani aika harvoin. Tai ylipäätänsäkään teen sille todella harvoin yhtään mitään. Ja tämähän on asia, johon saisi nyt tulla muutos...  Ja tuleekin, koska kävi näin..


Kävin siis kuulkaas kampaajalla ja tukka on nyt lyhyempi ja tummempi, joten eikun hommiin. Koska leikkauskin on kerrostettu, on hiustuotteilla huomattavasti kivempi ja helpompi leikkiä.(Kuvassa muuten karheuttaan loistaen suihkun jälkeen.)



Mutta niin, näistä tuotteista. Lemppariksi nousi nyt viime metreillä (kampaamokäynnin jälkeen) yllättäen lämpösuojaa tarjoava Heat & Style -suihke, joka yhdessä suoristusraudan kanssa teki karheasta tukastani silkkisen sileän ja elinvoimaisen näköisen. En siis usko tällaisten suihkeiden suojaavan todella siltä lämmöltä, koska niin paljon kukaan tuskin näitä hiuksiinsa suihkuttelee, mutta siitä huolimatta tämä oli kelpo tuote. Uuden tukkamallini kanssa suoristusrauta on ystävä, joten niin myös tämä suihke.



Myös Repair & Style oli kiva tuotetuttavuus, vaikken heti keksinytkään sen funktiota. Totesin kuitenkin, että tuote on kivoimmillaan silloin kun haluaa pörröisyyttä pois tukasta, mutta ei ehdi/jaksa käyttää suoristusrautaa. Tukka siloittui silminnähden vain tätä kosteaan tukkaan suihkuttelemalla, harjaamalla ja hiukan föönaamalla. Hiusten muotoilun helpottamiseen tämä onkin tarkoitettu.



Alunperin ennakkosuosikkiehdokkaan leimaa kantanut Volume Air Mousse ei heti ensimmäisellä käytöllä löytänytkään tietä sydämeeni. Pitkä ja raskas tukka ei ollut paras kumppani tälle tuotteelle. Nyt kun tukka on astetta lyhyempi ja kerrostetusti leikattu, saa se kivasti volyymia tällä vaahdolla ja tukka myös pysyy kuosissa koko päivän.

Ja nyt kun tukkaa on vähän värjäilty, niin aiemmin esitelty Colour Leave-In Balm saa ihan uuden merkityksen käytössäni. Jeejee.

Wellat oli blogin kautta saatuja.

perjantai 10. elokuuta 2012

O-ou...

Nopea päivitys. Yvesillä on viikonlopun ajan ilmaiset toimitukset koodilla FREE1208 eli kamppis loppuu su klo 24.00. Mites minä nyt vältän tämän lemppareimman tarjousmuotoni...? Tittidii...


torstai 9. elokuuta 2012

Ziajaa vartalolle

Kamera oli kateissa ja olin ihan hukassa, mutta onneksi koneella oli vanhoja kuvia, niin pääsi ajastelemaan postausta :)



Muistatteko tämän Ziajan kaakaovartalovoin, jonka esittelin teille hiljattain? Nyt takana on jo sen verran tuotteen ihastelua, että voin jonkun sanan jo sanoakin. Tämä kiteyttää kaiken: AH! Tuoksu on sellainen suklaapehmismäinen eli yksinkertaisesti niin ihana, että sulan onnesta joka kerta, kun levitän tätä iholleni. Ja vaikka epäilin käyttäväni tämän hetkessä loppuun, niin riittoisuus on ollut aika huima, sillä tuotetta on paljon jäljellä siitäkin huolimatta, että olen levitellyt tätä ihan koko kropalle aika huoletta. Vartalovoi on väriltään aika nappi, sillä se todella näyttää sulavan iholle, koska on likipitäen oman ihoni sävyinen. Imeytyy hyvin ja tekee ihon pehmoiseksi. Tykkään ihan hirmusti!


Ja tosiaan myös nämä appelsiiniset creamy shower soapit tuli testattua enkä näistäkään kovasti pahaa sanaa keksi. Väri oli pussienkin jo lupaama pirtsakka oranssi ja tuoksu sellainen ulkomaan appelsiini :) Tai siis tokikaan Suomen appelsiineja ei olekaan, mutta siis sellainen oikein perus ulkomaan hotellin aamupalapöydän makea appelsiini... Vaahtoavuus olisi voinut olla suurempikin minun makuuni, mutta sheivaus kuitenkin onnistui ja se on pääasia :) Periaatteessa olisi kiva testata tätä koko pullollinenkin, noitten pussien kanssa oli sillä viisiin vähän hankalaa, että ehkäpä olisin kerralla käyttänyt enemmänkin kuin yhden pussin.

Tosiaan näitä saa jo Sokokseltakin, mutta muut jälleenmyyntipaikat löytyvät täältä!

Vielä testailen muuten vuohenmaitokasvovoidetta jonkin aikaa, ennen kuin siitä jutustelen enemmän.

Puspus! Kiitos, kun luette vielä, vaikka ihan onnettomasti vastailen kommentteihin ja postauksetkin ovat vähän tynkiä... Mutta kuten eilen paljastelin, niin on tässä vähän härdelliä päällä, yritän kuitenkin palailla normirytmeihin heti, kun suinkin mahdollista.

Ziajan tuotteet olivat siis blogin kautta saatuja.

keskiviikko 8. elokuuta 2012

Härdelliä

Tässähän kävi nyt niin, että muutimme tytön kanssa pois kotoa. Divorce is an ugly word. Mälsä juttu, mutta en märehdi sitä sen enempää täällä.



Sen sijaan voisin keskittyä tähän kosmetiikkahamstrarimuuttajan näkökulmasta. Kasseja, pusseja ja laatikoita täynnä kosmetiikkaa. Toisaalta ihan kiva, toisaalta... mihin minä ne laitan??? Ja tuossa kollaasissahan ei tietenkään ole koko tuotevalikoima, mutta se antaa vähän osviittaa tästä "järjestyksestä", mikä täällä vallitsee. Ikea on ystävämme.

Ehkä se tästä suttaantuu. Ja kamerakin on nyt sentäs löydössä, joten kaipa tästä kohtapuoliin saa postauksiakin aikaiseksi :)

tiistai 7. elokuuta 2012

Total body bliss


Kerroin jokin aika sitten (okei, jo aika kauan sitten) blogin kautta saamistani Bliss-tuotteista. Ja joo, kirjoitan isolla, kun tekstin seasta on niin vaikea muuten hahmottaa tuota sanaa, vaikka tosiaan purkeissa pienellä lukeekin.

Sain testiin pari vartalotuotetta ja pari kasvoille suunnattua tuotetta ja ajattelin nyt ensin esitellä nämä vartalotuotteet. Kysessä ovat Lemon + Sage -sarjan vartalovoi sekä suihkusaippua. Tuoksu tosiaan oli näissä kivan sitruksinen, tykkäsin kovasti.

Vartalovoi on ihan uskomatonta. En tiedä, onko mikään tuote koskaan jättänyt ihoa näin pehmoisaksi ja sileäksi. Täyteläinen koostumus on ihan nappisuoritus tältä kyseiseltä merkiltä ja voiteen levittäminen iholle oli puhdas nautinto. Tämän tuotteen kohdalla on pakko sanoa, että on kyllä arvokkaan hintansa väärti. Tämä vaan pitää ihon pehmoisena ja pitkään.

Eipä ollut soapy suds yhtään huonompi. Vaikka kaipaankin yleensä suihkusaippuoilta vielä enemmän vaahtoavuutta (joskus puhdistustehon todistamiseksi, yleensä sheivauksen vaurioiden minimoimiseksi as in mitä enemmän vaahtoa, sitä epätodennäköisemmin haavoja tulee...?), niin tämä tuote kyllä toimi niin kuin piti, vaikka vaahtoavuus ei ollut älyttömän suurta. Ihan täydellinen apu sheivaukseen ja jättää ihon jotenkin poikkeuksellisen pehmeäksi. 

Onneksi näitä on vielä paljon jäljellä...

ps. Sain myös kuulla mieheltä aikoinaan ekan käytön jälkeen, että iho oli poikkeuksellisen sileä eikä sheivauksen jälkeen tuntunut karvan karvaa missään edes vastakarvaan silitettäessä!

pps. Ja Blissejä on tosiaan Kickseissä myynnissä :)

maanantai 6. elokuuta 2012

Vielä on kesää jäljellä...


... mutta hyvin, hyvin vähän! Siksi minulle iski hirmuinen himo käyttää vielä oranssia ja keltaista kynsilläni, noita kesän ehdottomia lempivärejä, joita ei talvella tule juuri käytettyä. (Jaiks, ostinko keltaiset ja oranssit farkut vain muutamaa kesäkäyttöä varten?? Noh, jos näette naisen talsivan auringonkeltaisissa farkuissaan sydäntalvella sinisten farkkujen ja mustien untuvatakkien keskellä, that's me!)


Käytetyt lakat olivat IsaDoran keltainen graffitilakka Yellow Crew Max Factorin minilakka Satsuman päällä. Ihan kiva kesäyhdistelmä!


Eipä tässä muuta. Toivottavasti pian pääsisin taas päivittäin postailemaan (vaikka aika hyvin olen kuitenkin pysynyt joka toinen päivä -tahdissa!), mutta tässä nyt on ollut kaikkea... Ehkäpä jossain vaiheessa avaudun muustakin kuin kosmetiikasta, mutta ihan vielä ei ole sen aika. Pitää ensin selvittää tämä oma pää :)

Ja anteeksi, jos kommentteihin vastaaminen laahustaa jäljessä. Yritän kaikki kyllä julkaista nopeaan tahtiin ja vastaillakin yritän, jos on joku kysymys, mutta muuten vastaaminen on ollut tosi huonoa minulta. Anteeksi! Kaikki kommentit kuitenkin luen ajatuksella, trust me :)

Satsuma on blogin kautta saatu.

lauantai 4. elokuuta 2012

Suihkutettavaa hoitoa by Wella


Anteeksi maailman huonoimmasta kuvasta, mutta nyt tuli sellainen olo, että on jo pakko kirjoittaa tästäkin tuotteesta. Sain jo ajat sitten testiin Wellan uutukaisia, joista parista tehohoitsikasta olenkin jo ehtinyt kirjoitella. Nyt vuorossa olisi hiuksiin suihkutettava hoitoaine, joka on erityisesti värjätyille hiuksille tarkoitettu. Tuote lupaa muun muassa säilyttää värjättyjen hiusten kiillon. Noh, itsellä tukka ei kiiltänyt aiemminkaan, joten mitään säilytettävää ei ollut ;)


On varmaan pakko heti tähän alkuun sanoa, että omalla kohdallani hiuksiin jätettävät hoitosuihkeet ovat lähinnä apukeino takkujen taltuttamiseksi.  Varsinaiseen hoitotehoon en usko siksi, että suihkutan aika vähän tuotetta kerralla ja jotta nämä tällaiset tuotteet voisivat todella hoitaa hiuksia niitä kai pitäisi suihkuttaa niin, että kaikki hiukset tosiaan saisivat osansa tuotteesta, mutta minä kai vähän pelkään, että hiukset menisivät ihan mähnäisiksi. Mutta tähän omaan käyttötarkoitukseeni tämä Wellan Colour Leave-In Balm oli oiva apu. Kaikista parhaiten tämä selvitti takut ja pörröisyyden aavistuksen vielä kosteaan tukkaan suihkutettuna. Ja hyvin tämän tekikin.

Tuoksu oli tuttua Wellaa eli oikein miellyttävä. Muistaakseni hintaa tällä on n. 6,90 e ja marketeistahan näitä saa.

Tuote on blogin kautta saatu.


torstai 2. elokuuta 2012

Huulille hellyyttä


Harrastin (taas) vähän lohtushoppausta, tällä kertaa Anttilassa.


Ihastuin ihan hullunlailla Lumenen huulikiillon (#5) überpinkkiin sävyyn. Tiedän, että omistan tämänkaltaisia miljoonia, mutta silti tuntuu, että tämä on jotenkin ainutlaatuinen. Tosi söpö :) Pigmenttiä on kivasti ja huulet tosiaan hehkuvat kivan pinkkeinä. Kuvasin nämäkin vähät illan hämärässä, joten siksi jäätte tällä kertaa ilman kuvaa kiillosta käytössä, mutta eiköhän sellainenkin saada tässä aikaan :) Noissa uusissa kiilloissa on muuten tuo huono puoli, että sävynumero lukee vaan tuossa irti repäistävässä tarrassa ja sitten leimattuna tuohon tuubiin. Ei siis ole numeroa enää siellä päässä, mikä on hassua. Tuo leimamerkkihän kuluu pois alta aikayksikön. Ja muutenkin... Missä ovat sävynimet????




Koska huulet tuntuivat jokailtaisesta Bepanthen-hoidosta huolimatta vähän kuivilta ja rohtuneilta, nappasin hetken mielijohteesta mukaan myös paljon kehutun Carmex-huulivoiteen purkkiversion (2,95 e). Tämä on siitä onnistunut purkitus, että tuota voidetta tosiaan on ihan piripintaan (mistä tosissaan en kuvaa tajunnut ottaa), kun joissainhan joutuu jo heti alkuun kaivelemaan sieltä viiden sentin syvyydestä sitä ainetta. Ensivaikutelma voiteesta oli hyvä. Huulilla kihelmöi, mutta sillä lailla kivasti. Katotaan muutaman päivän käytön jälkeen, että mikä sitten on fiilis. Onko joku teistä ihastunut tähän tuotteeseen?