lauantai 31. heinäkuuta 2010

Fuchsia Rainbow ja loppunutta pehmeyttä

I am so very sorry taas tästä muutaman päivän katoamistempusta. Olimme mökillä pari päivää ja tarkoitus kyllä oli postailla reissusta. Netti oli kuitenkin niin hidas, ettei siitä mitään tullut.


Tässä kuitenkin mökkikynsiä. Pohjalla uusi Nyxin Fuchsia ja sen päällä Goshin ihana hippulakka Rainbow.


Nimettömässä lisäksi tarra Seppälästä ostetusta tarra-arkista.

edit. Ehkä vähän turhan hätäisesti julkaisin tämän postauksen. Tarkoitus oli vielä kertoa, että tuo Nyxin lakka oli oikein kiva tapaus. Kuivui nopeasti ja kahdella kerroksella tuli tasainen, peittävä lopputulos. Tuo Goshin sateenkaarilakka taas on siitä hauska, että hippuset ovat vähän erivärisiä riippuen siitä, mikä on valaistus ja minkä värisen lakan päällä se on. Ihana lakka ja siitä tulee varmaan vähän joka lakan kaveri. Kynsistäni en tykkää nyt yhtään ja oikeasti mikään lakka ei näytä kivalta noin eriparikynsien kanssa. Olisi vain pitänyt jättää pitkät kynnet pitkiksi ja pysytellä töpökynsien kanssa tekokynsissä. Nytkin lopputulos paranisi huimasti, jos edes keskisormessa olisi tekokynsi (lyhyt sellainen).


Lorkun Nutri Soft loppui. Tämä kosteutti vartaloa todella kivasti. Miedon tuoksunsa ja hyvän toimivuutensa puolesta tätä voisi vertailla X-tran vartalovoiteeseen, mutta tämä kosteutti ehkä jopa vielä vähän enemmän (kuivan ihon versio). Tuoksu tosiaan ei ollut mikään vahva, ja jos pitäisi valita loppuelämäksi joko tuoksullinen tai mieto tuoksuinen voide, niin kallistuisin jälkimmäiseen. Vaikka voiteessa olisi kuinka herkullinen tuoksu hyvänsä, niin ajan myötä kaikkeen kyllästyy. Tätä Nutri-pehmeyttä voisi lotrailla vuodet toistensa perään eikä tuoksu alkaisi hajottamaan nenukkia.

keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Nätti tilaus


Sorruin viimeinkin tilailemaan tuotteita Pretty.fi -sivustolta, sillä näin edullisia hintoja on vaikea vastustaa. Edullisen hinnan vuoksi tilasin jopa tuotteita, joita oikeasti en tarvitsisi kuten Maybellinen Instant Age Rewind -peitevoiteen tai Maybellinen Liner Express -rajauksen. Minulla siis olisi vastaavia tuotteita jo kotona, mutta kokeillaanpas nyt näitäkin. Sitä paitsi tuo rajaus on ruskea eikä minulla kyllä ruskeaa rajausta ole. Liner Expressiä on kehuttu niin paljon, että pakko sitä oli päästä testaamaan. Ja valo- tai peitevoiteita ei koskaan voi olla liikaa. Riittääkö selitykseksi?

Näiden lisäksi tilasin Nyxin kynsilakan Fuchsia-sävyssä sekä saman merkin jauhemaisen luomivärin vaaleanpunaisessa sävyssä Cosmopolitan. Lisäksi tilasin innoissani täydellisen vastineen Goshin Light'n Shine -huulikiillon sävylle 01, nimittäin Strobe Light -sävyisen Rimmelin Light Beam After Dark Lip Glossin, jossa niin ikään on peili ja valo. Rimmelissä tuotekehittely on viety niin pitkälle, että valo syttyy nappia painamalla ja sammuu myös. Eli käytännössä (niin kuin mieheni heti keksi) voit pitää valoa päällä laukussa, jotta sitä ei pimeässä tarvitse laukun pohjalta metsästää. Tätä ei varmaan Suomen marketeista saakaan, vai?


Oikeasti en nyt olisi tarvinnut tätä Nyxin luomiväriäkään, mutta en vain voinut vastustaa. Ihana sävy, jonka esittelen myöhemmin vielä tarkemmin.


Lisäksi Pretty.fi ilahdutti minua Nyxin Hot Pink -sävyisellä huulipunalla sekä 50 millin James Brown Londonin kuivasampoopullolla! Olen aivan innoissani tuosta kuivasampoosta. Käytän sen varmaan hetkessä loppuun.


Hot Pink vaikutti aika räväkältä väriltä, mutta puna on sen verran läpikuultavaa, että mitään 1980-luvun flashbackia tällä ei saa aikaiseksi :) Aivan ihana tapaus siis.

Esittelen kaikki tuotteet vielä tarkemmin, kunhan olen tutustunut niihin enemmän.

Pretty.fi on muuten uudistanut verkkokauppaansa eli käykäähän kurkkaamassa täältä! Kun tilaatte uutiskirjeen sivun vasemmasta laidasta, osallistutte kaiken lisäksi ihanan Nyxin meikkisetin arvontaan. Uudistuksen myötä Prettylle on tullut taas lisää tuotteita, joten ostoskori saattaa täyttyä yllättävän nopeasti :) Älkää sanoko, etten varoittanut...

Minulla on muuten ihan hirveä tilausvimma päällä. Sain juuri Avonilta ihan mielettömän määrän tavaraa, tilasin Prettyltä, tilasin MSCHICiltä (jossa on muuten vielä pari päivää ALE), tilasin Hennesiltä vaatteita, tilasin Adlibrikseltä pari kirjaa...

tiistai 27. heinäkuuta 2010

Vintage Blue ja Rocky Road


Ugh... Kokeilin heti Avonin Vintage Blue -lakkaa, mutta kynsien lyhentämisoperaation vuoksi tulos ei ole kaunis. Lakka on kaunis ja ihanan värinen, mutta raidoittui pahasti ensimmäisellä lakkakerroksella. Toisen kerroksen jälkeen tulos parani, mutta vasta lakan asetuttua tunnin verran tulosta pystyy jo sanomaan ihan ookooksi. Tuossa kuvassa tulos ei vielä ole lähellekään sitä. Keskisormen kynnen pinta on noin röpelöinen, koska siinä on tekokynsi ollut kiinni enkä ole kaikkia liimoja ilmeisesti saanut pois.

Kynsien lyhentämisoperaatio ei onnistunut, koska en edelleenkään ollut valmis lyhentämään kaikkia kynsiä yhtä lyhyiksi kuin tuo keskisormi. Lisäksi kynsipuruja on missä sattuu etc. Pitäisi tehdä kunnolla aina, kun jotain aloittaa, mutta jostain syystä kynsien lyhentely on minusta tylsää.

Teen uuden Vintage Blue -postauksen, kun olen keksinyt, miten saan kynsistäni kauniimmat.


Apuna käytin Yves Rocherin tuotteita. Anti-Breakage Base Coat on ihan kiva aluslakka, joka kuivuu nopeasti. (edit. Ja pitää kynnet vahvoina ja tosi timmissä kunnossa!!!) Sitten tuo pikakuivattaja on sellainen, josta pudotetaan tippa kynnen päälle, ei siis sivellä mitenkään. Hankala käyttää, mutta toimi ihan mukavasti. Kaikista ihanin apu on tuo kynsilakanpoistokynä, joka on supertehokas! Se on ihan rakkauspakkaus. Minullahan oli Cesars Shopin vastaava, mutta se on jo kuivumispisteessä ja tämä YR:n on oikeastaan vielä parempi. Love it!


Ja sitten pieni vinkki surullisille. Jos poikaystävä on jättänyt, paras kaveri muuttanut ulkomaille tai duunipaikka mennyt alta, niin kokeilkaapa piristyä ällömakealla Carte D'Orin Rocky Road -jätskillä. Suklaajäätelöä, vaahtokarkkeja ja karamellisoituja pekaanipähkinöitä, siis voiko makeammaksi mennä? Ehkä jos kaataa kilon paketin hienosokeria koristeeksi. Maksoi Cittarissa muistaakseni 3,49 e. Pieni hinta sydänsurujen hukuttamisesta :)

maanantai 26. heinäkuuta 2010

Maanantaimeininkiä


Tilasin pitkästä aikaa Avonilta tuotteita... Ja paljon. En nyt viitsi jokaista tuotetta erikseen luetella, mutta eivätköhän kaikki tule jossain vaiheessa esiteltyä :)


Kaksi tuotetta on silti yli muiden. Ensinnäkin Vintage Blue -sävyistä kynsilakkaa olen himoinnut siitä asti, kun jossain blogissa aikoja sitten näin siitä vilauksen. Tämä on vähän kuin Pastel Pink, mutta vain sininen... :)


Toinen rakkauspakkaus on Dead Sea Minerals -mutanaamio, jota olen näytteen verran kokeillut ja rakastuin täysin. Tämä maksoi jaksossa 10 8,90 e...


... joten totta kai minun tuurillani sen saisi nyt jaksolla 11 hintaan 4,90 e. Oh well, mennyttä mikä mennyttä. Suosittelen kuitenkin naamiota ihon kirkastamiseen, huokosten putsaukseen ynnä muuhun mieltä lepuuttavaan toimintaan, joten pyytäkäähän minulta tunnukset, jos haluatte itse Avonilta tilailla.

Esittelen lähipäivinä myös Pretty.fin tilaukseni, jonka varmaan huomenissa saan...


Kehuin jokin aika sitten Lidlin Cien Water Lily & Lotus -käsisaippuaa, mutta haluaisin nyt ottaa pari sanaa takaisin. Siis olen edelleen sitä mieltä, että tuote oli hyvä ja pesevä, ja hajukin oli ihan kiva, mutta ei ihan niin mieto kuin aluksi väitin... Yhdessä desinfiointiaineen kanssa haju alkoi ottaa todella paljon päähän ja oksennusrefleksi oli enemmän sääntö kuin poikkeus. Saippuan loputtua otinkin nyt sitten käyttöön hiukka miedomman tuoksuisen Olive & Water Lily -saippuan, joten toivotaanpas, että nenukka kestää tätä paremmin.


Sitten on vielä ihan pakko hehkuttaa Sophie Kinsellan Muistatko minut? -kirjaa, joka löytyy parhaillaan Prismojen ja Cittarien pokkarihyllyistä. Siis jos pidit Himoshoppaajista, rakastut tähän! Olen nauranut ääneen tätä kirjaa lukiessani ja voinkin tätä estoitta suositella. Epäröin vähän tätä ostaessani ja mietin, ostaisinko tämän vai jonkun jännärin ja olen supertyytyväinen, että päädyin tähän. Tämä on hauska!! Ainoa miinus suomennoksesta, joten jos löydätte tämän alkuperäiskielellä, ottakaa se mieluummin. Ihan hauska suomennos joo, mutta esim. hän-sanan sijasta se-sanan käyttö tökkii ainakin aluksi todella paljon. Kirjan loppuvaiheessa olen nyt jo siihen tottunut, mutta jostain syystä alussa se tökki pahasti. Yleensäkin englanninkielellä kirjoitetut kirjat on syytä lukeakin enkuksi. Ei mene sitten vitsit ohi. Mutta yllättävän hauska tämä kirja kyllä on suomeksikin. Harmi, että se on loppumaisillaan...

sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Inglot Freedom System


Ehkäpä olisi jo minunkin aika esitellä oma Inglot-palettini, kun kaikki muutkin niin tekevät :) Kyseessä on siis Inglotin nerokas freedom system, jonka ansiosta jokainen voi valita palettiinsa juuri haluamansa sävyt.... Mikä on mahdotonta, koska sävyjä on about miljoona, ja jokainen niistä on upea.


Kansi pysyy kiinni magneettien avulla ja luomivärit myös.


Meikatessa kannen voi laittaa pohjaan kätevästi kiinni.


Ja nyt kun tekninen puoli on selvä, siirrytään palettiini.

Vasemmalta oikealle:

*musta = AMC EYE SHADOW 63
*lempparini eli satiininen ruskea = EYE SHADOW  PEARL 423
*shimmerilila= AMC EYE SHADOW 74
*persikka= EYE SHADOW MATTE 361
*shimmeribeige= EYE SHADOW D.S. 463


Musta on intensiivinen, pehmeä ja ihana. Satiiniruskea on aivan superihana ja käytän sitä usein yksinään, jolloin se hehkuu ihanasti luomella ja on intensiivisen ihQ. Tuota lilahtavanpunertavaa en ole vielä hirveästi käyttänyt...


Mattapersikka käy myös poskipunasta, mutta käytän sitä meikin piristyksenä muutenkin. Ja beige sopii mihin vaan.


Me like it a lot! Pigmenttisyys on päätähuimaavaa, kestävyys hyvä (varsinkin pohjustuksen kanssa) ja värit upeita. Värit ovat todella pehmeitä, joten kannattaa varoa, ettei ota liikaa, sillä silloin ne ylimääräiset varisevat poskille.

Jos et asu Jumbon (Vantaa), Hansan (Turku) tai Myllyn (Raisio) lähellä, tsekkaa tilausohjeet täältä.

torstai 22. heinäkuuta 2010

Frou-Frou


En näytä töpökynsiäni, en!! En viitsi käyttää jatkuvasti tekokynsiä, mutta eivät nuo etu- ja keskisormi kyllä ole kovin viisasta katseltavaa pidempien kynsien rinnalla. Huoh... Mutta, kun en raaski leikata noita muita...


Kynsissä joka tapauksessa Goshin i-h-a-n-a Frou-Frou, josta tuli kertaheitolla yksi lempilakoistani. Tuo peilimäinen kiilto on aivan upea eikä varmaan tarvitse sanoa, että näyttää livenä vielä upeammalta. Kynsissä sitä on nyt kaksi kerrosta ja vaikka tarkkaan katsomalla huomaa, että läpikuultavuutta on, niin se ei häiritse eikä sitä huomaa tosiaan, jos ei osaa katsoa juuri sitä epäkohtaa.


Tämä on siis kullanhohtoinen, mutta tuo kiilto on jotain aivan uskomatonta. Froun päällä ei ole päällyslakkaa eikä mitään vaan se kiiltelee ihan keskenään ja shimmereistä huolimatta tuntuu kynnellä todella siloiselta. Tätä säästelen juhliin, on sen verran upea tapaus! Varpaan kynsissä Frou on ollut lähes viikon eikä ole kulunut laisinkaan. Tosin niihin kynsiin taisin laittaa päällyslakkaa. Aah... Onko joku muu ihastunut tähän?

keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Keunen loppunut sekoitus


Pikainen loppuneen tuotteen esittely. Olenkin jo kertonut tästä Keunen Blend-sarjan Volume Instant Refreshing -kuivasampoosta täällä, mutta hehkutan vielä vähän lisää. Tämä on ollut suuri iloni ja apuni niinä aamuina, kun tukka näyttää pesemättömältä, latistuneelta ja muuten vaan onnettomalta. Olen suihkinut tätä hiuksiin onnesta piukeana ja saanut parin minuutin vaikutusajan sekä poisharjauksen jälkeen oikein kauniin, muhkeamman ja puhtaamman näköisen tukan.

Miinuksena tässä tosiaan on aika miehekäs ja vähän hyttysmyrkkymäinen tuoksu, mutta se ei mitenkään jää elämään tukkaan, joten se ei ole minun kokemukseeni mitenkään ratkaisevasti vaikuttanut. Surullisin mielin heitän tämän tyhjentyneen purnukan nyt roskiin ja kaivan kätköistäni jonkun toisen korvikkeen. (Hah, sain sen kuulostamaan siltä, kun valinnanvaraa olisi reilustikin... No, ei ole!)

tiistai 20. heinäkuuta 2010

Hääkynnet


No niin, nyt sitten vähän niistä lauantaisista kynsistäni, jotka siis tuttavapariskunnan häihin laitoin. Eli tässä oli tilanne ennen koristeluja. Mielestäni ihan kivat, vaikka en tosiaan ole mikään oranssin ystävä. Oranssi ei vain sovi ihonväriini yhtään.


Lakkacocktail oli aikamoinen. Kaksi kerrosta arvonnasta voittamaani Wild and Crazyn Baffin Bay -lakkaa, joka yksinään oli liian oranssi minulle. Kerros Lumenen kesäkokoelman todella kaunista oranssia (sävy Aurinkoon) sekä pari kerrosta samaisen kokoelman todella upeaa, vaaleaa shimmerlakkaa (sävy Vanamon tuoksu) vaalentamaan lopputulosta. Lisäksi Inglotin päällyslakkaa. Laitoin tämän sekoituksen illalla ja aamulla vain yksi kynsi oli aikamoisessa rutussa ("pelastin" tilanteen koristetarroilla).


Tässä siis lopputulos (ruttukynsi oli toisessa kädessä).


Täytyy kyllä sanoa, että en ollut mitenkään supertyytyväinen noihin Seppälästä ostamiini tarroihin. Kyllähän ne tuon yhden illan pysyivät, mutta jo aamulla katselin, että eivät ne enää kovin hyviltä näyttäneet. Ja nyt kun katson tuota kuvaa, niin tajuan, etteivät ne aluperinkään kovin siististi liimautuneet kiinni. Tekokynsien (etusormi ja keskisormi) mukana tulleet tarrat olivat paljon kestävämpää sorttia. Nämä menivät halki ja poikki ja läpinäkyvän tarraosan näki liian selvästi. Olisi pitänyt ottaa ruusutarrat, mutta ne eivät sopineet tähään oranssiin teemaan. Jalassa minulla muuten oli ruskeat korkkarit 12 sentin koroilla ja varpaankynsissä uutta Goshin todella metallinhohtoista kultalakkaa Frou-Frou, josta tykkäsin kovasti. Näette sitten, kun sutaisen sitä kynsiin.

maanantai 19. heinäkuuta 2010

Arvonta suoritettu!

Ensinnäkin: aika meni niin nopeasti, että eilen lupaamani postaus unohtui, mutta siirretään se tulevaisuuteen ja keskitytään arvontaan, jonka osallistumisaika loppui tänään.

Mies toimi virallisena arpojana ja arpoi ykköspalkinnon tahmalle! Onnea :) Tahma oli myös löytänyt eniten virheitä, joten jos hän ei olisi voittanut ykköspalkintoa, olisi kakkonen varmasti hälle lähtenyt. Osan tahman bongaamista virheistä olen käynytkin jo korjaamassa, ja osa oli tahallisia virheitä, mutta silti... Ihanasti oli tahma jaksanut kaivaa! Kiitos tahma!! Tahmalle lähtee siis ykköslempparihuulikiiltoni Goshilta, Cailapin korvikset sekä MSCHIC by Seppälä -kulmakarvaväri.

(tahma!! Laitatko mulle sun yhteystiedot, että saan palkinnon postiin, et ollut jättänyt sun spostiosoitetta!!)

Laitetaan voittajavastaus myös tähän eli tässä tahman vastaus:


"http://meikkistudio.blogspot.com/2009/09/max-factor-false-lash-effect-waterproof.html - yhdestä kohtaa puuttuu FLE:n
nimestä viimeinen sana Effect :D
http://meikkistudio.blogspot.com/2009/09/volyymia-tukkaan.html Todellinen supertuote volyymitukan luomiseksi on L'anzan Powder Up Texturizer, jonka jauhemainen koostumus ei suinkaan sotke tukkaan, vaan tuo siihen lisää muhkeutta
-kirjoitusvirhe
http://meikkistudio.blogspot.com/2009/09/tukea-tyveen.html -Laitan vaahtoa "päälihiusten" alle viivaksi edestä takaa ja pörhistelen tukkaa sen jälkeen käsin
-kirjoitusvirhe
http://meikkistudio.blogspot.com/2009/10/hohtava-pettymys.html - Ala-asteelaisen
-kirjoitusvirhe
http://meikkistudio.blogspot.com/2009/11/kauniit-kulmat.html - olen piintynyt tapoihini
-kirjoitusvirhe
http://meikkistudio.blogspot.com/2009/11/kullan-kimallusta-osa-1.html - Se on mielestäni aika epäsiistin näköistä, kun kynsiraja kuultaa lakasta läpi.
- suomessa ei ole ruotsin det finns -rakennetta vastaavaa se on -rakennetta :D:D
http://meikkistudio.blogspot.com/2009/11/joululahjavinkki-nro-3.html -ajattelin laittaa tämän joululahjavinkiksi, mutta en löytänyt tämän ovh-hintaa. Haluan, että vinkeillä on hinnat! *polkee jalkaa lattiaan* Siispä otan asiasta selvää, ja lisäilen infoa ajan mittaan.
- hintaa ei ole lisätty
http://meikkistudio.blogspot.com/2009/11/kullan-kimallusta-part-2.html -valikoimista löytyy myös kullan kimellystä monitoimikynän muodossa
-kirjoitusvirhe
http://meikkistudio.blogspot.com/2009/10/ykkostuotteeni.html - Vaikka tämä on ehdottomasi suosikkikiiltoni
-kirjoitusvirhe

Tuossa oli muutamia, huhhuh :D Aika hauska ja ennen kaikkea erilainen arvontaidea, ja vaikka olen blogiasi suhteellisen kauan lukenut, on noiden vanhojen postausten uudelleenluku jotenkin hassua. Kirjoitustyylisi on mielestäni kehittynyt huomattavasti.

Ja noista löytämistäni virheistä vielä - tuli aika pilkunviilaaja olo noita poimiesssa :D "


Kun nyt kuitenkin yritin tasapuolisuuden nimissä antaa palkintoja myös muille, niin silmäni osui Vernan mukavaan vastaukseen, joka piristi mieltä ja oli sekä asiallinen että napakka :)

"Olisin halunnut löytää "kunnon" virheen, enkä vain pientä pilkkuvirhettä. Pilkun käyttö on mielestäni melkein makuasia, eikä kunnon kirjoitusvirhe. Koska kuitenkin löysin blogisi vasta n.viikko sitten ja luin sen läpi kokonaan, en jaksanut alkaa kahlata postauksia heti uudelleen kovin tarkkaan. Lueskelin tammikuuta ja tällainen lause sattui silmääni muistaakseni 20.1. olevassa postauksessa:

Mutta miten ihminen voisi vain olla haalimatta lisää tuotteita, kun jossain voi olla vielä parempia kuin ne, mitkä kotoa jo löytyvät?

Eli tuohon ne-sanan jälkeen ei kyllä pilkku kuulu. Olen yhdyssanapoliisi ja olisin kauheasti halunnut löytää yhdyssanavirheen, mutta tekstisi on tosi hyvää kirjoitusasultaan!

Ps. Kun kyselit miten me uudet tiemme löydettiin tänne, voin kertoa että joku ilta ehkä viikko sitten oli tylsää ja laitoin ihan Googleen hakusanaksi meikkiblogi. Sitten lueskelin muutamia kiinnostavia, mutta sinun blogisi oli ainut niin hyvä että jää vakilukuun.:)

Ai niin, s.posti on hannawee-@luukku.com."


Verna oli hogannut, että pilkun käyttö todellakin on makuasia, mutta en silti ole ihan yhtä mieltä hänen kanssaan tuosta hänen bongaamastaan virheestä. Kyllä kai ennen mitkä-sanaa tulee pilkku... vai? ;) Eniveis, onnea Verna, sinulle lähtee kakkospalkinto eli Lumenen kiilto ja kynsilakka!

Lähetän voittajille sähköpostia eli olkaahan kuulolla!

Joku toinen kirjoitti vastauksessaan, että ja-sanan edellä ei useinkaan pilkkua tulisi käyttää, mutta itse olen oppinut toisella tavalla. Ja-sanan eteen tulee pilkku, jos ei sen jälkeinen lause viittaa edeltävän lauseen subjektiin... Tai jotain sinne päin :D Eeeniveis... Sitten myös sellainen, että minä käytän sanaa enempi, vaikka tiedän oikean muodon olevan enemmän. Käytän myös sanaa kivampi. Don't judge me ;)

Onnea voittajille <3

sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Vielä ehtii...


Tuollaiset hääkynnet minulla lauantaisissa häissä oli. En oranssista niin yleensä välitä, mutta oli sopiva sävy mekon kanssa, jossa oli muutamia maanläheisiä sävyjä. Etusormessa ja keskisormessa on tekokynnet. Nyt pidän oikeasti niistä taukoa! Keskisormi on jo aika kärsinyt, ja edelleen tuo taitaa olla liian iso kynsi tuohon sormeen, vaikka sitä viilailinkin kapeammaksi.

Palaan myöhemmin kertomaan (luultavasti huomenna), mitä lakkoja tuossa on käytetty - oli meinaan aikamoinen sekoitus - mutta nyt en jaksa. Olen aika väsy. Tulin oikeastaan vain muistuttamaan arvonnasta, joka päättyy huomenissa. Osallistujia ei ole kovin montaa tullut, joten mahdollisuudet voittoon ovat hyvät :D Yritän mahdollisimman pian julkistaa voittajat, joten olkaahan kuulolla!

perjantai 16. heinäkuuta 2010

Missing: wow-factor


Ja taas on on purnukoita loppunut. No, oikeasti tuo keskimmäinen latvahoito ei ole vielä edes loppumaisillaan, mutta esittelenpä sen samassa syssyssä muiden saman sarjan tuotteiden kanssa. Eli kyseessä ovat Schwarzkopfin Gliss-tuotesarjan Color Shine & Protect -purnukat, jotka otin toukokuun lopulla käyttöön.

Kuvan oikeassa reunassa on minikokoinen sampoopullo, joka ei kyllä ollut lemppareitani sampoomaailmassa. Ei ollut mikään superpesevä, vaan jätti hiukset vähän nihkeiksi eikä tehnyt niille juuri mitään. Ei siis sopinut juuri minun tukalleni, joten jätänpä loput kommentit syvälle sisimpääni. Mutta tulos oli kyllä vähän parempi, jos pesi hiukset kahteen kertaan.

Vasemmanpuoleista hiusnaamiota länttäsin latvoihini aina saunaan mennessä eli noin 1-3 kertaa viikossa. Purnukka suosittelee tuotetta käytettävän 2-3 kertaa viikossa. Vaikutti saunassa kivasti ja hiukset selvenivät hyvin, mutta ei tämäkään kyllä ihan lempparini ollut kokeilemieni hiusnaamioiden joukosta. Tässä ei ollut mitään WOW-faktoria. Peruskauraa eivätkä latvanis ilti ole kovin hyvässä kunnossa, saati sitten kiiltävät.

Keskimmäinen purnukka on siis kätevällä pumppumekanismilla varustettu latvoihin (tai ainakin minä käytin vain latvoihin) jätettävä hoito, jota sudin märkään tukkaan. Merkittävintä tässä tuotteessa oli se, että käytön jälkeen kädet olivat ihan shimmeriä täynnä. Tuote siis varmaan aiheuttaa kiiltoa hiuksiinkin optisen harhan avulla :)  Tukka itsessään ei kiillä, mutta shimmerit kyllä. (Itse en kyllä huomannut tukassa mitään kiiltelyä.) Tämän kanssa sai olla varovainen, ettei lutrannut liikoja, sillä hiukset olivat äkkiä rasvaisen nahkeita, jos näin tapahtui. Yksi painallus oli jo liikaa. Mitään ihmeitä tukalleni ei tämän(kään) käytön myötä ole tapahtunut, joten ei tämäkään nyt päässyt kovin korkealle pallille latvahoitojen kykykilpailussa.

Yhteenvetona voin siis sanoa, että kiitos, mutta ei kiitos. Minun tukalleni tuotteet olivat ihan okei, mutta I've had better, niin kuin Jim Carrey sanoi Liar Liar -leffassa, muistaako kukaan? :)

Huomenna olen häävieraana, joten en varmaan ehdi postailemaan. Palaan asiaan sitten hääkynsien merkeissä.

ps. Muista arvonta!

torstai 15. heinäkuuta 2010

Tarramaniaa ja Goshittelua


Sutaisinpa kynsiini Snowcrystalin kesäisen vihreää lakkaa, mutta konadointia en ehtinyt harrastaa. Siispä napsaisin tarran nimettömään Make Up Storen tarrapakkauksesta (jonka unohdin nyt kuvata) ja lätkäisin sen nimettömään. Tulipa helposti eloa muuten tylsään lakkaukseen. Olen pantannut kyseistä MUS:n tarrapakkausta herraties kuinka kauan, sillä en ole halunnut tuhlailla tarroja. Nyt tulin kuitenkin siihen tulokseen, että käytettäväksihän ne on tarkoitettu, eikös vaan?

Ja keskari on edelleen tekokynsi. Yllättävän kauan pysynyt tuo kynsi, täytyy sanoa.


Seppälästä mukaan lähtivät tämän uuden tarra-oivalluksen siivittämänä pari tarra-arkkia lisää. Olen menossa lauantaina häihin, joten ostin teemaan sopivat random-kukka- ja ruusu-arkit. Katsoo sitten lähempänä, millaiset tarrat kynsiin sopisivat. Nämä olivat vain 1,95 e/kpl. Ja kumma kyllä, pystyin olla ostamatta yhtään Wild and Crazyn lakkaa, can you believe it?? Siitäkin huolimatta, että oma vaaleahkonsininen Super Star ei ollutkaan enää mitään uuden Super Starin rinnalla, joka olikin sähkönsininen... Missähän vika? Onkohan sävy kokonaan muuttunut vai oliko minulla alunperinkin väärä tarra purtilossa kiinni, who knows?


Sokokselle silti hipsin napsimaan mukaan pari Gosh-lakkaa hintaan 5,90 e/kpl. Normisti hinta on kolme euroa enemmän.


Mukaan lähtivät metallinhohtoinen Frou-Frou sekä kaunis hilelakka Rainbow.

keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Rusketuksen metsästystä

Oho, taas humpsahti pari päivää ilman postausta. Kyllä tämä kesä nyt verottaa aikataulujani. Olen meinaan painanut töitä, mutta myös livahtanut rannalle aina tilaisuuden tullen nauttimaan paahteisesta auringosta ja lämpimästä vedestä. Suureksi surukseni en ole hirveästi ruskettunut, ja suureksi ihmeekseni en ole myöskään palanut. Tästäpä päästäänkin aiheeseen eli Imedeenin rusketuskapseleihin, jotka vihdoin popsin loppuun.


Parina päivänä saatoin unohtaa natustella kapselin kurkkuun, mutta muuten otin näitä hyvin säännöllisesti ja tunnollisesti. Uskon, että ainakin tuota palamista nämä estivät tehokkaasti, vaikka eivät pelkilteen aurinkosuojaksi kelpaakaan. Aurinko nimittäin on paahtanut minua aivan älyttömän kuumana enkä kovin tunnollinen rasvaaja ole ollut. Olen toki rasvaillut, mutta unohtanut lisätä rasvaa esimerkiksi uimisen jälkeen. Myös selkäpuoli on jäänyt monesti rasvaamatta. Olen vähän pettynyt, etten liiemmin ole ruskettunut, mutta toki tyytyväinen, että myöskään punoittava iho ei ole vielä minua kiusannut. Toisaalta eihän tämä vielä ole kiveen kirjoitettu, mutta kapselien popsimista tulisi toki jatkaa parhaan lopputuloksen saamiseksi. Ajattelin kuitenkin jatkaa natustelua Vivisanten vastaavilla tabuilla tai lopettaa nutrikosmetiikan kokonaan. En tiedä vielä, mitä tässä tekisi... Voi, mitä murheita...


Olen muuten suuresti hämmästynyt, etteivät edes kasvoni ole kokeneet paahtumisen iloja, mutta syy siihen voi löytyä suojakertoimen 30 sisältävästä Biothermin Sun Vivo-aurinkovoiteesta, jota olen kasvoilleni lutrannut. Tehokkaan suojan lisäksi tämä voide saa plussaa siitä, että kasvot tuntuvat aivan ihanan pehmoisilta voiteen levityksen jälkeen eikä hajuaistiakaan kiusaa perusaurinkorasvan tuoksu. Kasvoille tarkoitettu voide tuntuu myös erittäin riittoisalta.

Kyllä sitä silti voisi edes pikkuisen ruskettua...

sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

10 things to hate about me

Kiukkupussi valitsi minut yhdeksi kolmesta onnekkaasta, jotka saavat kunnian paljastaa itsestään 10 merkityksellistä asiaa :) Viisihän olen jo kertonut, joten lisäkympin tuottaminen päivänvaloon saattaapi olla aika haasteellista, mutta yritetään.

1. Tämä on helppo, sillä juuri äsken sain jälleen huomata vajavaisuuteni. Pelkään hämähäkkejä ihan jumalattoman paljon. Pelkään myös muita önniäisiä, ja olen ällötyksestä soikeana, jos sellainen iskee kyntensä minuun. Siitä huolimatta vaadin aina, että nuo öttiäiset viedään elävänä pihalle sisätiloista, sillä en halua niiden kuolevankaan. Niin, siitä äskeisestä... Huusin kuin palosireeni, kun mieheni käski olla katsomatta taakse. En katsonutkaan, mutta koska tiesin siellä olevan jotain helvetillistä, huusin niin, että mieheni melkein pissasi housuunsa... Naurusta. Sen jälkeen tuli hysteerinen sokkitila, kun mietin, mitä kaikkea terassinkaiteella olisi voinut olla. Siellä siis oli sellaisen pitkäjalkaisen hämppiksen poikanen tai joku vastaava. Yyyyyyäääääkkkk. Kun huomasimme niitä vaeltelevan terassilla kymmeniä, päätin poistua sisätiloihin.

2. En halua sotkea ruoka-aineita lautasella. Erityisesti kalan pitää pysyä erossa kaikesta muusta lautasella olevasta, sillä sen haju pilaa muut ruoka-aineet. Enkä ole koskaan ymmärtänyt ihmisiä, jotka sotkevat perunamuusiin ketsuppia tai esimerkiksi lihapullakastiketta. Ei mitään mössöä muusiini, kiitos. En myöskään halua, että mikään kastike (salaattikastiketta lukuunottamatta) koskee salaattiin.

3. Olen todella kaksimielinen. Kun tapasin mieheni, esitin kilttiä ja tyhmää, mutta viimeistään naimisiinmenomme jälkeen, sanavarastoni on alkanut muotoutua julkisestikin sellaiseksi kuin päässäni. Mies jaksaa muistuttaa, etten ole se sama tyttö, johon hän rakastui :) Keksin ihan kaikesta kaksimielistä läppää eikä tarvitse varmaan kertoa, paljonko piti alttarilla pidellä pokkaa, kun pappi puhui yhteisen pesän rakentamisesta. Olen sairas, tiedän.

4. Olen aamu-uninen eikä mikään määrä unta riitä minulle. Yleensä nousen puoliltakinpäivin väsyneenä ja äreissäni. Kanssani ei kannata silloin yrittää keskustelua, jos ei halua sen päättyvän hävyttömyyksiin.

5. Tilaan vaatteeni mieluiten nettikaupoista, lähinnä Hennesiltä. Vihaan vaatekauppoja ja erityisesti sovituskoppeja. Oikeasti, voiko ihminen näyttää karmivammalta kuin sovituskoppivalaistuksessa ja ugh, ne peilit!! Mikä ikinä sinussa onkaan pielessä, niin viimeistään sovituskopissa sen huomaa satakertaisena.

6. Ihmiset eivät aina ymmärrä, että vaikka olen käynyt meikkaaja-maskeeraaja-koulun, en ole päivääkään tuota ammattia harjoittanut. Tiedän koulutuksen ansiosta paljon alasta, mutta en pidä itseäni hyvänä meikkaajana - varsinkaan toisten. Onneksi koulusta on ollut kuitenkin apua nykyisessä ammatissani. Uskon, että ollakseen hyvä meikkaaja, pitäisi olla muutenkin taiteellisesti lahjakas, mitä en tosiaankaan ole. En osaa piirtää edes suoraa viivaa.

7. Olen koukkuuntunut Liza Marklundin Annika Bengzonista kertoviin kirjoihin, Harry Pottereihin ja Twilighteihin. Jokaisesta sarjasta vannoin, etten niitä lukisi, ja miten kävi. En ole helppo, vaan saletti. Mutta kun ne ovat niin hyviä....

8. Meillä on kaikki kymmenen tuotantokautta Frendeistä. Niihin ei vain kyllästy. Leffan sijaan katselemme usein levyllisen ystäviä lauantai-iltana... ja perjantai-iltana... niin, ja sunnuntai-iltana.... jajaja... Niihin ei vain kyllästy koskaan. Lemppareitani ovat Chandler, Ross ja Monica... Ja Rachel... Ja Phoebe. Joey on tylsin ehkäpä.

9. Rakastan eläimiä ja itken verta, kun näen niitä kohdeltavan huonosti. Jokainen Eläinten pelastustiimi on katsottava, mutta kyyneleet virtaavat, jos eläimiä ei saada pelastettua. Itken myös ilosta, kun ne saadaan pelastettua. Pihallamme asusteli vesiastiassa joku koppakuoriainen, ja kun se parin viikon asustelun jälkeen piti palauttaa luontoon, tirautin siitäkin pari kyyneltä. Ai niin, koppakuoriaiset ovat ällöttäviä mielestäni. Ugh.

 10. Täytän syksyllä 25 vuotta ja ikäkriisi pukkaa päälle. Ei siitä niin kauaa ole, kun itse olin nuorimpien joukossa esimerkiksi baarissa, mutta nyt tunnen oloni vanhaksi. Okei, verrattuna mieheeni olen vetreä kuin pikkulintu, mutta silti...

En jaa tätä eteenpäin, mutta toivon, että mahdollisimman moni tämän lukenut tekisi tämän. A little information won't hurt anyone :)

lauantai 10. heinäkuuta 2010

Herra Provost ja muuta kivaa


Jos joku haluaa laittaa rahansa johonkin, jossa hinta-laatu-suhde ovat kohdillaan, niin saanko esitellä Fanck Provostin shampoo- ja hoitoainepullot. Otin nämä käyttöön huhtikuussa ja nyt vasta sain nämä niin viimeisilleen kulutettua, että voin näistä jotain kertoakin.

Ensinnäkin shampoo kuului sarjaamme Ihan Kiva. Koostumus oli kuin saippuaa ja vaahdottui aina toisella kerralla paremmin kuin ensimmäisellä. Myös hiukset pysyivät puhtaampina, kun toimitti tällaisen kaksoispesun. Tuoksu oli sekin saippuamainen, mieto ja ihan kiva. Hoitoaine oli aika litkua, mutta pysyi tukassa hyvin. En nyt ole latvoissani mitään ihmeempiä huomannut, mutta eivät ne myöskään ole ihan karmeassa kunnossa.

En oikeasti osaa sanoa hiustenhoitotuotteista mitään, jos ne eivät ole jotain aivan ihmeellistä, ja esimerkiksi tuo volyymia tukkaan. FP:n tuotteet olivat ihan kivoja ja täyttivät tehtävänsä. Voisin ostaa uudelleenkin ja tosiaan, jos haluaa vähällä rahalla riittoisat tuotteet, niin tässä ne ovat. Omani olivat Expert Repair -sarjaa, mutta muitakin löytyy.


Sitten vilautan vain nopeasti muutamia käyttöön otettuja tuotteita. Lumenen Vitamin C+ -sarjasta käyttöön pääsivät kirkastava tehohoito, päivävoide sekä yövoide. Olen vähän rakastunut, mutta let's see what happens...


Kroppaa voitelemaan pääsi paljon kehuttu L'Oréal Paris'n NutriSoft kuivalle iholle, ja on tämä toistaiseksi ollut kaikkien kehutuksien arvoinen.


Suihkugeelin paikkaa pääsi hoitamaan Familyfreshin Aloe Care, joka on paljon mukavampi tuttavuus kuin joskus kokeilemani Pearl Dream.

perjantai 9. heinäkuuta 2010

Leopardisähellystä


Menojalka vipattaa tänään taas sen verran, että uudet lakkaukset piti saada. Se on onni, etteivät yökerhot ole järin kirkkaasti valaistuja, sillä eipä näistäkään konadoinneista kovin edustavat tullut.


Halusin testata pinkkiä Konad-lakkaa mustan päälle kuvitellen, että pinkki todella olisi mustankin päällä pinkki. No hieman vaaleni kuviot, mutta ei se mitään. Hetken tuskastelun jälkeen päätin, että yhdistelmä on ihan hauska, vaikkakin vähän sotkuisuutta on havaittavissa. Tuo pinkki muuttui ikäänkuin metallinhohtoiseksi vaaleanpunaiseksi.


Keskisormessa on taas tekokynsi, vaikka pyhästi vannoin, etten niillä enää kynsiäni sotkisi. Keskisormi oli kuitenkin niin töpökyntinen edelleen, että lyhyt kynsi oli pakko piilottaa. Leopardikuviot ovat laatasta m57.


Illan menojalkaa hidastaa se fakta, että raajani kuoriutuvat parhaillaan itseruskettavakerroksistaan ja lopputulos on tämä. Kuvassa siis kyynärtaipeeni. Näky on aika karsea, kun rajat ovat noin selvät (jos tuosta kuvasta saa nyt selvää). Mitenhän ne saisi hinkattua nopeasti ja helposti pois? Dekolteelta lähtivät itseruskettavat aika helposti Nivean liinoilla, mutta kädet ja jalat ovat vaikeampi pala.

Kävin eilen katsastamassa miehen kanssa uusimman Twilight-elokuvan Eclipse ja kaikista pahoista arvosteluista huolimatta se oli mielestäni paras leffa sarjasta tähän mennessä. Jopa huumoria oli saatu upotettua leffaan mukaan, vaikkakin suomennokset olivat paikoin aika kökköjä. Mieskin oli tyytyväinen, kun leffassa oli toimintaa enemmän kuin aikaisemmissa Tvailaiteissa.

Niin, ja jos blogia lukee joku alaikäinen, haluan korostaa, että vaikka tuntuukin, että käyn ryyppäilemässä harva se vloppu, niin se ei ole totta. Krapula on viime viikolta vieläkin päällä, joten tänään saatan pysyä vesilinjalla. Juominen on pahasta, älkää siis aloittako :)

torstai 8. heinäkuuta 2010

Kesäkuulumisia

On perinteisen puolustuspuheen vuoro. Syyt siihen, miksi niin laiskasti päivittelen blogia ovat siis seuraavat: "kiire", laiskuus, miehen loma alkoi, lämpimät säät, Twilight-kirjoihin uudelleen koukkuuntuuminen... Riittääkö? Lisäksi suurin ongelmani on ollut kuvien ottaminen. En vain ole saanut otettua kameraa käteen. Itse kirjoittaminen ei tuottaisi ongelmia. Olen huomannut muutaman muunkin blogin taantuneen kesäunille, mutta silti aika moni jaksaa näin kesälläkin kirjoittaa tasaisesti postauksia, mikä on todella hienoa. Täytyy myöntää, että kihisen aina mielessäni, kun jään koukkuun johonkin blogiin ja siellä alkaakin hiljaiselo. Nyt teen itse samaa. Paitsi, että edellinen postaukseni oli toissapäivänä, joten en nyt ihan kesäunilla kuiteskaan ole. Noh, nyt joka tapauksessa annan pikakatsauksen kesästä tähän mennessä.


Niin kuin jo mainitsin, aloin taas lukemaan Twilighteja. Ensimmäisen osan sain juuri luettua ja nyt pitäisi siirtyä saagan tylsimmän kirjan, New Moonin, pariin. Se on tylsin siksi, että Eetvartti ei viihdy kirjassa paljonkaan enkä tosiaan kuulu tiimi Jaakoppiin. Ah, tänään pitäisi mennä katsomaan Eclipse teatteriin. Can't wait!


Olen tykästynyt  kovasti Nivean puhdistusliinoihin. Paketti on ollut pitkään avattuna, mutta sulkutarra toimii ja liinat ovat edelleen kosteita. Näillä olen onnistuneesti hinkannut jopa itseruskettavaa pois ja toimii! Laiskoina päivinä olen näillä poistanut meikin tai tehnyt aamupuhdistuksen ja hyvin kyllä tuntuvat pelittävän. Liinat myös piristävät raikkaudellaan kivasti. Näitä pitää olla jemmassa! Ehdoton kesätuote festareille tai mökille.


Niin kuin jossain välissä mainitsinkin, niin tilasin täysikokoisena Essentia Naturalen meikkipohjan. Koska kesänaamalleni se nyt kuitenkin oli aika vaalea, sudin yleensä sen päälle vielä Yves Rocherin tummempaa pohjaa. Yhdistelmä toimii niin, että Essentia Naturalella saan peitettyä värierot (huokosten päälle töpötän välillä jotain peiteainetta) ja saan tasaisen ihon. Yves Rocher puolestaan tuo iholle sitä väriä ja kuulautta. Vaikka rasvoittuvan ihon kanssa en aina hohtavasta ihosta välitä, niin nyt olen aivan rakastunut tähän yhdistelmään, joka on aivan ihanan kevyt näin kesään sopien. Joskus sudin toki puuteria kriittisimpiin paikkoihin kiillon tukkeeksi. EN on siis yksinään ihan matta ja YR taas hohtavan kuulas.


Tekokynsieni pudottua pois sudin kynsiini Goshin Oceania. Ihanan raikas kesäsävy ja blogissani miljoonaan kertaan esitelty.


Huuliin olen sivellyt vaihdellen joko Oriflamen Tender Care -monitoimivoidetta tai uutta rakkauttani Ben Nyen Bubblegum-huulikiillettä (näitä huulituoterakkauksia tulee ja menee, mutta tämä on oikeasti ihana!).


Oriflamen tapaus on ihan kiva voide, joka pitää huulet kosteina ja ravittuina, mutta haihtuu aika nopeasti pois. Ei siis mikään suurin suosikkini, mutta käyttökelpoinen. Bubblegum puolestaan on aivan ihana! Sitä on kiva töpötellä huulille, se kiiltelee vähän, mutta ei liikaa ja pysyy hyvin. Lisäksi sävy on ihana, kesäisen pinkki. Tätä voisin esitellä lisääkin, jos saan jossain välissä tehtyä toivepostauksen päivittäin käyttämistäni tuotteista. This is one of them!


Ihana <3 Nuo päivittäin käyttämäni tuotteet vaihtuvat todella paljon, mutta tuo Essentia Naturalen ja Yves Rocherin yhdistelmä on ollut nyt aika peruskauraa, kuin myös tämä Bubblegum. Pari muutakin kesän luottotuotetta löytyy (mm. Shimmer Cubes), joten ehkä voisin yrittää tosiaan koota kaikki yhteen postaukseen.