keskiviikko 31. elokuuta 2011

Gold Explosion


Pidetäänpä taas pikkubreikki teidän suosikkeihin ja juhlitaan hetki sitä, että sain jotain tuotteita kulutetuksi! Jostain kaapin periltä kaivoin Nivean iänikuisen vanhat Gold Explosion -shampoon ja -hoitoaineen hieman epäilevin mielin. Olen ollut ihan lähiaikoina erittäin tyytyväinen Nivean hiustuotteeseen (lisäinformazuunia tässä postauksessa), mutta jotenkin olin aika varma, että nämä eivät aiheuttaisi samanlaista euforiaa. Ideana näissä tuotteissa on siis vaalean värin hyvänä pysyminen. Koska olin juuri värjännyt hiukseni, koin että nyt oli hyvä hetki kokeilla tätä pariskuntaa.


Ja tiedättekö mitä? Itse asiassa tykästyin näihin kovasti! Väri pysyi ihan hyvänä, mutta se ei edes ollut se, mihin eniten ihastuin. Ihastuin nimittäin siihen yllätykseen, että nämä olivat niin kivoja. Jotenkin ajattelin etukäteisesti, että tukasta tulisi liuru ja muutenkin vähän nasty, mutta eipä tullut. Shampoo oli ihanan kultaisen väristä ja niin muikean täyteläistä koostumukseltaan, ettei mitään rajaa. Se vaahtosi upeasti ja piti tukan tuuheana, ei siis mitään liuruluirutukkaa! Tuoksukin oli miellyttävä. Hoitoaine oli myös ihanan täyteläistä, ja vaikka se ei yhtä suurta euforiaa aiheuttanut kuin shampoo, niin pätevä tuote sekin. Jopa parempi kuin käytössäni oleva - asteen kalliimpaa merkkiä oleva - tehohoito! Mutta siitä sitten myöhemmin.

Valitettavasti taitaa olla niin, ettei tätä pariskuntaa myydä enää ja vastaavaa apua värjätyt hiukset saavat Nivean Color CrystalGloss -sarjan shampoosta ja hoitsikasta. Korjatkaa, jos olen väärässä. Joka tapauksessa Nivea saa TAAS lisää rispektiä minulta hiustuotteistaan.

Huomenna vuorossa juttua Lazy Dynamiten kosmetiikkalemppareista :)

tiistai 30. elokuuta 2011

Your Favourites, part 4

Ja taas teidän suosikkejanne vuorossa. On tämä vaan hauskaa. Itsekin saan näistä kivasti vinkkejä, toivottavasti myös te.

Dennih_ paljasti oman lempparinsa:



"Lempikosmetiikkatuotteeni on L'orealin Double Extension ripsiväri. Saan sillä tekoripsimäiset ripset ja se pysyy ku tauti koko päivän. Se on niin hyvä etten muita halua enää edes kokeilla! :D"

Vitsit, että itseäni harmittaa, kun en pysty yhtään samastumaan näihin lemppariripsareihin. Minulla kun on niin piikkisuorat, alaspäin taipuvat ripset, ettei tosikaan. Ja tietenkin vain vedenkestävällä ripsivärillä pysyvät taivutukset ollenkaan, että sillä tavalla. Mutta kaikki te onnekkaat, jotka voitte käyttää kaikkia ripsareita, niin kertokaas, oletteko samaa mieltä Dennih_:in kanssa? 

Double Extensionin ja kaikki eri versiot siitä voi tilata esimerkiksi Sokoksen verkkokaupasta, josta näköjään löytyy kaikki, mitä vain keksin etsiä... Paitsi se YSL:in valokynä :)

Asetonihuuruja puolestaan kertoi näin:


"Kuivashampoot ja hiuspuuterit on näin pitkätukkaiselle ihan must! Osis
on paras puuteri, mutta shampoissa moni merkki kelpaa.

Lisäksi rakastan kaikkia kynsienhoitotuotteita, yritän epätoivoisesti 
kasvattaa kynsiäni ;)"


No, tähän on helppo samastua! Kuivashampoot ovat tosiaan must, itselleni uusin tuttavuus on got2b rockin' it -shampoo. Myös hiuspuuterit ovat ihania. Osista on paljon kehuttu, mutta itse en ole testannut. Osis-tuotteita saa myös Sokokselta. En meinannut ensin löytää niitä sieltä, kun en muistanut, että sarjahan on Schwarzarin alla eli kirjoittakaa joko hakukenttään 'osis' tai etsikää tuotemerkkihausta Schwarzkopfin tuotteet. Itse kiinnostuin erityisesti sekä Osiksen tuuheuttavasta kuivashampoosta että tuuheuttavasta volyymiseerumista, mutta kyllä tuo mattapuuterikin pitäisi kokea. Nuo Osiksen tuotteet näyttäisi muuten olevan S-etukorttilaisille alennuksessa tuolla verkkokaupassa.






Nyt muuten muistin, mikä on oma hiuspuuterisuosikkini! L'anzan Powder Up Texturizeria kehuin jo ihan blogini alussa tässä postauksessa, mutta vielä pari sanaa. En ollut sitä pitkiin, pitkiin aikoihin käyttänyt, koska se oli piilossa vessan kaapissa muiden tuotteiden takana, mutta vähän aikaa sitten löysin sen taas. Ja I'm in love again. Kun got2b rockin'it -kuiviksen jälkeen hiukset ovat puhtaan näköiset, mutta eivät lainkaan tuuheat, on tuosta L'anzan puuterista uskomaton apu. Siis olen vieläkin tyrmistynyt siitä, etten ole pitkiin aikoihin tuota käyttänyt. Hiukset saavat sekunnissa (en liioittele) aivan älyttömästi tuuheutta vain sillä, että ripottelee vähän tuotetta hiusjuureen ja pörröttelee. Hiukset myös tuntuvat sellaisilta puhtaan karheilta, mikä on itselleni ihan mieletön plussa. Tämä toimii myös hyvänä pohjana kampaukselle ja bongasin L'anzan Facebook-sivuilta tällaisen videon, joka demonstroi tätä puolta tässä tuotteessa. Löysin myös nettikaupan, jossa sitä myydään. V.I.P. Valentinon sivuilta voi siis tilata kyseisen tuotteen, jos kiinnostaa. Klikkaa siis tänne! Tuotteella on jonkun verran hintaa (tuolla 24,70 e), mutta se kestää pitkään ja pelastaa monta bad hair dayta, joten veikkaisinpa, ettei kenenkään rahat hukkaan mene. Ah, olen niin iloinen, että löysin tuon taas. Olin kaksi päivää (jaiks!) ollut pesemättä tukkaa, kun yritin pelastaa tilannetta got2b rockin' itilla, mutta vasta tuon hiuspuuterin jälkeen hiukset olivat kuin olisivat vasta pestyt ja föönatut. Ja on muuten pari vuotta vanha purkki! Onko joku testannut? Yhtykää kehuihin!
Katsastin myös Prettyn (totta kai) kuivashampootilanteen ja siellä olisi Umberto Gianninin kuivashampoota tarjolla. Aika kivannäköinen purkki. Pääset tutustumaan tuotteeseen täältä.




Niin ja kukapa ei yhtyisi asetonihuuruiseen kommenttiin kynsienhoitotuotteista :) Annetaanko esimerkiksi pieni hurraahuuto Yves Rocherin vahvistavalle aluslakalle, josta kerroin täällä? Kynteni eivät ole katkenneet kertaakaan, kun olen tätä käyttänyt, mikä on pikkuinen ihme. Esimerkiksi tästä postauksesta voi tsekata kuinka kipeästi kynteni ovat joskus saaneet osumaa. Tuo lakka on aika edullinen, mutta enemmän kuin hintansa väärti. Sitä voi tilata Iiiiiiivsin sivuilta täältä! Tulen kehumaan tuota lakkaa vielä miljoonasti, että koittakaapa kestää! 


(Kuvat Sokoksen, Pretty.fin sekä L'anzan, vika kuva ihan oma :)  )


Vieläkin on tulossa lisää teidän suosikkeja!

maanantai 29. elokuuta 2011

Your Favourites, part 3

Ja lisää pukkaa teidän suosikkejanne.

Kiki kertoi suosikeistaan näin:


"Itse fanitan H&M:n tussieyelineria. Ajattelin huvin vuoksi sen kerran
muun tilauksen yhteydessä tilata halvan hinnan vuoksi ja ohhoh, tuote
on täysi kymppi! Se ei nouse luomivakoon tai valu poskille juuri
ollenkaan! Ja on helppo putsata pois! Olin ällistynyt! Suosikkieyeliner
ehottomasti!

Lisäksi fanitan Lumenen rasvoittuvalle iholle tarkoitettua
meikkivoidetta. Olen kokeillut vaikka ja mitä ja viimein kyselin
Kärkkäisen meikkiosastolta suositteluja ja ensimmäiseksi ehdotettiin
tätä. Olin viimeksi vuosia sitten tätä kokeillut ja nyt päätin sitten
rohkaistua kokeilemaan uudelleen ja tadaa, naama ei kiillä läheskään
niin paljon, kuin Maybellinen, MaxFactorin tms meikkivoiteita
käytettäessä.

Pidän myös H&M:n luomiväreistä. Laitan alle pohjustustuotteen ja
luomivärit päälle ja ovat hyvässä kuosissa vielä aamulla yöunienkin
jälkeen! Ja tämä oli ällistyttävä yllätys myös. Jotenkin kuvittelin,
että H&M:n meikit olisivat sellaista peruskauraa, ei mitään kummempia,
mutta ovat suosikkejani!"


Tämä oli mielestäni mielenkiintoista. Olen itse ensimmäisen kerran testannut Hennesin meikkejä meikkivoiteen muodossa joskus kymmenen vuotta sitten ja kokemus jätti syvät traumat. Mielikuvani Hennesin meikeistä on siis aika huono, vaikka toki kymmenessä vuodessa ehtii paljon tapahtua. Ja omistanhan itsekin esimerkiksi Hennesin kynsilakan, joka on todella kiva, shimmer powderin... 




...sekä itse asiassa myös luomivärin, joka kaikessa turkoosiudessaan on aika ihana. 




Luomivärin sävy on Glitter Turquoise ja se vastaa kyllä väriä mainiosti. Se on siis yllättäen turkoosi, jonka seassa on vähän glitterhippusia...




... ja kuten kuvasta näkyy, niin pigmenttiä on runsaasti.


Nyt oikeastaan vasta tajusin, että vaikka olen nykyisellään tyytyväinen H&M:n meikkeihin, niin mielikuvani niistä on edelleen se kymmenen vuoden takainen. Jännä huomio.

Ja itse en muuten ehkä osaa kaikista parhaiten käyttää tussieyelinereita, vaan teen rajaukset yleensä kakkumaisilla väreillä kera ohkaisen siveltimen.

Hennesin kosmetiikkaa voit netin kautta tilailla täältä.



En tiedä tarkalleen, mitä Lumenen meikkivoidetta tarkoitit, Kiki, mutta ehkäpä kyseessä on Double Stay Mineraalimeikkivoide tai sen uudempi kaveri Matta Mineraalimeikkivoide (kuvassa), joka sopii rasvoittuvalle iholle vielä paremmin kuin tuo perusversio. Näitä molempia olen kokeillut ja Mattavoiteen arvion löydät täältä. Perusdoublaria en näköjään ole arvioinutkaan missään. No harm done, sillä kyllä tuo Matta on omasta mielestäni aavistuksen kivempi. Lumenen meikkivoiteita myy ainakin Sokoksen verkkokauppa, jonne pääset täältä.


Säästän muita suosikkeja myöhemmäksi, joten Kiki sai nyt ihkaoman postauksen :) Lisää suosikkeja siis vielä tulossa!


!!ps. Sokoksen verkkokaupasta saat 10 prossaa alennusta ajalla 29.8.-11.9.11 koodilla SOKOSKAUNEUS! (Klikkaa tänne!) Bonuksena vielä ilmaiset toimituskulut.


pps. Ihana kenkiä myyvä nettikauppa Spartoo.fi antaa myös 10 prossaa alennusta vähintään 60 euron tilauksista (koodi:  SPARTOO10FI), 15 prossaa alennusta 100 euron tilauksista (koodi: SPARTOO15FI) ja 20 prossaa alennusta 200 euron tilauksista (koodi: SPARTOO20FI). Koodit voimassa syyskuun loppuun. (Klikkaa tänne!)  

sunnuntai 28. elokuuta 2011

Feel Good Fast

Pidetäänpä heti kärkeen pikkutauko teidän suosikkituotteisiin, niitä tulee lisää huomenna. Täytyy nimittäin vähän mainostaa (minulle) uutta ostosparatiisia. Tällaiset "bongauspostaukset" on jotenkin niin kovin helppo toteuttaa, kun netistä löytyy vaikka mitä kivaa. Mammalomalaisena ei tule käytettyä niin paljon ja varsinkaan kovalla tahdilla tuotteita, että joka päivälle riittäisi sellaista esittelyä. Bongailupostaukset yhdistettynä teidän suosikeista koostuviin postauksiin tuovatkin nyt pikkuista hengähdystaukoa, että ehdin kokeilla tuotteita myös itse. Toivottavasti jaksatte silti lukea :)

Mutta asiaan: Ecodealin lisäksi törmäsin TradeDoublerin kautta Hyvinvoinnin Tavarataloon. Nimenä vähän plaah-tyyppinen paikka epäilytti aluksi, mutta klikattuani sivuille (täältä!) huomasin, että siellähän on miljoona erilaista tuotemerkkiä ja tuotteita laidasta laitaan. Ehkä tuon nimen perusteella voisi kuvitella, että ostoskoriin voisi laittaa vain ravintolisiä ja myslipatukoita, mutta näin ei olekaan asian laita.

Ensinnäkin... Niin kuin Ecodealissa, niin myös Hyvinvoinnin Tavaratalossa on myynnissä Dr. Hauschkaa. Ensimmäisenä silmiini osui Hauschkan höyrykylpytiiviste! Siis mitä ihmettä?? Ennen Hausckan Savinaamiota käytettäväksi tarkoitetun tiivisteen avulla tehdään kasvoille höyryhoito, joka auttaa ihohuokosia avautumaan.

Lisää tuotteesta voit lukea täältä! Kiinnostuiko joku muu? Ja nyt kertokaa, jos olette testanneet, haluan ehdottomasti kuulla kokemuksia.

Syksyn lähestyessä on entistä tärkeämpää muistaa popsia D-vitamiinia ja ainakin itse pidän tästä hysteerisen tarkasti huolta. D-vitskuahan pitäisi popsia nykyisin läpi vuoden, mutta erityisen tärkeää se tosiaan on nyt, kun auringonvaloa ei kohta ole yhtä paljon enää saatavilla.

Tällä hetkellä meidän perheellä on käytössä Sana-Solin appelsiininmakuiset D-vitamiinit, jotka itse asiassa ovat halvempia tuolla Hyvinvoinnin Tavaratalossa, kuin siellä, mistä ne itse ostin. Ne löydät siis täältä.
Ne ovat aika hyvänmakuisia, mikä on aina plussaa.

Kuitenkin tuolla olisi nyt tarjouksessa Sana-Solin pureskeltavat D-vitskut, joita niitäkin olen testannut. On kuin karkkia söisi :) Erityisesti lapset varmasti pitävät noista, mutta ei tosiaan ole jäänyt syömättä meiltä aikuisilta. Tuohon tarjoukseen pääset täältä.

Ja koska itse tosiaan haluan kaikki vitskut sun muut karkinmakuisina, niin käytössä on myöskin Sana-Solin maitohappobakteerit, jotka maistuvat ihan valkosuklaalta... Nam! En vielä osaa sanoa, onko näistä hyötyä ja, jos, niin mihin, mutta tuli vain sellainen fiilis, että täytyy maitohappobakteerejakin ruokavalioon saada. (Löytyy täältä.)

Ja vielä hehkutan sen verran, että tuolla Hyviksessä on menossa ale ja tarjoustuotteiden joukossa on vartalovoiteita, käsivoiteita, seerumeita, raakasuklaata, hiustuotteita, ripsivärejä ja vaikka mitä! Aleen pääset tästä linkistä!


Onko joku jo tutustunut tähän nettikauppaan? Kokemuksia? Ruusuja/risuja?


Mitä vitamiineja/ravintolisiä syötte ja miksi?

ps. Hahaa, pakko kertoa, että Nellystä voi nykyisellään tilata myös Libressen siteitä! :) Pääset ihastelemaan niitä täältä. Onko tämä teistä kätevää/tarpeellista/typerää? Ostaisitko uusien bootsien tai takin kanssa myös paketin Libressejä varastoon?


(Kuvat Hyvinvoinnin Tavaratalosta)

lauantai 27. elokuuta 2011

Your Favourites, part 2

No niin, olisi taas vuorossa teidän kosmetiikkasuosikkejanne! Tällä kertaa keskityn vain yhden lukijan suosikkeihin.

Fibula kertoi suosikeistaan näin:

"Tässä pari omaa kestosuosikkia, näin kosmetiikan rakastajana haluan
tuoda parikin esille. :)

Puuteri: Isadoran irtopuuteri, sävy transparent. Itse nimeä en muista,
mutta merkilla taitaa olla vain yksi irtopuuteri. Ihosta tulee ihanan
silkkinen ja väri on läpikuultava, joten sopii kaiken värisille ihoille.

Meikkivoide: Maybelline Affinitone. Yksi harvoja kosteuttavia
markettimeikkivoiteita. Kun olen käyttänyt tätä meikkivoidetta, niin
ihoni saa paljon kehuja. Meikkivoide on todella juoksevaa, joten
lopputuloksesta saa helposti luonnollisen.

Mineraalimeikit: Itse olen hurahtanut kaikkiin Everyday Mineralsin
meikkeihin, niistä en osaa poimia sitä parasta tuotetta. :)

Ripsiväri: Tykkäsin tosi kauan Maybellinen Lash Stiletosta, ja tykkään
kyllä edelleen. Jälki on todella hyvää, sitä käytettyäni minulta on
kysytty, onko minulla ripsien pidennykset. Se kuitenkin on minun
käytössäni tupannut vähän varisemaan, ja tämän takia olenkin nykyään
hylännyt sen. Uutta lemppariripsaria etsin kuumeisesti, kiva nähdä
tämän kyselyn lopputulos, jos saisi jotain vinkkiä :)

Poskipuna: Lorealin True Match poskipuna on yksi lemppari, sävynä 120,
Sandalwood Pink. Ihosta tulee ihanan kuulas tämän kanssa.

Valokynä: No, tästä ei tarvitse kysellä. YSL:n Radiant Touch. Kun sitä
on kerran käyttänyt, ei enää halua toiseen vaihtaa. No, ikävä kyllä
olen itse vaihtanut halvempaan, kun niin kalliiseen tuotteeseen ei aina
ole varaa. :/


Heh, kamalan pitkä teksti, anteeksi! :D"

Ei kuule tarvitse anteeksi pyydellä, mahtavaa, että kerroit lemppareitasi! Noista ainakin IsaDoran puuteria, Maybellinen Affinitonea ja Lash Stilettoa ja Lorkun True Match -poskipunaa saa Sokoksen verkkokaupasta. Kannattaa käyttää vasemman puolen tuotemerkin hakutoimintoa, niin tuotteet löytyvät kätevästi.


IsaDoran puuteria en itse ole kokeillut, mutta Isadora merkkinä on tuttu ja luotettava, joten en epäröisi heidän irtoputskuaankaan käyttää. 




Maybellinen Affinitone on joskus kuulunut minunkin suosikkeihini ja yksi (varmaan monista) tuotteeseen liittyvistä postauksista löytyy täältä.



Lash Stiletto -ripsiväriä en ole kokeillut, mutta käsittääkseni se on aika monen muunkin suosikki. Hakekaapa hakusanalla 'lash stiletto' tuolta Sokoksen verkkokaupasta, niin löydätte myös muut Lash Stiletto -perheen ripsivärit, muun muassa Lash Stiletto Volume -ripsarin.




Lorkun True Match -poskipuna on myös yksi omia lemppariposkareita. Ja nimenomaan tuo sävy Sandalwood Pink on loistava sävy minulle. Yksi harvoista poskipunista, joka myös tuoksuu hyvälle :) Olen tästä poskarista kertonut täällä.

Everyday Mineralseja en ole kokeillut, mutta kiinnostuneet löytävät sarjan nettisivut täältä! Itse olen aika vähän mineraalimeikkejä loppupeleissä testaillut, mutta Essentia Naturalea ja Bare Mineralseja ainakin. Kummistakin tykkäsin. Mitkä ovat teidän mineraalimeikkisuosikkinne?

Outoa kyllä, mutta en ole vissiin testannut Yves Saint Laurentin kuuluisaa valokynääkään. Sehän on jo legenda valokynien joukossa. Diggaan Joe Blascon valoväristä, mutta myös Lumenen valokynä on kelvannut minulle mainiosti.

Jos joku ei ole vielä valokyniä testannut lainkaan, niin esimerkiksi Pretty.fin valikoimissa on muutama valokynä, joihin voi tutustua täällä. En tuota YSL:in valokynää löytänyt googlettamalla mistään Suomen nettikaupoista, joten jos ei ulkomailta halua tilailla*, niin kipinkapin Stockalle tai Sokokselle, jos kiinnostuit. Minun mielestäni jokaisen meikkipussukkaan kuuluu jonkunlainen valokynä! :)

(Kuvat Sokoksen sivuilta)


* En mielelläni linkitä ulkomaisiin nettikauppoihin, jos en ole niitä itse testaillut tai kuullut hurjia suosituksia, etten tule vinkanneeksi minnekään, mitä en voi itse sydämeni pohjasta suositella. Yritän siis pysytellä kotimaisissa, hyväksi havaituissa putiikeissa!


Lisää teidän suosikkeja tulossa...

perjantai 26. elokuuta 2011

Your Favourites, part 1

Jee, vihdoinkin pääsen postailemaan teidän suosikeistanne! Pyysin siis teitä paljastamaan omat suosikkinne kosmetiikan maailmasta ja sain kuin sainkin tarpeeksi vastauksia oman postauksen tekoon. Itse asiassa useampaankin postaukseen eli jaan nämä osiin, ettei tule kilometritarinoita. Vielä ehtii kertoa omat suosikkinsa kommenttilootaan.

Let's begin!


(Kuva Nellyltä)

Pumpulipupu kertoi suosikkinsa olevan Hawaiian Tropicin itseruskettava Gradual Bronze Moisturizer ja Pumppis (saanko kutsua sua Pumppikseksi? Minulla on karmiva tapa lempinimiöidä ihmisiä :D) perusteli valintaansa näin:

"Tällä hetkellä mun ehdoton lemppari on Hawaiian Tropicin Gradual Bronze Moisturizer. Kevyesti itseruskettava, joka ei kuitenkaan haise sellaiselle äklölle itseruskettavalle. Kosteuttaa samalla, kun ruskettaa ja jättää todella luonnollisen, nätin pehmeän päivetyksen. Ihana! :)"

En ole itse kyseistä tuotetta testannut, mutta kuulostaa kyllä ihan superhyvältä! Googlettelin vähän ja tuota tuotetta saa ainakin Nellyltä ja vielä alennettuun hintaan!

Myös Ruu kertoi omat suosikkinsa:

"Hankala kysymys, musta ripsiväri, jos vaan yhden saa valita, mutta sitten myös violetti luomiväri, ja jos niitäkin saa vaan yhden niin valinta on lähes mahdoton. Ja ilman UDPP:tähän se luomiväri ei näytä lähes miltään :D Ja huulikiilto, ja ja... Kuinka hankalaa tästä saisikaan :D"





Tiedän tunteen. Yhtä lempparia on vaikea valita :) Tuota Ruun mainitsemaa Urban Decayn silmämeikin pohjustajaa saa monesta ulkomaisesta nettikaupasta ainakin, mutta se kuuluu myös kaiken muun kivan lisäksi Prettyn myymään The Best of Urban Decay -boxiin. Itse en ole tätä pohjustajaa testannut, mutta eivätköhän lukuisat kosmetiikkabloggarit ole jo todistaneet, että tuo tahma toimii.

(Kuva Prettyltä)


Lisää feivörittejä tulossa.....

torstai 25. elokuuta 2011

Ecodealin ekodiilit

TradeDoublerin uutiskirjeestä bongasin sellaisen nettikaupan kuin Ecodeal. Itse tietysti suuntasin heti minulle ihkakauuden tuttavuuden kauneuspuolen katsastamaan, mutta Ecodealista löytyy siis kosmetiikan lisäksi paljon muuta eri kategorioiden alta. Nimestäkin voikin sitten päätellä, että ekologisuus on tämän nettikaupan kanssa the juttu.




Kosmetiikkapuolelta löysin yllättäen (käytän aika löyhästi sanaa yllättävä) muutaman "pakkojutun" ja muutaman tuotteen, jotka todella kiinnostaisivat. Katsotaan, kiinnostaako teitä? Tuotteet löytyvät linkkien takaa. Hetken jo harkitsin, että olisin jokaisesta laittanut kuvan jo tähän postaukseen, mutta olen tehnyt niin teidän suosikkituote -postauksen (tai postausten) kanssa ja siihen meni nyt jo niin paljon aikaa, joten ehkäpä pärjäätte ilman kuvia. Huomenna siis tulossa niitä! (Jos joku vielä haluaa kertoa oman suosikkinsa, niin menkää tuon linkin kautta sinne postaukseen kommentoimaan, niin ehtii vielä mukaan!)

Must-haves

1. Weledan Skin Food on jo legendaariseksi muodostunut jokapaikan voide. En ole testannut, mutta mieli tekisi!

2. Dr. Hauschkan Ruusuvoide on sekin jo klassikko. En ole testaillut, mutta kaikki klassikoksi nimetyt tekisi mieli kokeilla. Sitten voi sanoa, että 'Totta kai, olen kokeillut sitäjasitä. Etkö sinä muka ole? Mutta sehän on klassikko!" Ruusuvoiteesta saatavilla myös kevyempi malli.

3. En ole koskaan kuullutkaan tästä Olivin kasvonaamiosta, mutta tämä jo enempi kuin kiinnostaisi. Kirkastava kuorintanaamio passaisi varmaan tälle iholle oikein muikeasti. Onko joku testannut?

Kiinnostaa, kiinnostaa...

1. Acorellen kuulauttava kuivaöljy. Ketäpä ei tällainen kiinnostaisi??? Jotenkin todella kiinnostava tapaus. Kuulauttava kuivaöljy jo sanaparina helisee ihanalle.

2. Benecosin kynsilakat. No tätä nyt ei tarvitse edes perustella. Kynsilakka on aina kynsilakka. Benecosilla näyttäisi olevan muutama ihastuttava sävy eikä hintakaan ole paha.

3. Roll-on-sokerointivaha Acorellilta. Tämä olisi applikaattoreineen varmasti helpompi kuin tavisvaha, vai mitä luulette? (Mutta jos haluaa opetella sokeroinnin itse, niin Prettyltä löytyy Easy Sweet -vartalosokeria, jonka käyttöohjevideo löytyy täältä. Itse olen niiiiin huono kaikessa, mikä liittyy ihokarvojen poistoon (muuhun kuin sheivaamiseen), että varmaan mokaisin tämänkin. Osaako joku sanoa, että onko sokerointi helppoa vai nou?)

Tämä on ihanaa terapiaa, kun saa teille vuodattaa kaiken, mikä himottaisi. Se vie pahimman terän ostohimosta, vaikka siitä huolimatta epäilen hiukan kykyäni olla poimimatta omaan ostoskoriin mitään.

Mikähän muuten noissa ns. klassikkotuotteissa on se juttu? Ne ovat olleet olemassa vuosikymmenestä toiseen ja ansainneet legendaarisen asemansa, mutta miksei niitä hypetetä enemmän, jos kerran ovat niiiin legendoja.? Ehkä ne vain pärjäävät klassikkoasemansa turvin. "Tuota on pakko kokeilla, kun sitä on kehuttu niin paljon" -tyyppisesti.

edit. Tsekkaa myös Mansikan ohjeet sokerointiin täältä!

keskiviikko 24. elokuuta 2011

Dry Skin SOS

Olen varmaan joitakin kertoja maininnut, että herkät (ja atooppiset) kätöseni ovat yleensä kuivuusluokaltaan Saharaan verrattavissa. Niitä täytyy rasvata, rasvata ja vielä kerran rasvata. Yhdenkin illan rasvaamattomuus näkyy heti ja töitä saa tehdä, että kädet näyttäisivät edes suhtkoht normaaleilta. Käsivoiteita testailenkin siis mielellään ja olen aina etsimässä niiden joukosta uutta lempparia.

Päiväkäytössä tykkään luonnollisesti voiteista, jotka imeytyvät nopsaan, mutta yökäytössä voiteen pitää olla supertehokas muhittaja, jonka ei hanskojen alla todellakaan tarvitse nopsaan imeytyä, pääasia, että aamulla on valmista.


Joskus kauan, kauan, kauan sitten tilaamani Avonin Dry Skin SOS -käsivoide on nyt jonkin aikaa ollut pitempiaikaisessa käytössäni ja täytyy sanoa, että ensivaikutelma teki kyllä tepposet. Tämä voide kun on koostumukseltaan yhtä tahmaa eikä tätä todellakaan tee mieli laittaa kätösiin ainakaan, jos ajattelee jotain tekevänsä seuraavan tunnin sisään. Mikään päiväkäyttövoide tämä ei siis olekaan. Mutta kuulkaas yökäyttöön tämä onkin todella hyvä tuote. Hirveä kasa tätä tahmaliimaa, puuvillahanskat ja tadaa, aamulla kädet ovat oikein pehmoiset ja ihanat.

Olen ollut kyllä oikein positiivisesti yllättynyt, sillä tämä meinasi jäädä kokonaan käyttämättä, kun vihasin alkuun tuota koostumusta niin kovin perkeleesti. Missään nimessä ilman hanskoja en tätä käyttäisi, mutta tättärää, miten kiva tapaus tämä on yövaikuttajana. Tuoksu on mieto ja miellyttävä. Tuubi kertoo sisältävänsä risiiniöljyä ja kosteuttavaa yhdistelmää (wtf?) ja lupaa kosteuttaa välittömästi. Varmaan kosteuttaakin, mutta ei imeydy eli en silti lähtisi baanalle minuutti voiteen käytön jälkeen.

Mikä on teidän lempparikäsivoiteenne ja miksi? Onko joku testannut tätä Avonin tapausta?

tiistai 23. elokuuta 2011

Lensway.fi


Kuten tiedätte, ulkonäköön vaikuttavat monet asiat: meikkityyli, kasvojen ominaispiirteet (esimerkiksi kulmakarvat) sekä myöskin silmälasit. Itselläni silmälasit vaikuttavat meikkaamiseen siten, että uskallan kokeilla vahvaakin silmämeikkiä, koska koen, että silmälasit antavat paljon anteeksi. Mallista riippuen ne voivat "syödä" meikin vahvuutta tai hieman piilottaakin epäonnistunutta kokeilua. Lasit todellakin voivat vaikuttaa meikkiin ja sen määrään, sillä esimerkiksi vahvasankaisten lasien kanssa silmämeikki voi olla kevyempi, mutta silti kasvoilla on ilmettä. Sangattomien lasien kanssa olen tykännyt käyttää vahvaa silmämeikkiä ja nudehuulia. Siispä koen, että silmälasit ovat asusteita nekin ja liittyvät näin tähän ulkonäköasiaan niin vahvasti, että uskallan niistä täälläkin puhua.


Itselläni on miinusmerkkiset lasit eli näen kauas huonosti. Ensimmäiset lasit seiskaluokalla olivat kammottavat, pyöreänmalliset hirvitykset, mutta sen jälkeiset vahvasankaiset "sihteerilasit" olivat jo astetta tyylikkämmät. Sen jälkeen tykästyin sangattomiin laseihin, mutta nyt olen taas pitkään haaveillut sihteerilaseihin palaamisesta. Olen aina ollut katkera siitä, että lukulasi-ihmiset saavat ostaa lasejaan lähes mistä tahansa puljusta, mutta miinusmerkkisten on käytävä läpi optikolla käynti, lasien tilaus ja odottelu. Olen aina haaveillut, että lasit voisi yksinkertaisesti vain tilata netistä. No, nyt niitä voi.


Minun on nimittäin aivan pakko, siis PAKKO, kehua silmälaseja, aurinkolaseja ja piilolinssejä myyvää Lensway.fi -nettikauppaa, johon törmäsin Facebookissa järjestetyn kilpailun myötä. Kilpailun palkintona oli tuhannelle ensimmäiselle osallistuneelle ilmaiset silmälasit ja minä tyttö voitin! Olin aivan täpinöissäni, vaikka olinkin juuri ehtinyt käydä ihan Instrussa asti tilaamassa uudet lasit. Mutta eipä noita voi koskaan olla liikaa ja näinpä minulla oli ihan uunituore silmälasiresepti, joten lasien tilaaminen oli helppoa.

Lenswayn sivuille voi ladata oman kuvansa ja mallailla eri laseja päähänsä. Sitten vain lasit virtuaaliostoskoriin ja syötetään oman silmälasireseptin tiedot. Hinnat ovat aivan törkeän edulliset ja toimitus aivan käsittömättömän nopeaa. Tilasin lasit maanantaina ja perjantaina ne ilmestyivät postilaatikkooni. Kaiken lisäksi lasit olivat oikein passelit ja täydelliset ja ihanat. Nimittäin nämä Rehnin lasit. Ja koska sain lasit ilmaiseksi, maksoin vain viiden euron toimituskulut. Mutta miinusmerkkisiksi laseiksi nuo olisivat kyllä olleet siltikin ihan hullunhalvat, vaikka olisin täyden hinnan maksanutkin.


Ja mukaan pakettiin lähtivät kiva magneeteilla toimiva silmälasikotelo, puhdistusneste- ja liina sekä avaimenperä, joka kätkee sisäänsä miniruuvarit silmälasien pienimuotoiseen kiristykseen. Nämä käsittääkseni kuuluvat joka tilaukseen.

Olen nyt todella intona. Päätinkin jo, että eräs tyyli, jota kokeilen on sellainen, että laitan tosiaan kevyemmän silmämeikin ja sitten jotain räväkkää punaa, kuten esmes Shocking Pinkiä :)

Kuka on yhtä myyty kuin minä tästä nettiputiikista? Onko joku jo tutustunut tähän?


maanantai 22. elokuuta 2011

Dare To Be Neon?

Taas tällanen välipostaus, kun ei oikein jaksa ottaa kuvia, saati sitten lisäillä niitä koneelle. Eli ignooraa, jos hullun haihattelu ei inspaa :) Eksyin siis ihan taas "vahingossa" Prettyn sivuille (jos vahingoksi voi laskea sen, että kirjoittaa googleen 'pretty') ja törmäsin ihan hulluihin juttuihin. Ja hullu tarkoittaa tässä tapauksessa sellaista kivaa hullua.

Mitäs sanotte neonmeikeistä? Jay or nej?


W7 Neon Eye Box -luomiväripaletti voisi olla aika kova sana bilemeikissä, oletteko samaa mieltä? (Neonmeikkejä itse teossa voi katsastaa Glitz & Glam -blogista!)

Myös Nyx tarjoaa neonmeikkejä...


Neonsilmät eivät oikeastaan kuulosta erityisen pahoilta, jos vähän himmaa lopputulosta jollain normitummalla luomivärillä silmän ulkonurkassa. Ehkä helpoin tapa kokeilla neonmeikkejä olisi kuitenkin kynsien lakkaus :) Prettyllä on neonkynsilakkoja sekä Saffron Londonin että Nyxin valikoimissa.

Oletteko muualla törmänneet neonmeikkeihin? Kumpi iskee kovempaa: luomivärit vai kynsilakat?

Itselläni on yksi kokemus neonluomarista ja siitä olenkin kertonut täällä. Neonkynsilakkoja olen kokeillut Wild and Crazyn sekä Models Ownin muodossa esimerkiksi täällä.

(Kuvat Prettyn sivuilta!)

ps. Ai niin, jos joku innostui siitä Rimmelin shokkipinkkipunasta, niin uskaltaisin väittää, että MSCHICin Hot Hot Pink on myös aika shokeeraava :)

pps. Kun nyt päästiin mainostuksen makuun, niin minulle uudessa nettikenkäkaupassa, Spartoo.fissä, on nyt aika hurja ale... Onko joku tilaillut täältä? Kokemuksia? Löysin sieltä vinon pinon kivoja kenkiä, mutta en varmaan raaski tilailla.

ppps. Kun 50 000 tyyppiä tykkää Models Ownin Facebook-sivuista, saadaan käyntiin -50% -alet!

pppps. Olen jo tekemässä sitä postausta teidän lempparituotteista, mutta jos vielä joku ihana haluaisi paljastaa oman suosikkinsa, niin sen voisi tehdä täällä!

edit. Osa linkeistä poistettu.

sunnuntai 21. elokuuta 2011

Pure Diamond Powder

Tämä vouhotukseni Nivean meikkien myynnin lopettamisesta alkaa saada maanisia piirteitä, mutta eipä anneta sen haitata. Koska meikkejä ei kohta enää (ainakaan Suomesta) saa, niin olen vähän tutkaillut Nivea-varastojani ja miettinyt, onko mitään niin kivaa, jota pitäisi ostaa varastoon.


Löysin tällaisen korostepuuterin, jolla saa aikaan kivaa hehkua iholle. Hehkuttaa voi niin silmämeikin, kasvot, (esim. kulmaluun tai poskipäät), vartalon tai Nivean mukaan vaikkapa huulet!


Ihan superpieni määrä tuotetta riittää, sillä muuten tapahtuu kiiltoöverit. Mielestäni tällainen korostepuuteri sopii jokaisen bilemeikkivalmisteluun, vaikkakaan tämä Nivean versio ei ole sen kummempi kuin muutkaan vastaavat. Esmes joskus vuosikausia sitten bongasin H&M:ltä vastaavanlaisen, joka oli aivan yhtä kiva.


Mutta jos nyt tämän Nivean herkun bongaatte halvalla jostain, niin älkääpä jättäkö kuleksimaan, vaan napatkaa mukaanne!

Ja niin kuin olen jankannut jo about tuhat kertaa, Sokoksen verkkokaupasta saa Nivean meikit puoleen hintaan, mutta en nyt jaksanut metsästää, että löytyykö tämä puuteri sieltä. Varmaan aika monet muutkin kaupat myyvät Niveaa nyt edullisesti, että eikun metsälle!

ps. Muistakaa nyt herranjestas kertoa minulle lempituotteenne, että pääsen väsäämään teille postausta aiheesta!

lauantai 20. elokuuta 2011

Sattumaa vai ei?


Nyt olen kuin klapilla päähän lyöty. Kerroinkin jo kokemuksistani uuden tuttavuuden, Paula's Choice -merkin kanssa tässä postauksessa. Pari viikkoa postauksen jälkeen jätin eräs aamu kiiressä tuon Skin Balancing Super Antioxidant Mattifying Concentrate -seerumin  (kuvassa vasemmalla) laittamatta ja äkkiä tämä tapa tarttui ja se jäi yhä useammin laittamatta. No, havahduinpa sitten siihen, että iho näytti yhtäkkiä ihan kamalalta. Siis aivan järkyttävältä. Ihmeellisiä näppyjä sun muita antikivoja juttuja ilmaantui nassuun, niin että meinasi parku päästä, kun peiliin katsoi. Mietin ja mietin, että mistäs nyt moinen, kunnes tajusin, että repertuaarista oli yksi tuote jäänyt huomioitta. Otinkin Paulan seerumin takaisin rutiineihin mukaan ja menikö peräti yksi vai kaksi päivää ja iho oli entisensä ja näpyt olivat kadonneet.

Vaikka tuo antioksidanttiseerumi ei nyt varsinaisesti ole mikään näppyjen poistoon tarkoitettu tuote, niin kyllähän sen pointtina on kuitenkin iho putsata antioksidanttisella vaikutuksellaan (enkö puhukin aika tieteellisin termein?) eli kysynkin nyt, että sattumaa vai ei? Minä en kyllä usko sattumiin.

Vaikka tuo kuvassa oikealla oleva kuorintageeli oli ekojen testiviikkojen jälkeen lemppari, niin nyt en suurin surminkaan jätä enää tuota seerumia käyttämättä. Olen taikauskoinen sillä viisiin.

ps. Ja hei, kertokaa minulle lempituotteenne täällä! Jankkaan tästä asiasta niin kauan, että vielä muutamat tyypit paljastelee lemppareitaan. Haluan tietää, mätsääkö meidän suosikit ja saada vinkkejä kivoista tuotteista.  Tell me, tell me, tell me!! Olkaa nyt kilttejä ihanaiset!

perjantai 19. elokuuta 2011

Shocking Pink


Huulituotteiden parissa jatketaan, sillä tein vähän meikki-inventaariota laatikoillani ja löysin ihanan herkkupunan. Nimittäin Rimmelin Shocking Pink -sävyisen Colour Show Off -huulipunan, joka on syystä tai toisesta löytänyt tiensä meikkivarastooni, vaikka arkailenkin räväköiden punien käyttöä. Panostan aikalailla poikkeuksetta silmämeikkiin ja huulilla koreilevat vain kiillot. Mutta nyt kyllä kutkuttaisi kokeilla tätä ihanuutta ihan julkisillakin paikoilla, on meinaan niin värikäs tapaus että!


Punassa on aivan mieletön määrä pigmenttiä ja koostumus on aika kuiva, joten sitä kautta vaikuttaa superkestävältä, että ei ehkä ensimmäiseen kahvikuppiin pyyhkiytyisi poiskaan. Sävy on kuitenkin sen verran huomiota herättävä, että koen, että silmämeikki saisi tämän kanssa jäädä ripsarin ja ehkä rajauksen tasolle. Ei kukaan sitä silmämeikkiä näkisi kuitenkaan, jos huulilla olisi tätä.


(Saattaapi jopa olla maailmankaikkeuden huonoin huulipunakuva.. Niin ja tuossa ylemmässä viirukuvassa sävy on enempi oma itsensä eli tummempi.) Ehkä suurin syy siihen, miksi en koe oloani mukavaksi shokkivärin kanssa on se, että kaikki kiinnittäisivät huomiota nimenomaan huuliini, kun taas normimeikissäni - oli se kuinka vahva tahansa - huomio ei välttämättä kiinnity mihinkään yksittäiseen kohtaan kasvoilla. Tai näin ainakin ajattelen. Mutta... tätä testatessani huomasin ajattelevani, että fuck it. Mitä väliä, mitä muut katsovat, kun itse tykkään tästä väristä ihan mahdottomasti. Ja tämä Rimmelin pinkki on muuten siitä kiva, etteivät hampaat näytä lainkaan keltaisilta tätä vasten... Ou jea.

Huutakaa hep, jos uskaltaisitte käyttää shokkipinkkiä huulillanne!

Ja kertokaa, miten normidigikameralla saa pinkit ja punaiset värit toistumaan omanlaisinaan kuvissa?


Ai niin, en taida omistaa pinkkiä huultenrajauskynää, joten epätoivoissani tartuin Nivean värittömään tapaukseen. Tämä sopii parhaiten nudepunien kanssa käytettäväksi, mutta eipä tuo haittaa tehnyt pinkin punankaan kanssa. Ja edelleen muistutan, että pian Nivean meikkejä ei Suomesta saa, joten kannattaa metsästää tämä jostain vielä, kun se on mahdollista. Niitä täydellisiä nudekyniä kun ei usein löydä mistään ja tämä väritön sopii kaiken kanssa. Ja Sokoksen verkkokaupasta saa edelleen Nivean meikit puoleen hintaan, mutta tätä rajauskynää en sieltä kyllä bongannut...

ps. Etkö vieläkään ole paljastanut minulle lempituotettasi? Tee se nyt täällä!

torstai 18. elokuuta 2011

Suukkosuun luumuinen suosikki


Tein perusteellisen suursiivouksen koskien laukkuani ja kappas, mitäs sieltä löytyikään! Luonnollisia arvoja suosivan Korresin luumuinen lip butter pilkisti meikistä sotkuisen nyssäkän pohjilla. (Jonka muuten vaihdoin siihen Sokoksen lahjuspussiin ja lykkäsinpä sinne sen siveltimenkin!) Olin ihan unohtanut tämän tuotteen olemassaolon. Kyseessä siis söpötin huulille ja tämä nimenomainen luumun sävy siis antaa vähän jopa väriä. Aivan uskomattoman pehmoinen koostumus tekee huulistakin erittäin suudeltavat ja ihanat. Tuoksu on mieto, mutta tosi jees.


Ja enemmän tämä on siis sävyttävä huulirasva kuin mitään muuta, oikein passeli myös rohtuneille huulille. Tätä on aivan ihana töpötellä sormella huulille tuomaan hieman väriä ja rutkasti pehmeyttä. Eikä tahmaa!

Tämän lellikin pystyt tilaamaan esmes Fruugolta!

ps. Muista kertoa minulle lempituotteesi täällä!

keskiviikko 17. elokuuta 2011

Mikä on lempituotteesi?

Hejssan y'all!


Sain loistoidiksen ja tarvitsen siihen teidän apuanne, ihmiset! Mietin, että ihan hassua, että hörisen aina vain omista kosmesuosikeistani, kun tekin voisitte paljastaa minulle omanne. Kommentoikaapa siis tähän postaukseen ja kertokaa, mitä tuotteita fanitatte ja ennen kaikkea, että miksi. Joko siis vaan ihan tuoteryhmänä (esim. ripsiväri) tai sitten nimetkää mieluusti ihan merkki ja malli :) Kokoan vastaukset sitten omaan postaukseensa teidän perustelujenne siivittäminä. Katsotaan, löytyykö yhteisiä suosikkeja!

Kuvituksena lempparituoteryhmäni aarteita eli huulikiiltoja jostain vanhasta postauksesta. (Blogger on nykyään kiva, kun säästää kaikki kuvat, niin ei tarvitse aina ottaa uusia kuvia... Siksi siis kuvia katsoessanne mietitte, että hmmm, ihan kuin olisin nähnyt tuon kuvan aiemmin...)


ps. Niin kuin joskus mainitsinkin, niin Nivean meikkien myynti loppuu Suomessa tämän vuoden aikana, joten jos suosikkeja merkiltä löytyy, niin nyt kannattaa hamstrata. Sokoksen verkkokaupassa Nivean meikit ovat nyt puoleen hintaan ja kaikkiin elokuun tilauksiin laitetaan näköjään mukaan Beckhamin naisten shower cream tai miesten hair & body wash :)  Ja kuvassa Nivean ihanat huulikiillot, joista tulee huulille sopivasti väriäkin!

pps. Alla päivän aiempi postaus...

ppps. Niin siis, ajattelin ensin julkaista kommentit, mutta enpä julkaisekaan. Onpa sitten teille yllätyksiä ne vastaukset :)



Jättipönikkä ja jemmapullo


Minäpä tein sen, mitä pitkään harkitsinkin! Tilasin Sokoksen kesäalesta itselleni jättipönikän (950 ml) lempparishampootani eli Cutrinin tuuheuttavaa Volumismia. Hintaa pullolla oli alennuksessa 11,84 erkkiä, kun normihinta on 27,80 e. 300 millin peruspullo maksaa vastaavasti 11,90 e eli käytännössä tuon jättipullon sai alesta 300 millin hintaan, jee! Ja kun toimitusmaksutkin olivat vain euron, niin koen todellakin tehneeni hyvän diilin.


Lisäksi paketista ilmestyivät lahjuksena L'Oréal Paris'n meikkipussukka ja Maybellinen poskipunasivellin. Nämä nyt ovat tällaisia peruskaupanpäällisiä, joilla harvoin tekee mitään, mutta ehkäpä tuo meikkipussi nyt kuitenkin pääsee käyttöön. Tällä hetkellä laukussa pyörii niin kulunut nyssykkä, ettei mitään rajaa. Ja kukapa tietää, jos ihastunkin tuohon siveltimeen.


Parastahan tässä tilauksessani oli se, että uskallan viimein käyttää säästämäni pikkupullon (siis 300 ml) Volumismia. Olen tuota jemmapulloa kuin hädässä varjellut, mikä onkin tosi viisasta, koska eihän se suinkaan käytettäväksi ollut tarkoitettu. Laskeskelin, että jos tuo pikkupullo kestää about kuukauden päivät, niin kyllä tuo iso pullo sitten kolmeksi kuukaudeksi riittää, että nyt on sitten neljälle kuukaudelle Volkkaria, jesjes! Tosin olen varmaan juuri niin viisas, että käytän tuon pikkupullon ja sitten säästelen tuota isoa, kun "ei sitä ole jemmassa". Ehkäpä siis olenkin kaukaa viisas, että käytän sittenkin tuon ison pullon ensin, niin jos tuo säästövimma iskee, niin säästän sitten pikkupulloa.

Toimiiko logiikka? Ja mikähän on teidän lempishampoonne?

ps. Toivottavasti olen uusintakäytön jälkeen edelleen sitä mieltä, että Volumism on pop, muuten tämä hehkutus olisi vähän naurettavaa.

tiistai 16. elokuuta 2011

got2b rockin'it

Nyt on testailtu marketin kuivashampooantia eli Schwarzkopfin got2b rockin'it -nimistä suihketta. Ja jos nyt kehun tätä liikaa, niin muistakaa, että Oriflamen tuottaman pettymyksen jälkeen melkein mikä tahansa tuntuu luksukselta. Mutta kyllä tässä nyt oli jotain kehuttavaa ihan oikeastikin.


Kerrataanpa ensin ne pakkojutut, mihin kuivashampoon tulee/olisi hyvä pystyä. Niitä on 2+1. Kaksi tärkeintä lopputulosta kuivashampoon käytön jälkeen ovat tietenkin a)  puhtaalta näyttävät hiukset ja b) puhtaalta tuntuvat hiukset eli ei lähmähiuksia kiitos! Bonusta saa, jos tuote tuo tukkaan myös tuuheutta.

Schwarzarin tuote toteutti nuo kaksi ensimmäistä pyyntöä oikein mainiosti. Kuivista suihkitaan tukkaan, hierotaan käsin ja harjataan hiukset puhtaiksi. Kädet eivät jääneet lähmäisiksi, tukka ei jäänyt lähmäiseksi, kaikki toimii. Hiukset sekä näyttivät että tuntuivat puhtailta eikä kuiviksen jämiä näy tukassa. Tuuheutta tuote ei tukkaan tuo, mutta eipä se sitä lupaakaan. Tämä on todellakin ihan bonaritoivomus muutenkin, sillä saahan niihin kutreihin tuuheutta sitten muilla tuotteilla. Eli todellakin Schwarzis toteutti kaiken, mitä markettimerkiltä ylipäätään voi toivoakaan.

Lisäbonusta tämä saa siitä, että tuoksu on oikein mukava. Olo on nyt tosi helpottunut, sillä tiedänpähän ainakin, ettei tarvitse lähteä isommille apajille kalaan, jos tarvitsen äkkiä kuivista. Prismasta kalastin siis tämän purkin ja hintaa oli reilu 7 eunukkia muistaakseni. Seuraavaksi haluaisin koukkuun sen Tresemmén kuiviksen.

maanantai 15. elokuuta 2011

Villiä lilakkia ja hopeista kelloa


Mistä tietää, etten taida ihan hetkeen tehdä kynsipostausta? No, tietenkin siitä, että laitoin kynsiini Wild and Crazyn ihanaa Silver Bell -glitterlakkaa, joka ei lähde kynsistä pois kuin käytännössä kulumalla. Mutta onpa se sitäkin ihanampi!


Silver Bellin alle päätyi Goshin Wild Lilac, joka nimestään huolimatta ei ole kovin villi. Ihan perusvioletti creme mielestäni. Yksi kerros riittää peittävyyteen ja hopeaiset glitterit päälle kahden kerroksen voimin ja jo vain pelittää!


Leikkasin sitten kynteni ja kuten kuvasta näkyy, niin menestys ei ollut kovin kummoinen. En tiedä, mikä siinä on, mutta kynsien leikkaaminen ja viilaaminen on minusta jotenkin tosi tylsää enkä koskaan panosta siihen. Nyt harmittaa, että se tärkein sormi eli vihkisormi on kynneltään lyhyempi kuin muut. Itse asiassa oikeassakin kädessä nimettömän kynsi on lyhyempi. Weird.


Ajattelin, että kynsipostaukset jäisivät kynsienleikkuun vuoksi vähiin, mutta näiden kynsien jälkeen ajattelen, että mitä enemmän blingiä, niin sitä vähemmän kynsien lyhyys haittaa. Oletteko samaa mieltä: sopivatko blingikynnet nysäkynsille paremmin kuin jotkut peruslakat?


Minä tykkään, tykkääkö muut?

sunnuntai 14. elokuuta 2011

St. Moriz

Seuraa jälleen Prettyn lahjojen analysointia. Tällä kertaa voisin lausahtaa pari sanaa St. Morizin itseruskettavasta, jota olen vähitellen uskaltautunut kokeilemaan.


Koostumus on aavistuksen litkua vaahtoa, joka ei kuitenkaan valahda iholta mihinkään, vaan antaa aikaa levittämiseen. Tuoksu on kaukana perusitseruskettavasta. Tuoksu on oikeastaan aika miellyttävä, mutta ei jää leijumaan iholle. Entäpä sitten se tärkein eli sävy? Se on täydellinen (minun mielestäni). Ei lainkaan oranssi, vaan ihan puhdas ruskea. Koskaan aiemmin en ole törmännyt yhtä uskottavaan itseruskettavan sävyyn, joten siitä suurin plussa.

Olen aika onneton itseruskettaja, joten aloitin varovasti. Levitin voidetta kumihanskaa apuna käyttäen vatsalleni, josta luonnollisestikaan en kuvaa tänne laita, koska olen aika varma, että nettilainsäädännössä kielletään vastasynnyttäiden vatsojen esittely. Ainakin niin pitäisi olla. No, eniveis... Mousse levittyi oikein mainiosti, ja koska töhnä on ruskeaa, niin sen levittäminen on helppoa. Koko ajan näkee, mihin ainetta on jo laittanut. Kuitenkin tämä myös imeytyy hyvin, jolloin värikin vaalenee ja kuivuu niin, ettei se tahri vaatteita. Kuudessa tunnissa olisi tarkoitus nähdä tulokset.


Vatsa näyttikin tuntien päästä ruskettuneemmalta, mutta ei överiltä. Purkissa kehotetaan lisäämään ainetta 5-7 päivän päästä keskiruskean lopputuloksen saamiseksi ja 3-5 päivän päästä, jos kaivattu lopputulos on supertumma. Itse odottelin tuon 7 päivää, kunnes lisäilin uudelleen. Puolisen tuntia lisäämisen jälkeen nostin vauvan vatsalleni valkoisissa vaatteissaan, mutta mitään ei vaatteisiin tarttunut. Siitäkin bonareita. Vaikutusajan jälkeen vatsa näytti taas aavistuksen ruskeammalta, mutta edelleen siltä, että väri on hankittu auringosta eikä pullosta.

Oletin, että tuote sopii myös kasvoille, vaikkei sitä purkissa oikeastaan kerrottukaan. Mutta siinä kehotettin rasvaamaan kuivat kohdat, myös hiusraja, joten tästä viisaasti sen päättelin. Kokeilin tuotetta siis myös naamalleni, jossa väri oli nähtävissä heti - kasvoille kun värit tarttuvat herkemmin. Minun oli kuitenkin pakko pyyhkiä rusketukset pois heti, sillä ero etuhiuksien alta kuultavaan päänahkaani oli liian suuri. Olen jo nyt ruskettunut ihan luonnollisin keinoin otsasta (vaikkakin vain vähän) niin, että valkoinen päänahka näyttää ihan hassulta. St. Moriz olisi muuten sopinut naamaani tosi kivasti, juurikin sen oranssittomuutensa ansiosta, en vain uskaltanut antaa sen vaikuttaa. Aion kuitenkin ottaa riskin ja testata tätä sellaisena päivänä, kun tiedän, ettei seuraaviin päiviin tarvitse esiintyä julkisilla paikoilla, jos meneekin jotain pieleen. Vaikka ainahan voin peittää päänahkani huivilla tai leveällä pannalla :) Ja quiqui-nimimerkkihän minulle tuossa vinkkasikin, että tätä kannattaa sekoittaa myös kosteusvoiteeseen, niin väristä ei tule niin kovin tumma. Hyvä tapa levittää tämä ainakin kasvoille. Dekoltee muuten sai myös oivan pikku päivetyksen tämän tuotteen avulla.

Seuraava projekti olisi kokeilla ainetta jalkoihin ja käsiin. Koska kämmenet ovat kuitenkin tällä hetkellä suhteellisen kuivat, en uskalla tätä toteuttaa ihan heti. Ensin olisi ensiarvoisen tärkeää saada kädet kuntoon, sillä en uskalla ajatellakaan, mitä tapahtuu, jos laitan kuiviin käsiin itseruskettavaa. Tulos ei varmastikaan olisi kovinkaan kiva. Mutta toivotaan, että pääsen pian testailemaan myös käsiin. Silloin Countrysidekin näyttäisi kynsissäni jättekivalta!

Mikä on teidän lempparinne itseruskettavista?