tiistai 31. heinäkuuta 2012

The Wonder Yellows


Saatuani Wettiksen The Wonder Yellows -lakan hyppysiini tajusin sen muistuttavan aika lailla Models Ownin Sun Kissedia



Lakat erottaa toisistaan vain se, että Wettis on himpun enempi keltaisempi ja Sun Kissed kultaisempi, mutta ei sitä kyllä hevillä erota, kuvista tosin selvemmin kuin livenä. Mutta mutta... sen sijaan, että olisin säästänyt/myynyt tämän avaamattoman Wettiksen, pitihän se silti testata.







Kumpi on kampi? :) Noh, ylempi on Sun Kissed ja tämä alempi The Wonder Yellows (kuvattu sateella, joten siksi pisarat!). Kuvissa ylempi näyttää kylmemmältä, mutta se on kuvattu aika talvisella säällä (maaliskuussa), joten johtuupi siitäkin.




Ei tämä Wettis kovin peittävä ollut, mikä oli arvattavissa. Harkitsin laittavani valkoista aluslakkaa, mutta päätin olla ilman. Kaksi kerrosta keltaista jättikin kynsirajat selvästi näkyviin, mutta tuijottelin silti näitä kynsiä pari päivää. Ja totesin muuten, ettei tuo sävy sovi yhtään - siis YHTÄÄN - minun ihonsävyyni. Ei siis yhtään.




Koklasin päälle vielä sitä Make Up Storen ihanaa Blendaa, mutta koska se ei peittävyyteen tietty vaikuttanut, niin otin heti pois...

maanantai 30. heinäkuuta 2012

Vivisantén ihonhoitoa


Sain kulutettua loppuun Vivisantén puhdistusgeelin. Kasvovesi ei ole vielä lähelläkään loppumistaan, mutta eiköhän sen arviointi mene tässä samalla :)


Luonnonkosmetiikkaa ehkä pikkuisen vierastavana olin aika iloisesti yllättynyt tästä tuotteesta. Tuntui pesevän ihan hyvin ja, vaikkei kovin vaahdonnutkaan, niin en inhonnut tätä, koska tämä kuitenkin "liukui" kasvoilla tosi hyvin :) Tuoksu oli pirtsakan sitruunainen, ei lainkaan tunkkainen, niin kuin joskus näillä luonnonmukaisemmilla tuotteilla. Ei kuivattanut ihoa. Ja pumppupullosta sata plussaa! En tiedä, ostaisinko uudelleen, mutta käyttäisin kyllä mieluusti ilman vastaväitteitä.


Jännitän aina vähän alkoholittomia kasvovesiä, ehkä siksi, että se alkoholin tuoksu vakuuttaa minut siitä putsaustehosta. Kuitenkin tässäkin oli sellainen kirpakka sitruunan tuoksu, joka hälvensi pelkoni. Kun vielä pumpuliin jäi selvästi kaikki lika, niin olin tosi tyytyväinen. Tämä sisältää muuten muun muassa appelsiinikukkavettä, jonka luvataan supistavan ihohuokosia ja ehkäisevän tulehduksia.


Vivisantén tuotteita löytyy esim. Hyvinvoinnin tavaratalosta:

- puhdistusgeeli*
- kasvovesi*

... ja lisäksi bongailin muun muassa kynsiöljyn* :)

lauantai 28. heinäkuuta 2012

Ajatukset hömppään

Kun elämä on mullinmallin ja haluaisi kaikki ajatukset suunnata ihan mihin tahansa muualle, niin mikä auttaa? Kunnon tyttöhömppä kirjojen muodossa, tietty! En olekaan pitkään aikaan kertonut, mitä tässä on lueskeltu, joten korjataan tilanne nyt. Koska suosikkikirjailijaltani Sophie Kinsellalta ei tule joka kuukausi uutta luettavaa, olen joutunut laajentamaan reviiriäni. Ja parasta onkin löytää itselleen tuntematon, uusi ja loistava kirjailija ja huomata, että tyypiltä löytyy kirjoja niin paljon, ettei luettava heti lopu kesken.


Prisman hyllystä noukinkin Marian Keyesin kirjan nimeltänsä Rachelin loma ja täytyy sanoa, että se oli vakavasta aiheestaan huolimatta aika tosi hulvaton. Kirja löytyy täältä*. Parasta kyllä on, kun saa nauraa ääneen. Silloin tietää löytäneensä jotain mahtavaa.


Rachelin luettuani nappasin Prisman alennuksista samaisen kirjailijan Tuiki, tuiki tähtönen -kirjan, joka ei ollut ehkä yhtä hauska tai ainakaan sillä laughing out loud -meiningillä, mutta taatusti hyvä ja äärettömän ihana ja lämminhenkinen. (Lisää kirjasta täällä*.)


Sen jälkeen pistinkin jo Bookplussalle tilaukseen lisää Marian Keyesia, mutta kirjoja odotellessani aloin lueskella minulle entuudestaan tuntemattoman Jane Greenin kirjaa Roolit vaihtoon*, jota en ole vielä saanut luetuksi, mutta joka vaikuttaa sekin oikein hyvältä hömpältä. Tämän kun olisi englanniksi tajunnut ostaa, niin olisi varmaan vieläkin parempi.


Mutta nyt on jo tullut ne Bookplussaltakin tilatut kirjat, jotka ajattelin vilauttaa teillekin vinkiksi siitä, mitä kesän viimeisillä viikoilla voisi lukaista.


Tilasin kirjat englanniksi, koska edelleen väitän, että niistä saa eniten irti alkuperäiskielellään. Marian Keyesilta tilaukseen lähtivät Lucy Sullivan Is Getting Married, josta voi lukea enemmän täältä* sekä This Charming Man, josta voi lukea täältä*. Ilahduin kovasti siitä, miten paksuja kirjat ovat! Lisäksi tilasin jo kauan himotuslistalla olleen Lauren Conradin The Fame Gamen, josta voi lukea täältä*.

Bookplussalla on meneillään Klarnan kanssa yhteistyössä tehty kamppis, jossa kaikkien viim. 15.08.12 tehtyjen tilausten laskutuseräpäivä on vasta 30.09.12. Lisää kampanjasta täällä*.

ps. Niille vielä muistutuksena, jotka ihastuivat testiin saamistani Ziaja-tuotteista, niin muutaman päivän on vielä tällainen tarjous Sokoksella voimassa (kuun loppuun siis):


torstai 26. heinäkuuta 2012

Ja taas jotain heräteostoksia


Viime mökkireissun aikana suuntasin lähikaupungissa käydessäni Kicksiin, kun oli pakko katsastaa alet. Ja kaksi asiaa mukaan lähtikin.



Proffsin kuivashampoo kustansi vain viisi euroa eikä ollut edes alessa, joten aika edullinen kuivis on tämä. Ensikokeilun perusteella jopa miellyttikin ihan suunnattomasti, sillä sai likaisehkon tukan näyttämään taas puhtoiselta ja öljyttömältä. Eikäpä tuo pullon värikään haittaa tee ;)





Make Up Storen Blenda-lakka oli niin hyvässä alessa, että lähti mukaan pääosin siksi. Koen muutenkin, että lakkakokoelma tuplaantuu aina, kun hommaa tällaisen uuden "päällyslakan".


Testasinkin tätä jo aiemmin esittelemäni MIYOn Tropicanan (blogin kautta saatu) päälle ja ihastuin viimeistään nyt ihan toden teolla. Ihana sparkle piristää varmasti kynsiä kuin kynsiä. Lisäbonuksia siitä, että Blenda kuivui todella nopsaan.


Tässä viel Max Factorin Disco Pinkin päällä kyseinen lakka. On se vaan ihku.


Suuntaan muuten tässä juuri uudelleen möksälle, joten postaustahti ei tästä ainakaan parane :/

tiistai 24. heinäkuuta 2012

Testing, testing... Ziaja!

Jeejee, luokseni saapui uusia testituotteita (blogin kautta siis). Tällä kertaa sain kokeiluun tuotteita itselleni vielä tuntemattomalta Ziaja-merkiltä. Tuotteet lähtevät nytheti testiin, mutta ajattelinpa tapani mukaan esitellä ne jo pikkuisen ennakkoon.


Ihan ensinnäkin tämä kaakaovartalovoi... Siis nam! Aika heittämällä paras tuoksu ikinä, mitä näihin suklaisiin tuotteisiin tulee. Ihan mieletön siis. Koostumuskin vaikuttaa niin täyteläisen superilta, että eiköhän tämä ole käytetty loppuun jo mökkireissun puolessa välissä :)


Eikä tämä Vuohenmaito-päivävoide yhtään sen vähempää houkuttele. Tässäkin koostumus on ihanan täyteläinen ja tuoksu puolestaan jollain tavalla sellainen peruspuhdas, en osaa selittää tarkemmin :)


Lisäksi sain muutaman pussukan Orange Butter Creamy Shower Soap -hässäkkää, joka kuulostaa herkulliselta, mutta katsotaan, mitä on leidi mieltä, kun on testattu nämä vaativissa mökkiolosuhteissa ;)

Ihania kyllä ovat. Mietin kyllä usein, miten onnekas sitä onkaan, kun pääsee tällaisia kaikkia testailemaan.

editeditedit. Tämän kuun loppuun asti on seuraavanlainen tarjous Sokoksella!!


maanantai 23. heinäkuuta 2012

Ja voittaja on...

Beauty by Awanda -nettikaupan sponssaaman arvonnan voittajaksi suoriutui random.orgin avulla kilpailupostaukseen kahdeksantena kommentoinut.... Vuong!! Onnea sulle :) Laitan sulle sähköpostia, joten käyhän siellä kurkkaamassa!

Ja palkintohan näytti tältä:


Samaisen setin voi voittaa kuka tahansa, joka tekee tilauksen Beauty by Awanda -nettiputiikkiin viimeistään 30.9.12, joten jos joku valikoiman tuotteista miellytti, niin kipinkapin tilailemaan :) Itse olen tykännyt testiin saamistani EF|Studion meikeistä ihan hirmusti ja osa on vielä esittelemättä teillekin! Jo esitellyistä tuotteista pääsee lukemaan täältä

lauantai 21. heinäkuuta 2012

Iiiiiiivsin tilausta

Ensinnäkin arvontaan osallistuminen on nyt päättynyt ja arvon voittajaa pikimmiten.

Mutta asiaan.

Koska olen niin sekaisin tällä hetkellä, on helppo vaan esitellä uusia juttuja - taas. Yvesin tilaus tuli tuossa muutama päivä sitten ja sisälsi lähinnä niitä suihkusaippuoita, joihin olin kehitellyt jonkinmoisen fiksaation ja niitä piti sitten tilata. En tosiaan tiedä, miksi. Paitsi halvan hinnan takia tietty. Ovat muuten edelleen alessa.


Taaimmaisesta lähtien Afrikan kaakaopapu*, Polynesian gardenia*, Floridan appelsiini* ja Tribal Attitude (fruity shower jelly), jota en löytänyt enää kuin tästä setistä*. Kolme ekaahan olivat Jardins du Monde -sarjaa.


Jostain syystä tilaukseen lähti myös Jardins du Monde -sarjan Komorien ylang ylang -käsisaippua* ja ehdoton juttu oli jemmakappale aprikoosikuorintaa*.


Tilaajalahjaksi valitsin tämän ihoa uudistavan päivä- ja yövoiteen*, joka vakuutti ennen kaikkea normihinnallaan (65 e) :) 

Että sellaista. Ja nyt, NYT, loppui tilaaminen toistaiseksi voimassa olevaksi ajaksi.

perjantai 20. heinäkuuta 2012

Vielä ehtii!

Oma elämä on nyt niin mullinmallin, että valitettavasti säännöllisiä postauksia ei ole nähty eikä ehkä vähään aikaan nähdä, mutta toki jatkan kirjoittelua niin usein kuin vain tällä hetkellä kykenen.


Tulin kuitenkin muistuttelemaan, että tänään klo 23.59 loppuu mahdollisuus osallistua arvontaan, joten kipkap  ja osallistumaan :) KLIK!

Arvon voittajan viikonlopun aikana ja mahd. pian alkuviikosta otan yhteyttä voittajaan.

torstai 19. heinäkuuta 2012

Tropicana


Jälleen yksi MIYOn paketista kuoriutunut ihanuus. Tällä kertaa kynsille pääsi tuoksulakka söötin vaaleansinisessä sävyssä Tropicana.



Kyseessä on tosiaan vaaleansininen lakka, joka shiftailee lilaan saaden kokonaisuuden vaikuttamaan välillä laventeliselta. Aivan ihana sävy. Tuoksu lakassa on miellyttävä, mutta mieto. Huomasin sen vasta, kun toin kynnet nenän juureen.


Hassu juttu, että olin täysin vakuuttunut ennen testiä, että tämän alle tarvittaisiin valkoinen lakka, mutta uskaltauduin kuitenkin testaamaan ilman. Ja tattadaa! Kaksi kerrosta teki peittävää jälkeä. Kaiken lisäksi lopputulos on megakiiltävä ja muutenkin hyvännäköinen.

Eikö olekin ihana sävy?

MIYO-merkkiä myypi esmes Seppälä.

ps. Muistakaa, että huomiseen klo 23.59 asti on aikaa osallistua arvontaan!

Lakka on blogin kautta saatu.

tiistai 17. heinäkuuta 2012

3 x Candy Gloss

Blogin kautta saamaani MIYO-pakettia puretaan taas. Tällä kertaa vuorossa Candy Gloss -kiillot.

Bling, Fairy, Story

Bling
Bling (#4) on läpikuultava ja megakiiltävä kiilto, jonka seassa on erivärisiä hileitä. Niitä ei kuitenkaan ole liikaa, joten fiilis ei ole mikään teinipissis. Tämä voisi olla kiva kiilto myös jonkun punan päälle. Kiilto ei ole tahmainen, vaan ihanan kosteuttavan tuntuinen. Tuoksu on todella makea, minun mieleeni siis :)

Fairy
Fairy (#3) on peittävä ja ihanalta tuoksuva (kinuskisen vaniljainen?) shimmerikiilto. Tämä on jopa niin peittävä, että saa olla tarkkana, ettei tule pissishuulia :) Mutta ihana kiilto kaikin puolin. Tämäkään ei ole tahmea, vaan oikein mukavan tuntuinen huulilla.

Story
Story (#7) on peittävyydeltään jotain kahden edellisen välimaastosta ja maltillisemmin shimmerinen kuin Fairy. Ehkä lempparini näistä kolmesta. Tässäkin on mukava megakiilto ja tuntuu huulilla ihanalta. Tuoksu on aika samanlainen kuin Fairyssa.

Kaikki kiillot tuntuivat yllättävän kestäviltä, mutta en toki syönyt/juonut testin aikana, tuskin nämä sentään sitä kestäisivät :) Ulkonäkö on ehkä suunnattu astetta nuoremmille tyypeille, mutta koostumukset kelpasivat tälläiselle kolmeakymppiäkin lähestyvälle.

Ja MIYO-merkkiä saa tosiaan Seppälästä.

Huomhuom! Viimeiset päivät aikaa osallistua arvontaan!! :)

Kiillot ovat blogin kautta saatuja.

sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Jupiter


Blogin kautta testiin saamani MIYOn Nailed It!-sarjan Jupiter-lakka on aika kiva tuttavuus.  Ensinnäkin jo pullon ulkonäkö miellyttää omaa silmääni kovasti. Korkista sai myös hyvän otteen ja lakka levittyi hyvin ja siististi. Vain yhden sotkun sain aikaseksi, mikä on paljon sanottu se :)


Olin kuvitellut  tämän olevan reilusti turkoosi, mutta vaikka turkoosi ehkä onkin, niin taittaa kyllä ihan reippaasti tummanvihreään ja shiftailee ehkä siniseen (?). Aika mystinen väri, en osaa kuvailla tarkemmin. Ihanan peittävä lakka, kaksi kerrosta riitti heittämällä. Kuivui myös tosi nopeasti, mistä sata plussaa :)



Sävy on jotenkin kivan neutraali, sopii kesään vihreytensä vuoksi ja talveen tummuutensa vuoksi. Tykkään kovasti! Kuvista ei ehkä se sellainen kiva shimmeri käy ilmi, pitää seuraavan kerran lakatessa ottaa paremmat kuvat. Muutaman päivän kuluttua lakka ei ollut vasemmasta kädestä kulunut lainkaan, mutta oikeasta kädestä olivat kynnen kärjet jo kuluneet, oikeakätinen kun olen. Mitään päällyslakkaa en käyttänyt.

MIYO-merkin tuotteita saapi Seppälästä :)

Lakka on blogin kautta saatu.