maanantai 26. maaliskuuta 2012

GT-mania

Ja ei, en puhu gin tonicista, vaan Gina Tricotista. Olen ihan koukussa heidän nettisivujensa tutkailuun. Syytän tästä erinäisiä blogeja. Aivan ihania kevätvärejä. Olen varmaan jopa enemmän koukussa vaatteisiin kuin kosmetiikkaan, vaikka kyllä nuo kynsilakat erityisesti himottaa ja kovasti. Yhtään Ginan kosmetiikkatuotetta en muuten omista, joitain vaatteita kylläkin. Pitkiä toppeja omistan useammassakin eri värissä ja tulivat muuten pallomahan kanssa tarpeeseen :) Anyways, kuten jo mainitsinkin, olin viikonlopun reissussa ja väkersin ennen reissuun lähtöä joitain juttuja varastoon, ettei alkuviikosta tulisi hirveä hoppu. Päivittäinen postaaminen kun on tärkeää minulle.

Tässä siis Gina-manian aikaansaamia kollaaseja. Nyt jäi linkit tuotteisiin uupumaan, kun en enää ehtinyt etsiä tuotteita uudelleen, mutta Ginan sivut löytyvät täältä. Ja Ginan sivut nyt vaan ovat sata kertaa yksinkertaisemmat kuin esmes Hennesin, johtuu myös varmaan siitä, ettei vaatteita ole niin paljon. Kaikki siis mahtuvat yhdelle sivuille. Eli kollaasien farkut löydätte farkuista ja sitä rataa.

Kevätväreihin miellän vihreän, oranssin ja keltaisen, joten tässäpä niitä. Olen siis todellakin vihannut syvästi oranssia väriä, mutta nyt nuo kaikki vaatteet näyttävät tosi herkuilta.



Klassista punaista tarvitsee aina. Nyt himotuslistalla on muuten myös Hennesin punaiset ballerinat matchiksi punaisen kevättakin kanssa.


Omistan yhdet Hennesin siniset saappaat ja ne on aivan ihanat. Niiden pariksi olisi kiva saada jotain. Oi ja pikkuinen edit, tuota takkia ei näköjään ole enää sinisenä, mutta pinkkinä ja metsänvihreänä löytyy.


Hempeät pastellisävyt ovat söpöjä, kunhan niitä ei yliannostele :)


Ja juhliin voi sitten laittaa päälleen näyttävää metallia :)





Ja noita kynsilakkoja saa tosiaan 3 hintaan 9,95 e, että aika hyvä diili. Ne löytyvät täältä.

Mitäs mieltä Ginasta? Kumpi parempi: GT vai H&M? Itse en kyllä tiedä, miksi ostelen aina Hennesiltä, vaikka Ginassa olisi paljon kaikkea kivaa.

6 kommenttia:

  1. En ole muuten koskaan käynyt Ginassa :D
    Sivut näyttävät kyllä selkeiltä, voisin ostaa jonkun kesäpaidan, mutta näyttäisivät vaan olevan keinokuitua. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en katsos materiaaleja katso, ostan jos kivalta näyttää :) Mäkin käyn tosi harvoin Ginassa, kai Hennes on jotenkin kodikkaamman oloinen, Gina on aika kliininen, niin kuin nuo sivutkin, mutta voi miten 100 kertaa nopeammat käyttää kuin Hennesin kun voi etsiä tuotteita värin yms. mukaan.

      Poista
  2. Jotenkin Henkkamaukalla tulee käytyä enemmän, vaikka Ginassakin on vaikka kuinka paljon kaikkea ihanaa. Se on tää Jyväskylä kun Henkkamaukka on siinä keskellä keskustaa ja Ginaan jos haluaa niin pitää vaihtaa rakennusta ja mennä jopa yhdet liukuportaat alaspäin - on se niin kaukana :DD

    - Hannavee
    http://likoorikahvi.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kuulostaa kyllä siltä, että ovat kaukana toisistaan :D :D

      Poista
  3. Täällä meilläpäin GTssä on todella pieni ja surkea valikoima, joten tulee ennemmin mentyä HenkkaMaukalle.

    Tuo metalli-kollaasi kyllä vetoaa meikäläiseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin joo, totta, valikoimat tosiaan saattaa olla erilaiset eri puolilla Suomea :) Joo, mäkin tykkäsin tosta metallikollaasista. Uskaltaisikohan tollaiset metallipökät laittaa jalkaan? :)

      Poista

Asiallinen palaute palkitaan asiallisella vastauksella :) Kysy, ihmettele, kommentoi ja kerro mielipiteesi!