maanantai 10. tammikuuta 2011

Pureudutaan huokosiin

Varmaan näistä Avonin tuotteista voisi kertoa tuolla "Avon-sivun" puolella, mutta ajattelin lakkauttaa sen. En ole aikoihin sieltä mitään tilaillut tai tehnyt muutenkaan mitään Avoniin liittyvää. Ehkä se innostus tästä taas kohta alkaa, mutta toistaiseksi näin.


Olen nyt kuitenkin kulutellut Avonin Clearskin Pore Penetrating-sarjaa kuukausitolkulla, ja kasvopesun olenkin käyttänyt loppuun, kasvovettä on parille käyttökerralle jäljellä ja kuorinta ja naamio vielä aktiivisesti noin viikoittaisessa käytössä.

Kasvopesu oli vähän blaah. Se ei jotenkin vaahdonnut kunnolla, ja vaikka tiedän, ettei se vaahtoaminen mitenkään mihinkään vaikuta, niin olo ei tunnu puhdistetulta ilman vaahtoilua. Mutta muuten ihan ok tuote, ja voisin varmaan uudelleenkin käyttää.

Kasvovesi puolestaan on ihana. Se tuntuu todella puhdistavan ja riittoisaakin se on.

Kuorinta on paras näistä kaikista. Siinä on aivan mielettömän virkistävä tuoksu, pieniä, puhdistavia rakeita ja riittoisakin se on. Kuorinnan jälkeen iho tuntuu todella raikkaalta ja puhdistetulta.

Myös kasvonaamio saa plussaa. Senkin jäljiltä iho tuntuu ihanalta.

Mutta siihen varsinaiseen tarkoitukseen eli huokosten pienentämiseen... Ei tainnut ihan toimia. Huokoset ovat suht suuret edelleen, ja mustapäitä on, mutta iho on kyllä jotenkin tasaisempi ja kuulaampi. Näidenkö ansiota? Hope so. Nyt olen jo puhdistusainetta vaihtanut, mutta nuo kolme muuta putelia ovat vielä käytössä, joten ehkä niillä jotain vaikutusta on... Tai sitten se on vaan very wishful thinking :)

Nyt kasvojen pesussa käytössä muuten The Body Shopin passiohedelmä-puhdistusgeeli sekä Oriflamen mustikka-laventeli-puhdistusgeeli.

sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Skin So Soft


Syksyn ajan käytin Avonin Skin So Soft -dödöä, jonka extrapiirteenä oli hair minimising -ominaisuus. Dödö itsessään oli aika kiva, tuntui pitävän tuoksahtelun poissa kainaloista. Tuota karvojen kasvun hidastavaa ominaisuutta en sinällään huomannut, sillä pinttynyt tapani on sheivalla kainalotkin joka päivä, oli niitä karvojen tynkiä tai ei.

Aikanaan kokeilin Doven vastaavaa, ja silloin muistan huomanneeni paljon selvemmin sen, että karvojen kasvu melkein tyrehtyi ja ne hennot karvat, jotka kasvoivat tosiaan olivat selvästi hennompia kuin normisti. Tässä en ihan sellaista kyllä huomannut.

Seuraavaksi kokeilen The Body Shopin dödövalikoimaa, kerta se on ensimmäinenkin... Ja innolla kokeilen!

lauantai 8. tammikuuta 2011

Papayaputeli kiertoon

Ihan random esiintyminen taas täällä blogin puolella, että terve vaan! Minulla on sellainen ongelma, että haluaisin tehdä suursiivouksen ja heittää kaikki tyhjät putelit pois. Varsinainen ongelma on siinä, että säilyttelen niitä siinä toivossa, että joskus vielä kerron tuotteista blogissakin. Noh, aika paljon uskaltauduin kuitenkin heittämään pois ja jos joskus on aikaa jaaritella niistä täällä, niin käytän vanhoja kuvia. Pakkoko niiden kuvien on olla sotkuisista, tyhjistä purkeista? Iltaisin otetut kuvat kun sitten ovat niin surkeita ja päivisin en ehdi/kautta muista kuvia otella.

Nyt oli kuitenkin pakko kiusata teitä illalla otetulla salamakuvalla, joka on laadultaan ihan hanurista.


Olen käyttänyt tätä NatuViven Papaya Smooth Shower Creamia nyt jonkun aikaa suihkussa, mutta päätin antaa sen nyt eteenpäin. Tuotteessa ei sinänsä ole mitään vikaa. Tuoksu tosin tökkii käytettäessä enempi kuin vain pullonnokasta haistellessa, mutta senkin kanssa voisin elää. Mutta koska tämä on shower cream eikä shower gel, niin voin tämän antaa eteenpäin sitä tarvitsevalle. Tykkään vaahtoavista gel-malleista vaan huomattavasti enempi, vaikka kyllä tämänkin kanssa puhdasta tulee ja sheivalukin onnistuu. Ja onhan tämä ihanan paksuhkoa ja ylellistä tavaraa, että varmasti joku tästä nauttii suurestikin.

Toisaalta haikeaa luopua tästä, koska minulla ei ole kuin pari suihkugeeliä jemmassa, mutta sitten niiden kokeilua odotankin innolla. NatuVivea muuten myydään apteekeissa.

Yksi superplussa tässä NatuViven tuotteessa kyllä oli.


Nimittäin tämä korkkipuoli. Yksi painallus riittää, ei siis tarvitse ruveta vääntämään pulloa auki märin käsin. Todella käytännöllistä.

Ooh, tekipä hyvää taas avautua tänne. Joskohan sitä saisi itsestään irti enempiäkin. We'll see.

XO XO,

Gloss ;)