maanantai 30. huhtikuuta 2012

Satsuma Tiger


No joo, oli ne sittenkin sotkuiset, prkl!! Näyttää livenä jotenkin siistimmiltä. Nuo konaditiikerit lähti leviämään, kun yritin poistaa niitä kynsinauhoilta. Oh, well. Tuossa nyt kuitenkin lopputulos viime viikon lakkauksista. Heti, kun olin laittanut oranssia kynsille, tuli mieleen, että tiikeritiikeritiikeri!


Kynsille pääsivät siis jo aiemmin vilautettu Lumene Natural Coden Get Color sekä saamani uutuus, Max Factorin minilakka kesäisessä sävyssä Satsuma (ihana nimi! Tulen lapsellisen iloiseksi ihanista sävynimistä...).

Pullot ovat samankokoisia, mutta näyttääkö teistäkin, että Satsumaa on vähemmän? Kuin pullonpohja olisi paksumpi? Factorin pullossa ei meinaan ole millimerkintää.
Kuten olen jo kyllästymiseen asti hokenut, olen jo pitkään toivonut keltaista ja oranssia lakkaa, tosin pastellisemmissa sävyissä. Silti Sokoksen 3+1 -päiviltä tilaamani Natural Code ja saamani Max Factor ovat jo askel kesäisempiin kynsiin. Olen ihan fiiliksissä näistä. Kesän teemavärinihän on keltainen ja mikäs kivempi keltaisen kaveri kuin oranssi? :)


Kumpaakin jouduin laittamaan kolme kerrosta, että lopputulos ei olisi raidallinen. Eivät siis olleet parhaimpia levittymään, mutta varsinkin Max Factor kuivui kyllä siedettävän nopsaan. Keltaisen vähän sotkin johonkin. Satsuma oli muuten kynsillä aavistuksen tummempi kuin pullossa. Tuollainen kiva porkkana.


Niin kuin keskiviikon postauksessa itkeskelin, en tosiaan tiedä, mikä vika kynsissäni on, mutta ne eivät kasva vanhaan malliin. Ne eivät myöskään ole pinnaltaan tasaiset enkä saa niistä viilattua siistejä sitten millään. Se vähän nyt pilaa tätä esittelyä, mutta pliis koittakaa kestää. Pitäisi vissiin ruveta popsimaan jotain kalkkitabletteja tai mitä lie  (edit. aloitin jo!).


Ennen kuin lopulta sain aikaiseksi tehdä tiikerit (laatasta m57), kokeilin Prettyltä tilaamastani arkista tuollaista kivaa ruututarraa. Se sitten lopulta lähti irti (en laittanut päällyslakkaa) ja löytyi vauvan lahkeesta, joten katsoin parhaimmaksi hylätä tarrat, kun en kerran saa aikaseksi kiinnittää niitä kunnolla.

Lakkaus on siis viime viikolta ja muutaman päivän viihtyivät kynsillä. Satsuma lähti ihan heittämällä pois, mutta Get Color ihan hintsusti ja vaikeammin ja jätti jälkeensä kellertävät kynnet aluslakasta huolimatta. Satsuma ei värjännyt yhtään.

Citymarketin kuvastossa kesän Satsuma-uutuus jo oli, hintaa 5,90 e.

ps. Tänään vielä (klo 23.59 asti) saa Yves Rocherin vedenkestävän kajalkynän* kaupan päälle, jos tekee tilauksen. SPRING01-koodilla tulee musta kynä, SPRING02-koodilla kuparinvärinen ja SPRING03-koodilla tulee ihanan kesäinen turkoosi kynä.

Satsuma on saatu blogin kautta.

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Versatile

Jee, sain taas kivan tunnustuksen, tällä kertaa ihanilta Glitz & Glam -MinnaltaTylyMuijalta sekä NovaltaTialta ja Kisulta :) Kiitos!

THE VERSATILE BLOGGER AWARD

SÄÄNNÖT 

1. Nimeä 15 bloggaajaa.
2. Ilmoita tunnuksesta heille.
3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi.
4. Kiitä tunnustuksen antanutta bloggaajaa.
5. Liitä tunnustuksen kuva blogiisi.

Taas jälleen kerran siis (todella) randomeita faktoja minusta:

1. Esikoulussa kävin aina lukemassa leikkihuoneessa Kilon poliisi -vitsikirjaa, josta halusin aina lukea sen yhden lempivitsini. Se meni jotenkin näin: "Suomalainen, ruotsalainen ja norjalainen kilpailivat siitä, kuka pieraisisi koviten. Norjalainen pieraisi ja 10 kivitaloa sortui. Ruotsalainen pieraisi ja 20 kivitaloa sortui. Suomalainen pieraisi eikä mitään tapahtunut. Seuraavana päivänä lehdet kuitenkin otsikoivat, että Kiinassa satoi kakkaa." Enää kakkahuumori ei vetoa minuun ihan samalla tavalla, mutta silloin "tuhmat" sanat hauskuuttivat.

2. En todellakaan mahdu enää vaatteisiini. Syy on itsessäni. Haluaisin, että ruokavalioni koostuisi enemmän tästä...


Luonnonjogurttia, pakastevadelmia, pellavansiemeniä.
... mutta se koostuu enemmän tästä...


Suklaakakku, ohje täällä.
Äsken kävin syömässä yleiseen ketutukseen Kismetin. Itsekurini on -12 asteikolla 1-10.


3. Otin Wii Fitin käyttöön n. 1100 päivän tauon jälkeen. Olin lihonut vain 3 kiloa!! Ja huomatkaa, siihen väliin mahtui vauva. En tosin usko tuota tulosta, mutta voihan sitä fiilistellä.


4. Viime vuonna ovelle kolkutti joku turvalaitteita myyvä mies, joka kysyi minulta, ovatko vanhempani kotona. Ööh... joo, OMASSA kotonaan :) Ikäkriisini huomioon ottaen otan sen nyt kuitenkin kohteliaisuutena.


5. Uskon kaikki Brangelina/Jennifer -juorut, jos niissä esitetään Angelina pahattarena. En kuitenkaan usko, että Jennifer pistää enää tuota mennyttä draamaa pahakseen, kun hänellä on nyt Justin Theroux. Koska tokihan minä osaan mennä Hollywood-näyttelijän pään sisään.


6. En pidä viineistä, etenkään punaisesta, mutta kuohari on nannaa. Etenkin Fresita. Namnam. Olvin uusi mansikkasiideri Aino on puolestaan parasta siideriä ikinä!


7. Jos törmään epämääräisiin tuttuihin, esitän, etten huomaisi heitä (esim. sellaisia vanhoja koulukavereita, joiden kanssa on opiskeltu ala-asteelta lukioon). Pelkään aina, etteivät he kuitenkaan muista minua, vaikka järjen ääni sanoo, että pakkohan niiden on! Samasta syystä en myöskään koskaan pyydä (melkein) ketään Facebook-kamuksi. Jos se ei muista minua! (Ei tietenkään koske läheisempiä tyyppejä, mutta niitä muita...) Tai mitä jos se muistaa, mutta ei hyväksy pyyntöä... Noloa! :)


Olipa tylsät faktat :/ Tein tämän vähän kiireessä, joten en nyt siirrä tätä haastetta enää eteenpäin. Aika monella tämä on jo käynytkin ja monelta vielä tulossa (ja niin monelta jo tämän sain), joten uskallan sanoa, ettei sota yhtä naista enää kaipaa tähän linkittämiseen. Olen aika tylsä - tiedän -, mutta 15 bloggaajaa on paljon! :)

lauantai 28. huhtikuuta 2012

CM-bongaukset

Citymarketin kosmetiikkaläpyskä tuli ja miltei heitinkin sen jo pois, mutta vilkaisin nyt kuitenkin läpi. Tällaisia bongasin. (Tarjoukset voimassa 9.5. asti.)


Vanha kunnon hiusmascara tekee paluuta ja mikäs sen sopivampi ajankohta sitä käyttää kuin vappu :)


Tämän uutuuden esittelinkin jo perjantain postauksessa.


Tuon oranssin Satsuma-sävyn puolestaan näette huomisessa postauksessa.



Lip Smackerin (limujen inspiroimat) uutuudet ovat hassuja. Merkki joutuu maksamaan varmaan aika muikeat rojaltit Cokis-yhtiölle.


Kynsitarroja saa nyt myös Cittarista. Kolmannet vasemmalta ovat vissiin kunnon glitteriöverit, seeprat ja leopardit olisivat aika perusvarmat onnistujat.


IsaDoran kynsilakat vaan ovat aina ihanan sävyisiä. Toka, kolmas ja tokavika houkuttelevat näistä sävyistä eniten.


Esittelinkin Wella-uutuuksia jo tässä postauksessa, nyt tuotteiden hinta olisi 1,40 e halvempi kuin normaalisti, joten olisi passeli aika tutustua niihin.


Myös TRESemmé-merkin uutuudet kiinnostavat (ja ovat hyvässä tarjouksessa), mutta en taida ihan uskoa, että kaksihaaraisia voi noin vain ehjätä. Vai mitä luulette? Kai ne jotenkin saa nippuun, mutta tuskin ne oikeasti korjaantuvat.


En ole mitenkään erityisen innostunut Mavalan lakoista noin ylipäätään , mutta näistä uutuussävyistä kelpaisi jokainen. Erityisesti himoitsemani kesäsävyt keltainen ja oranssi, mutta myös nuo kaikki muut. Täydellisin kesäkokoelma, mitä olen vähään aikaan nähnyt.

Aiotteko sortua johonkin vai nou? Ja mikä noista Mavalan lakoista on teidän lempparinne tuon kuvan perusteella?

perjantai 27. huhtikuuta 2012

Flipstick



Kevät on uutuuksien aikaa ja uusia tuotteita tulee kauppojen hyllylle jatkuvalla syötöllä. Kun näin Max Factorin uudet Colour Effect Flipstick -puikot, minulla löi hetken tyhjää. En jotenkin hiffannut yhtään, mistä oli kyse. Puikko, jonka molemmissa päissä on huulipuna, okei, mutta sävyt olivat jotenkin tosi hassut.


Toisessa päässä oleva sävy oli kyllä ihan normaali, mutta toinen jotenkin tosi hohtava. Varsinkin Gipsy Red -sävyn kullanhohtoinen väri oli ensisilmäyksellä tosi omituinen. Sitten luin tiedotteen puikoista ja tajusin. Ja sitten naureskelinkin pari minuuttia, koska jes! Tuli vastaan jotain uutta ja kivaa ja jotain, mitä en osannut odottaa. Vaikutti heti paljon kivemmalta kuin Factorin aikaisemmat luomiväripuikot, joita en hiffannut alkuunkaan.

Näin se siis toimii:

Näitä voi käyttää miten päin vain. Voi käyttää erikseen tai laittaa tummaa pohjalle ja muuttaa sävyä hiukan vaalealla, hohtavammalla värillä. Tai laittaa vaikka vähän tuota hohtavaa väriä huulten keskelle pullukoittamaan huulia. Nerokasta!

Gipsy Red

Ekassa kuvassa kumpikin erikseen, tokassa kuvassa punaisen päällä kultaa.



Kultaisen kanssa tuosta jo muutenkin täydellisestä punaisesta tulee korallisempi. Ihan superi kesäväri, oletteko samaa mieltä? En ikinä uskaltaisi ostaa tämänväristä itse, joten olen kiitollinen, että sain tämän. Tämän kanssa matchy-matchy-kynnet ja olet ready to go... mihin vaan ;) Tuo kultainenkaan väri ei sitten huulilla ollutkaan laisinkaan niin paha kuin olin kuvitellut, oikeastaan se sopi minulle :) Tosin varmasti bruneteille sopii vielä paremmin. Epäonnistuneena rajauksina punahuulikuvissa on joku Ariane Indenin punainen kynä.


Bloomy Pink

Sama juttu eli tokassa kuvassa tumman värin päällä vaaleanpunaista.


Tämän  värit ovat lempeämmät eikä tuo tummempi lilahko (sori, käytin nimityksiä tumma ja vaalea, kun en osannut nimetä tummaa väriä muuten...) näytä huulilla pahalta tai pyntätyltä. Tosi jees väri, josta tulee melkeinpä vieläkin luonnollisempi tuon hohtavan kanssa. Tätä voi käyttää huoletta arkena ja 
juhlana. Tuo vaaleanpunainen on muuten aivan ihana. Ei hohda tuksusti vaan silleen kivasti. Ihana.

Värit ovat pigmenttisiä ja peittäviä, eivät tunnu kuivattavilta huulilla. Oikein kivoja. Tummat ovat tietty peittävämpiä ja vaaleat aavistuksen läpikuultavampia, mutta kyllä vaaleatkin ovat peittäviä. Suorastaan liukuvat huulille ja huulet ovat kuin huulirasvalla vedellyt. Tykkään koostumuksista todella paljon.

Mitä olette mieltä: jei vai nej? Minun mielestäni aivan mahtava ja kekseliäs uutuus :)

Flipstickit ovat virallisesti kaupoissa 1.5. alkaen, mutta ainakin Citymarketin kuvastossa puikot jo olivat. Lisäksi Sokoksen verkkokaupasta punat* löytyvät myös ja koodilla VAPPUHUULET saa 15 % punien hinnasta pois. Lisäksi toimituskulut ovat 29.4. asti pyöreät 0 euroa, joten uskaltaisin väittää, että tuolta Sokoksen netistä punan saa tällä hetkellä halvimmalla. (Tuo koodin etu koskee siis kaikkia punia.) Normihinta on 10,90 e ja Suomen valikoimissa on 5 sävyä.

Nimi Flipstick tulee muuten siitä, että voit kääntää (=flip) puikon. Flip it. Mix it.

Flipstickit ovat blogin kautta saatuja.

torstai 26. huhtikuuta 2012

Glitzy Lips in action



Kerroinkin jo hiljattain Glitzy Lips -huulifolioista ja nyt sain ilokseni testattavakseni tällaisen ihanuuden. Väittelin itsekseni, testaisinko sateenkaaren väristä RainbowDaria vai suht normaalin sävyistä, normibiletykseen sopivampaa PinkRosaa, mutta tulevaa vappua silmällä pitäen päädyin sitten sateenkaaren väreihin.

"Silmiinpistävät huulifoliodesignit eivät haalistu, lohkeile tai tahraa 8 tuntiin.


Pakkaus: Jokainen pakkaus sisältää noin 1,5 metriä GlitzyFoliota ja GlitzyStix-liimaputkilon (7,8g). Jokaisesta rullasta tulee noin 20-25 huulimeikkiä riippuen luonnollisesti tekijän taidoista. Nettisivuilta löytyvä video opastaa GlitzyLips-folion käytössä. "


Tämä puoli ulospäin.
Tämä puoli huulia vasten.
Ohjeethan ovat perusteiltaan helpot: levitetään primeri, annetaan kuivua, painetaan foliot huulille ja repäistään pois. Kehotan kuitenkin ihan ensimmäiseksi katsomaan tuon videon ennen kuin alkaa säätämään tämän kanssa. Säästyy monelta murheelta, t. Kokemusta on :) Ohjeet luettuani kuvittelin handlaavani tämän ilman video-ohjeistusta, mutta olin aika väärässä. Ensinnäkin yritin laittaa foliota värikäs puoli huulia vasten, mutta se siis laitetaan tuo ruskea puoli huulia vasten. Toisekseen ajattelin, että yksi pätkä riittää kummallekin huulelle eli että ne laitettaisiin yhtaikaa, mutta ei. Yksi pätkä alahuulelle ja yksi pätkä ylähuulelle. Ja ne kannattaa mitata huolella ennen leikkaamista, t. Kokemusta on :) Siis korjaan muuten sen verran, että jos on ohuemmat huulet niin yksi pätkä kyllä varmaan riittää ja rullaa säästyy, kun voi tehdä kerralla kummatkin huulet.




Lisäksi kannattaa levittää huolella pohjustusaine (joka videolla on huulilla ihan sinistä, mutta itselläni ei jostain syystä ollut, joten kuivumista läpinäkyväksi ei nähnyt yhtä selkeästi kuin videolla) ja lisäksi itse folio on syytä levittää ajatuksen kanssa koko huulelle. Näin voidaan estää se, ettei lopputulos ole tällainen:


EI NÄIN! :)

Sitten alkoi sujumaan vähän paremmin.

Tokalla kerralla onnistui paremmin, mutta vieläkin on petrattavaa.
Kimaltelee kuin vappupallo!


Näitähän olisi voinut vielä parannella laittamalla päälle uusi folio, mutta en onnistunut siinä! Uusi kerros vain repi vanhan pois. Tein vissiin jotain väärin. Piti sitten lopettaa ennen kuin hermo menee. Itsellä kului varmaan puoli rullaa, kun hermostuksissaan yritti sitten vääntää näitä uusiksi. 


Vapun lisäksi mieleeni juolahti, että kesän polttareihin sun muihin tyttöjen kinkereihin nämä huulifoliot sopisivat kuin nenä päähän, joten harkitkaapa kesän kaasot ja morsiusneidot bileisiinne näitä. Voisi morsio olla ihmeissään, kun saisi teiltä kunnon make overin ;) Ja tosiaan yhdestä rullasta voi saada jopa 25 huulet tehtyä eli  koko polttari-/synttäriporukka saakin siinä samalla samanlaiset bilehuulet. Eipähän jäisi epäselväksi, ketä porukkaan kuuluu :) Tällaiselle tumpelolle on hyvä, että yhdestä paketista riittää materiaalia. Ja tämä nimenomainen RainbowDar-sävyhän nyt on ihan ehdoton sitten myös uudelle vuodelle, eikö?


Vielä saattaa keretä vapuksi tällaisen itselleen hommaamaan, sillä Glitzy Lipsejä voi tilata Kynnet.com-verkkokaupasta. Hinta 36,90 e. Toimitusajan luvataan olevan 1-3 arkipäivää, joten hophop.


En muuten ehtinyt testata 8 tuntia, kun halusin tämän postauksen nopsaan ulos (vapun vuoksi), mutta tuntui tosi kestävältä. Aluksi tuntui vähän tahmealta, mutta sitten folio "kuivui". Sormella kokeiltaessa huulilla ei tuntunut olevan mitään, mutta toki itse tuntee, että niillä jotain on (suuta liikutettaessa). Hyvin näillä pussailla voi, mutta suuteloimaan en lähtisi ihan siksi, että olisi se vähän outoa :) Joka tapauksessa uskon näiden hyvinkin kestävän sen 8 tuntia, vaikka syöminen/juominen varmasti näitä vähän kuluttaa.


Pitää vissiin muutaman kerran harjoitella näiden laittoa, olen aina vähän onneton tällaisissa käytännön jutuissa... Uskon, että kärsivällisemmät ihmiset onnistuvat tässä heti, ohjeethan sinänsä ovat simppelit. Itse en aina varmaan odottanut tarpeeksi primerin kuivumista. Eiköhän muissa blogeissa ala näkyä näitä hienommin tehtyinä ;)


edit.// Tämä folio oli superhelppo poistaa. Itsellä sattuneesta syystä oli vauvojen puhdistusliinoja, jolla lähti nätisti ikään kuin kuorittuna pois.

Huulifolio on blogin kautta saatu.

keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Mitä on tapahtunut?

Katselin vanhoja kynsikuvia ja yksi asia kiinnitti huomioni. Kynsieni pituudessa on huomattavia eroja, kun vertaa parin vuoden takaisia kynsikuvia tähän päivään. Kynteni ovat aina olleet tosi hyviä kasvamaan, mutta noita kuvia katsellessa tajusin, että näin ei ehkä enää olekaan. En edes muista, milloin kynteni ovat olleet noin pitkät kuin vanhoissa kuvissa. Eivät ne lyhyiksi jää vieläkään, mutta lyhyemmiksi siltikin. Huomasin myös kuvahistoriaa tutkaillessani, että aika usein keskisormen kynsi on lyhyempi kuin muut. Se pätee edelleen. Se varmaan kohtaa eniten onnettomuuksia :) Näissä kuvissa kynnet ovat kivan tasamittaisia ja muutenkin kivan pituiset.






Verrattuna viime aikojen kynsiin:




Okei, on ne ihan kivan pitkiä olleet edelleenkin, mutta silti selvästi lyhyempiä. Joten kysymys kuuluu: mitä on tapahtunut? Mikseivät kynteni enää ole tuollaisissa pituuksissa? Syönkö eri tavalla? Tekikö raskaus sen? Teenkö nyt jotain sellaista esim. lapsenhoitoon liittyvää, että kynnet katkeavat? Rasitanko niitä jotenkin? Minulla on vielä sellainen käsitys, etten tuolloin pari vuotta sitten juurikaan levitellyt aluslakkaakaan ja nyt käytän sitä melkein aina. Yves Rocherin vahvistava aluslakka estää kynsiä kyllä selvästi katkeilemasta, mutta mikseivät ne sitten kasva?

Tähän väliin voisin kertoa yhdestä loppuneesta tuotteesta, jolla olen yrittänyt pitää kynsistäni huolta (sehän oli uuden vuoden lupaukseni). Nimittäin Sally Hansenin Cuticle Defense -kynsinauhaöljystä, joka oli aika hauska tapaus, vaikka ei ihmeitä tehnytkään.


Tuote oli designiltaan varsin messevä, sillä alkuperäisen korkin tilalle piti vaihtaa tuollainen putkilokorkki.


Olin aika ylpeä itsestäni, sillä blondiudestani huolimatta osasin tätä käyttää. Eli fysiikan lakien mukaan, kun tuota kumikorkkia puristaa, työntää putkilon purkkiin ja päästää irti, niin putkilo imaisee itseensä öljyä. Helppoa kuin heinänteko. Siitä sitten vaan puristelemaan korkkia, niin öljy purskahtaa kynsinauhoille.


Haju oli tässä tuotteessa vähän outo, ehkä tunkkainen voisi olla kuvaava sana? Vähän sellainen luonnontuotemainen :) Mutta sen kyllä kesti. Tämä oli tosi riittoisaa ja yksi tippa varmaan olisikin riittänyt per kynsi, mutta taisin vähän lotrata. Käytin tätä vain iltaisin, sillä aamuisin ei ole toivoakaan, että ehtisin odotella öljyn imeytyvän... Tai no joo, ehkä jos olisin laittanut vain sen yhden tipan :) Mutta auttoiko tämä sitten? Sanoisin, että se ainakin esti varmasti kynsinauhoja kuivumasta, mutta jo kuivunut (minun tapauksessani siis atooppisen pahasti) kynsinauha sai kyllä odottaa parantumistaan aika kauan. Itse ostaisin tämän uudelleen nimenomaan kuivumisen ennaltaehkäisyyn, en niinkään jo pilalle menneiden nauhojen korjailuun. But that's just me. Itse ostin tämän Prettystä*, mutta Sally Hansenia myydään muistaakseni myös Anttiloissa. Huomasin muuten, että Prettyllä on nyt myös kynsinauhaöljyä (Hansenin sekin) kynämuodossa*.

Alkuperäinen kysymys kummittelee vielä: miksi kynteni eivät enää kasva noin pitkiksi? Nyt vinkkejä kynsien kasvatukseen, kiitos!


tiistai 24. huhtikuuta 2012

Baby-V in action

Olenkin jo pariin kertaan postaillut Valkoisen Ristin uudistuneista Vitalis-purkeista ja, koska postimies on yllättänyt viime aikoina parilla paketilla, niin jaanpa nyt tuotteet ihan näin livekuvina teidän kanssanne :) Olen siis saanut kevätuudistuksen kokeneen Vitaliksen että pikku-Vitaliksen (henk.koht.lempparini!).

50 ml & 18 ml
Eli siis tuo iso Vitalishan on ihan perinteisen purkin kokoinen, mutta katsokaa nyt tuota pientä! Kuinka söpö! Ihan täydellinen kaveri käsilaukkuun mukaan. Ja ulkoasuhan kummassakin on nyt sata kertaa parempi kuin se entinen keltainen, mutta tosi vanhanaikaisen oloisia ovat edellen. Se nyt vissiin on tarkoituskin, kun näin perinteikkäästä tuotteesta on kyse.



En kestä. Tuo on vaan niin söpö. Ja nuo pikkukuplat antavat tälle kyseiselle kappaleelle ihan hand made -vibat :) Kaiken ei aina tarvitse olla tasaista ja sileää... Paitsi ihoni. Mielellään. Toivottavasti pian. Tai vaikka heti.

Oletteko jo hakeneet baby-Vitaliksen kaupasta? Hintaa beibillä on n. 2,80 e.

Vitalikset on blogin kautta saatu.