keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Nassun pesua


Nyt on läjä valkoisia purkkeja ja todella siniseen vivahtavia kuvia, joita ei voinut kirkastaa, kun olisivat palaneet puhki. Deal with it :)

Ikuisuusprojektini "Iho kuntoon mahdollisimman pian" sai huhtikuun lopussa apua Oriflamen kaikille ihotyypeille sopivasta puhdistusgeelistä, joka koostumuksensa puolesta oli oikein hauska tuttavuus. Vaahtosi tosi hyvin, ja poisti kaikki liat tehokkaasti ja varmasti.


Kuitenkaan ihossa ei näkynyt mitään ihmeparannuksia ja tämä kuivatti ihoa todella paljon, ja siispä ihoparkani huusi kosteutusta pesun jäljiltä. Suosittelisin siis todella rasvaiselle iholle, mutta en iholle, joka on yhtään taipuvainen kuivuuteen.


Oriflamen kaverina käytin Avonin mustapäitä häätävää puhdistusainetta, jonka koostumus oli kuin kuorinta-aine, tosin paljon hellävaraisempi ja pehmeämpi. Alussa tämä tuntui vähän kirkastavan ihoa, mutta loppua kohden en nähnyt mitään ihmetehoja. Kuitenkin kivan koostumuksen takia voisin kokeilla toisenkin tuubillisen. Nythän nämä ovat kyllä uudistuneet (sarjaan kuuluu muitakin tuotteita), joten hiukan kiinnostunut tosiaan vielä olen. Vielä kiinnostuneempi olen vastaavista huokosia puhdistavista aineista, joita Avonilla on myös tarjota.


Kaapista pääsi aamujen pikakokeiluun myös Lorkun Derma Genesis -puhdistusmaito, mutta tätä jo viime kesänä kokeilleena jouduin taas toteamaan, ettei puhdistusmaito ole minulle tarpeeksi tujua tavaraa  edes aamupesuihin. Tämän kokeilu siis jäi puolitiehen. Nej nej. Ei sovi minulle.


Sen sijaan kävin ostamassa Derma Genesiksen puhdistusgeelin, jota olen viime vuonna kuluttanut kahden putelin verran. Ensimmäisen jälkeen iho oli kirkas kuin mikä ja tuote tosissaan tuntui toimivan, mutta toisen putelin jälkeen vastaavia tuloksia ei tullut. Nyt ajattelinkin testata, mikä on tulos tällä kertaa... Tästä lisää myöhemmin.

tiistai 29. kesäkuuta 2010

Ei blondi tajua


En yleensä hauku hirveästi mitään tuotteita täällä blogissani, sillä on jotenkin antoisampaa antaa kehuja hyväksi havaitulle jutulle. Nyt seuraa kuitenkin pientä tylytystä, pienellä varauksella tosin. Huhtikuussa tilasin Avonilta vaaleita raitoja aikaansaavan Advance Techinques -sarjan True Blonde -väriaineen, mutta se jäi pitkäksi aikaa kaappiin seisomaan. Jossain vaiheessa kokeilin sitä nopsaan, mutta en nähnyt mitään tuloksia, joten laitoin sen takaisin kaappiin seisoskelemaan. No, nyt otin sen taas esiin lähestyvien grillibileiden kunniaksi. Ja taidan olla todella true blonde, sillä en vain tajua.


Ohjeissa siis sanotaan, että tuotetta pitäisi käyttää muutamana päivänä, ja näin teinkin, mutta minkäänlaisia tuloksia en kyllä löytänyt tukastani edes lasit päässä. Sen lisäksi tukka jäi todella rasvaiseksi eikä tuon voiteen hajukaan miellyttänyt. Nytpä siis peräänkuulutankin positiivisia kokemuksia tästä tuotteesta. Siis miten tuo voi olla tukkaan jätettävä? Hiusten rasvaisuus oli todella epämiellyttävää. Epäilin laittaneeni voidetta liikaa, mutta edes määrää muuttelemalla en saanut toivomaani lopputulosta. Kokeilin märkään tukkaan ja pyyhekuivaan tukkaan, mutta ei mitään, nothing, nada. Kertokaa joku positiivisia kokemuksia, sillä mahdollisuus on suuri, että olen vain niin urpo, etten tajua.

Muuten tykkään hirveesti tuosta ideasta, että voide on tuubissa, josta voit sitä tarvittaessa ottaa aina silloin kun tukka kaipaa raitoja.

Minä joka tapauksessa jouduin turvautumaan luottotuotteeseeni, jossa on sama, kiva idea eli missä ja milloin vain haluaa väriä päähän, niin suihkis vain ja menoksi. Tämä on jopa helpompi käyttää kuin tuo voide. Ja sillä sitten sainkin parilla suihkauksella auringossa paahtuneen näköiset hiukset, ja voin taas hengähtää helpotuksesta.

Ja tämähän nyt on vain poikkeus Avonin muuten mahtavassa tuotevalikoimassa. Jos siis haluat tunnarit Avonille, niin laita meiliä. Olipas hieno mainospuhe.

Muistakaa arvonta! Hyviä vastauksia tullut. Ihan kaikki eivät tajunneet omaa kirjoitustyyliäni hassuine sanaväännöksineen, mutta selvitän nämä kaikki asiat sitten siinä postauksessa, jossa voittajatkin kerron :) Ja huomioin silti nämäkin vastaukset, no need to worry :)

Jaiks, tämä päivä menee juostessa, toivottavasti ehdin väkertää aamuksi postauksen. Jos en, niin kyllä se huomenna kuitenkin jossain välissä tulee.

maanantai 28. kesäkuuta 2010

Tuotteita jakoon ahkerille eli arvonta!!

Ohjelmassamme seuraa arvonta, ja en voi sanoin kuvailla, miten iloinen olen siitä, että lisää lukijoita löytää tänne tiensä jatkuvasti. Voisiko joku muuten paljastaa, miten löysi blogini?

No, mutta siihen arvontaan. Aivan perinteinen "kerro, mitä ihquu blogissani on ja voitat huulikiillon" -arvonta tämä ei ole, vaan joudutte tekemään töitä palkinnon eteen :) Tai oikeastaan kahden. Toisen arvon ja lohdutuspalkinnon valitsen diktaattorimaisesti. Pääsette nyt siis etsimään virheitä!

Kerrotaanpa ensin palkinnot.


Eli arpomalla lähtee ykköspalkinto, johon kuuluu lempparihuulikiiltoni eli Goshin Light'n Shine kullanhohtoisessa sävyssä 06, Cailapin korvikset sekä MSCHIC by Seppälän kulmakarvaväri. Olin tuon kiillon hankkinut jemmoihin, mutta koska olen huomannut, etten käytä sen avattua versiotakaan niin usein (tuo sävy ei jostain syystä ole paras mahdollinen minulle), päätin luovuttaa sen parempaan kotiin. Nuo korvikset omistan itsekin ja tuota kulmakarvaväriä käytän myös eli hyväksi havaittuja tuotteita on lähdössä arvonnan voittajalle.


Myös lohdutuspalkinnon tuotteet omistan itse eli valitsen saajan Lumene Natural Coden huulikiillolle (sävy Pink Sugar) sekä Lumenen Quick & Chic -lakalle Juhlan hurmaa.

Lisäksi laitan jotain näytteitä mukaan kumpaankin palkintoon.

Ja sitten sääntöihin.

* Ensinnäkin sinun pitää olla lukija tuossa vasemman laidan palkissa. Viime arvonnan jälkeen päätin, että seuraava arvontani tulisi olemaan avoin kaikille, mutta Sannin kokemuksien jälkeen päätin, etten halua aivan täysin random osallistujia, vaikka tiedänkin, että heidän joukossaan on ihan oikeitakin lukijoita.

Sitten siihen urakkaan: vihjasinkin jo, että saatte katsastaa vanhoja postauksiani oikein urakalla. Eli tässäpä tulee syy siihen: Luin kerran jostain, että blogia pitäessä pitää aina välillä tsekata, että kaikki linkitykset ovat vielä kohdallaan, mutta itse en ole vielä kovinkaan montaa kertaa jaksanut kahlata läpi kaikkia postauksiani tarkistaen, että kaikki linkitykset vielä johtavat sinne, minne pitää. Siksi haluaisin, että te tekisitte sen :) Ja vähän muutakin.... Voitte huonojen linkityksien lisäksi myös paljastaa minulle, missä postauksessa on kirjoitusvirhe, jonka voisin korjata (en siedä kirjoitusvirheitä, pilkkuvirhekin riittää), huono kuva, jonka voisin ottaa uusiksi tai jotain muuta korjattavaa. Vanhoissa postauksissani on esimerkiksi todella epäonnistuneita kuvia, jotka haluaisin napata mahdollisuuksien mukaan uusiksi. En ota uusiksi mitään meikki- tai kynsilakkakuvia, mutta esimerkiksi tuotekuvat voin ottaa uusiksi, jos vielä omistan kyseisen tuotteen. Eli postaukset, jossa kerron, että joku tuote on loppu, voitte unohtaa, sillä ne tuotteet olen heittänyt menemään. Jos on mahdollista, että on epäselvää, niin tarkentakaa, mikä kuvassa on vikana/miten se pitäisi ottaa uusiksi.

 * Eli ykköspalkinnon arvon kaikkien niiden kesken, jotka kommentoivat tähän postaukseen kertomalla, missä postauksessa on linkitys vanhentunut, kirjoitusvirhe, huono kuva, jonka voisin ottaa uusiksi tai muu moka. Yksi epäkohta riittää, mutta mitä enemmän, niin sitä enemmän...

* Kakkospalkinnon saajaksi valitsen sellaisen, joka on löytänyt eniten näitä kohtia tai jos löydetyt epäkohtat ovat harvinaisen hyvin löydetty tai jotain muuta yhtä mielivaltaista. Kerron kyllä perustelut sitten, kun paljastan voittajan.

* Jätä kommenttisi loppuun myös spostiosoitteesi, mikäli mahdollista.

* Perinteisesti tuplaaminen onnistuu, jos linkität arvontani omaan blogiisi. Ilmoita tällöin kommentissasi tämä, niin osaan ottaa sen huomioon.

En julkaise kommentteja ennen kilpailuajan päättymistä, (jos silloinkaan) niin ette pääse lunttaamaan ;) Käyn myös korjailemassa minulle raportoituja mokia, niin saan mahdollisimman paljon erilaisia vastauksia. Voittajakommentit julkaisen ehdottomasti.

Eli nyt oikeasti joutuu palkinnon eteen tekemään töitä. Tämä varmasti karsii monta osallistujaa pois, mutta onpahan muilla sitten suuremmat mahdollisuudet voittaa :) Ja pieni vinkki: Kehoitan aloittamaan ihan blogin alusta, jossa on p**kimmat postaukset. Ja tosissaan: jo pilkkuvirheen löytäminen riittää osallistumiskriteeriksi.

Anteeksi, että olen näin törkeä, mutta tunnen itse niin suurta myötähäpeää vanhoista postauksistani, etten halua kahlata niitä läpi. Yrittäkää olla hienotunteisia, kun kerrotte mokistani, niin en joudu tirauttamaan kyyneliä olohuoneen nurkassa.

Kilpailu loppukoon maanantaina 19.7. klo 21, ja arvonta suoritetaan mahdollisimman pian sen jälkeen. Koska en tiedä vielä kesäsuunnitelmiani, niin en vanno, että arvon tuotteet heti tuolloin, mutta yritän toki.

Kysykää, jos on jotain epäselvää näissä säännöissä, jotka pikapikaa keksin :)

sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Vihreä leopardi


Juhannuksen vietin vihreän vehreissä tunnelmissa. Sutaisin ensi alkuun kynsiini Golden Rosen 161-lakkaa, joka oli oikein kivan pirtsakka väri.


Lakka oli oikein kiva ja kuivui ihan tarpeeksi nopeasti. Kaksi kerrosta ei saanut aikaan mitään superpeittävää jälkeä, mutta koska puteli on aika pikkuruinen, en halunnut lisätä kerroksia ja näin tuhlata tätä heti kerralla.


Siispä peitin pienen läpikuultavuuden leopardisin Konad-kuvioin, jotka ovat peräisin blogimaailman suosituimmasta laatasta m57. Tykkään oikein kovasti näistä pirteillä väripohjilla olevista eläinkuvioista. Ja tiedän, että kynsissä on sotkuja niin kynsinauhoille roiskuneiden lakkojen kuin vanuhiutuloidenkin muodossa, mutta en ennen kuvien ottoa ehtinyt kiinnittää asiaan kovinkaan kummoista huomiota, mikä siis välittyy kuviin sillä, että lopptulos on aikamoisen epäsiisti.

Nuo Golden Rose -pullot ovat muuten siitä kätevä lahjaidea, että tiedättekö sen tunteen, kun epäröitte, onko joku tyttökaverille ostettu lahja jotenkin liian vaatimaton? Olette ehkä ostaneet jotain suhteellisen arvokasta, mutta jotenkin tuntuu, että se on liian vähän eivätkä rahavarat eivät anna periksi lahjasaaliin kasvattamiseen. No, mutta... Nakkaatte mukaan pari kahden euron Golden Rosea, niin johan lahja näyttää runsaammalta :) Näitä saa siis Seppälästä, mutta omani voitin Hard as Nailsin arvonnasta.

ps. Huomenna starttaa vihdoin paljon hekumoimani arvonta ihan täällä omassa blogissani! Woohoo!

lauantai 26. kesäkuuta 2010

Possuista kesämeikkiä


Olen esitellyt tätä kiiltoa jo ainakin blogini alussa, mutta en tiedä, olenko postannut tästä kuvia käytössä. Joka tapauksessa tämä Maybellinen Superstay Powergloss on jälleen päätynyt kesäkaverikseni, ja jälleen kerran olen huomannut tämän olevankin oikein kiva ja luotettava huulituote.


Tässä siis on värilakka (oma sävyni Fuchsia Glow) ja kiilto. Ja vaikka väri näyttää aika tummalta, ei se huulilla olekaan niin näyttävä, vaan oikein kaunis ja luonnollinen vaaleanpunainen.


Tykkään tästä ihan sikana! Kuvat eivät hirveästi valehtele eli melkeinpä noin vaalea on lopputulos oikeastikin. Ja kiillon kaikottua väri pysyy huulilla yllättävänkin pitkään (muistaakseni lupaus pysyvyydestä on 12 tuntia). Tämä oli luottotuotteeni häissäni ja olin enempi kuin tyytyväinen.


Ja kiilto on kuvakulmasta riippuen melkoinen eli aivan nappituote tällaiselle kiiltoharakalle! Olisiko kuitenkin niin, ettei tätä myydä enää? Se on kyllä harmi.


Sain kesämeikki-inspiksen ilmeisesti sikalasta, sillä niin possuisen vaaleanpunainen meikkini oli. Noiden kiiltohuulien kaveriksi pääsi luonnollinen, vaaleanpunainen silmämeikki, jonka sain aikaa Oriflamen Blues & Lilacs -paletilla, jota käytin myös hiljattain vilauttamassani sinisessä silmämeikissä. Paletista löytyy tummansininen, vaaleansininen, tummanpunertava, vaaleanpunainen ja hohtava vaalea. Tuo vaalea ei shiftaa punaiseen eikä siniseen, joten käy mainiosti korostamaan kumpaakin meikkiä.


Tässä vielä swatchit samassa järjestyksessä kuin paletissa. Todella hohtavia värejä, paitsi ehkä tuo tummansininen.Aavistuksen jopa voidemaisen tuntuisia, varsinkin tuo vaalein sävy, joka tuossa kuvassa näyttää shiftaavan siniseen, vaikkei sitä tee.


Tässä vielä varmuuden vuoksi toinen kuva :) Tuo keskimmäinen punainen ei nyt näytä hyvältä tuossa kuvassa, joten napsaisin siitä varmuudeksi kuvan vielä yksinäänkin:


Eli se on oikeasti aika tumma punainen, mutta sitä saa laittaa reilustikin, jotta saavuttaa silmämeikissä saman tummuusasteen.


Ja tuossa kuvia meikistä. Se oli todella vaalea, ja paletin vaaleinta käytin kulmaluulla ja silmän sisänurkassa. Liikkuvalla luomella vaaleanpunaista ja tummempaa ulkonurkassa, mutta aika hailakasti sitäkin. Levitin kaiken sormin kiireessä, joten mikään taidonnäyte tämä ei ollut. Kyse oli helteisen torstain meikistä, joten mitään kovin suurta pakkelikerrosta en halunnut. Pohjanakin käytin Essentia Naturalea, josta minulla siis on näytepurkki. Onnistuin pohjassa niin hyvin, että napautin samantien tilauksen menemään täysikokoisesta purnukasta meikkipuuteria. Sain pohjaan aivan uudenlaista hehkua pyörittelemällä EN:n päälle Yves Rocherin hehkuvaa meikkipuuteria. Vähän piti puuterilla jopa toppuutella lopputulosta, etten olisi aivan hehkulampulta näyttänyt. Ripsissä on muuten Nivean ihana (ja kestävä!) Extreme Resist Lengthening.


Kynsiin laitoin hetken mielijohteesta Fuchsia Purplen päälle Stargazerin hopeaista, mikä ei ehkä ollut kovin viisas idea.

perjantai 25. kesäkuuta 2010

Fuchsia Purple


Voitin siis Hard as Nailsin arvonnassa kasan kynsilakkoja, joista Fashionistaa jo kokeilinkin. Seuraavaksi päätin kokeilla Sinful Coloursin Fuchsia Purple -sävyistä lakkaa, vaikka se tuntuikin aika syksyiseltä. Syksyfiilis kuitenkin katosi, kun kynnet oli lakattu. Oikein kivan marjaisa lopputuloshan tästä tuli.


Lakka itsessään ei ollut mitään superhyvää. Ekan kerroksen jälkeen epäilin kovasti, että tuleeko tästä mitään. Niin raitaista jälkeä tuli. Toisen kerroksen jälkeen näytti kuitenkin jo huomattavasti paremmalta ja tykästyin tosissaan tuohon väriinkin aika paljon. Se ei kynsillä näyttänyt enää yhtään niin tylsältä kuin pullossa.


Se huono puoli lakassa kyllä oli, että se kului kärjistä jo seuraavaan päivään mennessä, mutta siitä huolimatta pidin niitä urhoollisesti enkä hinkannut pois. Omapahan oli muutenkin vikani, kun en laittanut mitään päällyslakkaa värilakkaa suojaamaan.(Ja lakkasin parin päivän jälkeen vielä yhden kerroksen ja taas näytti hyvältä!)


Mielestäni tuo lakka ei ihan pääse oikeuksiinsa näissä kuvissa, vaan tämäkin lakka näyttää livenä paremmalta. Jaksaako joku laskea, kuinka monta kertaa olen tuonkin lauseen sanonut? =)


Sitten vielä kuva järkyttävistä kulmakarvoistani. Arvaatteko kummalla puolella on käytetty kulmakarvaväriä? =D No joo, kulmat ovat täysin erilaiset ja alkavat eri paikoista, mutta vähän on osaa ja arpaa tuolla kulmakarvavärilläkin, jolla olen kulmaa yrittänyt muotoilla. Ja karvankasvatusoperaatio on sekin kyllä meneillään. Oikeasti tuo kulmakarvaväri ei ole yhtään punertava, vaikka tuo kuva niin antaa ymmärtää. Valaistus vain oli, mitä oli. Mutta oikeastaan vilautin tätä kuvaa siksi, että pian joku teistäkin saa taiteilla samaisella kulmakarvavärillä, sillä se on yksi tulevan arvonnan palkinnoista. Mutta paljastan tuotteen sitten vasta... Niin, ja tietty se on käyttämätön väri, jota olen teille tyrkyttämässä...

Oikein hyvää juhannusta kaikille!!

torstai 24. kesäkuuta 2010

Jogurttia vartalolle, mutaa kasvoille


"Blogitauon" aikana sain kulutettua loppuun Avonin mansikka-guava-vartalojogurtin. Niin kuin olen kertonutkin, olen aika huono käyttämään vartalovoiteita, mutta nyt tein tietoisen päätöksen tämän loppuun kuluttamisesta. Ja voi nam, kun tämä oli mainio tapaus! Aloitin tämän käytön epäillen, että käytän tämän hetkessä loppuun, mutta mukavuus vei voiton ja useana iltana vetäisin vain yöpuvun niskaan välittämättä kosteutuksesta, jota kroppani huusi. Tietoisen päätöksen tehtyäni tämä kului loppuun hetkessä.


Ensinnäkin koostumus oli juuri niin herkullista, kuin miltä näyttikin. Tähän oli ihana upottaa sormet. Ihanan pehmeää ja tuoksu oli mahtava eikä alkanut tökkiä kertaakaan. Jogurtti levittyi mainiosti ja imeytyi nopeasti. Ihosta tuli ihan superpehmeä ja sileä ja tuoksu jäi iholle joksikin aikaa. Extrasuperpehmeään ja -siloiseen lopputulokseen vaadittiin sauna, kuorintavoide, kuorintahanskat ja tämä voide. Tuolla yhdistelmällä ja tuossa järjestyksessä ihosta tuli aivan käsittämättömän sileä ja sileys ja pehmeys jatkui päiväkausia. Tätä lisää kiitos! (Ovh-hinta 6,50 e, mutta tässä jaksossa tämän saisi yhdessä jonkun toisen Avon Naturals -tuotteen kanssa hintaan 6,90 e ja yksinään hintaan 4,50 e.)


Testasin myös toista Avon-tuotetta, nimittäin Planet Spa -sarjan Dead Sea Minerals -mutanaamiota ja voi pojat! Tämä on se ensimmäinen syy siihen, miksi haluaisin näpytellä tilauksen Avonille tällä sekunnilla.


Tämä kuivui nopeasti iholle ja jätti jälkeensä aivan täydellisen sileän, pehmeän ja raikkaan ihon. Olo oli puhdas ja seuraavana päivänä iho oli vielä ihanan sileä ja meikki levittyi hyvin. Olen aivan rakastunut tähän ja nyt jaksolla 9 tämän saisi tilattua samassa setissä Dead Sea Minerals -vartalonaamion kanssa hintaan 11,90 e. Tämä on ehkä lempparein kaikista ikinä kokeilemistani naamioista, mutta toki pitäisi tehdä tarkempia tutkimuksia asian varmistamiseksi. Sherlock Holmes minussa siis haluaisi tilata tätä näitä tutkimuksia varten.

En tiedä, pystynkö hillitsemään itseäni...

Pyydelkääpähän tekin niitä Avonin tunnuksia (meikkistudio@luukku.com), niin pääsette tilailemaan ihan itse näitä tuotteita.

keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

I'm baaaack!!

Sainkin läppärini takaisin nopeammin kuin osasin odottaa. Woohoo!! Upsin poika toi sen eilen kotiin ja täytyy kyllä onnitella HP:tä hyvästä palvelusta. Vaikka koneessa oli vain vuoden takuu, meni tämä vielä kahden vuoden takuuseen, joka kuluttajasuojalaissa määrätään. Kone haettiin kotoa ja palautettiin alle viikossa entistä ehompana. I'm so happy!! Luvassa siis jälleen kosmetiikkapainotteisempia postauksia, mutta jos teitä ei haittaa, voisin välillä vilautella myös muunlaista materiaalia (tyyliin tämä tai tämä postaus), kun nyt niiden makuun pääsin.

Aloitetaanpa siis lakkauksista, jotka väsäsin kynsiini läppärin sanottua kaputt, ja jotka viipyivät kynsissäni pidempään kuin yhdetkään lakkaukset tämän blogin pitämisen aikana. Siis oikeasti, pidin niitä yli viikon, vaikkakin toki lisäsin lakkaa välillä. En siksi, että ne olisivat kuluneet, vaan siksi, että halusin lisää bling blingiä. Täytyy myöntää, että ihastuin näihin lakkauksiin ikihyviksi, ja olin tulossa tänne hehkuttamaan niitä oikein urakalla. Nyt kuitenkin, kun katsoin kuvia koneelta, ne eivät enää näyttäneetkään niin hyviltä. Joten nielaisen nyt pari ylisanaa, etten vaikuta ihan jurpolta.

Mutta aloitetaanpa alusta.


Paloin halusta kokeilla Wild and Crazyn (uu, tuo Seppälän lahja suomalaisille) vaaleanpunaista Sylva-lakkaa, joka on aivan supersöötin värinen ja, josta tuli kertaheitolla yksi feivöriteistä. Nyt täytyy tunnustaa, että en muista, laitoinko kerroksia yhden vai kaksi, mutta itseni tuntien veikkaisin, että kaksi.


Vaikka väri oli söpö yksinäänkin, hinguin myös päästä kokeilemaan Wild and Crazyn hopeista glitterlakkaa Silver Bell, jota laitoin kynsilleni yhden kerroksen. Tämähän ei nyt näyttänyt vielä oikein juuri miltään.


Pientä extrablingiä sain, kun lisäsin glitteriä vielä yhden kerroksen kynsien kärkiin (tyyliin tämä). Tuossa keskisormessa on nyt joku kupru, mutta ignooratkaapa se.


Viihdyin näin viitisen päivää eikä lakka kulunut yhtään mihinkään. Olin aivan ihmeissäni. Kun sitten menin tyttöporukalla katsomaan uutta Sinkkis-leffaa, päätin kuitenkin lisätä vielä vähän blingiä.



Sudin siis kynsiin yhden kerroksen glitteriä koko kynnelle ja vielä yhden kerroksen kynsien kärkiin. Ja johan taas kelpasi kulkea muutama päivä näissä kynsissä. Mutta kuviin ei välity se, miten tuo hopeaglitter kimalsi kuin peili auringonpaisteessa. Nuo glitterhiutulat olivat oikeasti aivan uskomattomat, ja tykästyin niihin jopa enempi kuin violettiin vastineeseensa. Livenä nämä lakkaukset näyttivät ainakin omiin silmiini aivan ihanan prinsessamaisilta, mutta nyt alan epäillä, että ihanuus oli vain omissa silmissäni, sillä suoraan sanottuna kuvissa nuo lakkaukset näyttävät aika järkyiltä. Mutta - ja tämä on ISO mutta - kuvista ei siis tosiaankaan välity se ihana kimallus, joka noista kynsistä oikeasti lähti. Poistaminen oli taas yhtä tuskaa, mutta ei välitetä siitäkään.


Sinkkikseen laitoin sinistä silmämeikkiä, vaikka alunperin oli tarkoitus laittaa vaaleanpunaista kynsien mukaan. Älkää kysykö, mitä luomivärejä tuossa on. Cocktail on aikamoinen. Ainakin siinä on yhtä Oriflamen palettia, jota minun pitää tulla vielä myöhemmin erikseen hehkuttamaan. Se on ollut minulla jo iäisyyden, mutta tajusin vasta nyt sen ihanuuden.

tiistai 22. kesäkuuta 2010

Rakkautta on...

Vähänkö ihanaa, että lukijat lisääntyvät, vaikka en ole pystynyt postailemaan samaan malliin kuin ennen. Olette te aika mahtavia! :)

Olen nyt tässä "tauon" aikana päässyt täällä toteuttamaan ei-kosmeettista puoltani, josta pääsette kyllä suurimmaksi osaksi eroon, kun rakas läppärini saapuu taas matkoiltaan. (Kyllä se vaan on niin, että meikeistä kirjoittaminen vaatii kuvia seuraksi.)

Mutta koska läppäri ei tosiaan ole vielä tullut ehjättynä takaisin (pitäisi tulla tällä viikolla, mutta varmaa se ei ole), täytyy minun taas keksiä teidän piristyksenne jotain muuta kuin kosmetiikan tietoiskuja. Joten olkaapa hyvä: pääsette taas pääni sisään. Otteita tosielämästä.

Rakkautta on...

* kun kissa nuolee kissakaveriaan vain hetki tappelun jälkeen

* kun Paljastavien valheiden loputtua alat laulamaan miehesi kanssa yhtaikaa Kaija Kärkisen & Ile Kallion Valkoisia valheita muuttaen sanat tietenkin paljastaviksi valheiksi

* kun miehesi ei alakaan nauramaan, kun vedät "hienoja" tanssiliikkeitäsi keittiössä... vaan alkaa tanssia mukana

* kun joku aina taustalta laulaa Christina Aguileran Genie in a Bottle -biisistä seuraavan lauseen aivan samalla tavalla kuin sinä lauloitpa sitä itse ensin määkien kuin lammas, venyttäen jokaista sanaa, laulaen korkealta ja kovaa tai puolet alkuperäistä laulua nopeampaan tahtiin

* kun joku puolustaa sinua - oli tilanne mikä hyvänsä

* kun saat harjoitella huultenrajausta miehelläsi... mustalla rajauskynällä

* kun repeät nauramaan virallisessa tilaisuudessa eikä miehesi häpeä sinua, vaan nauraa mukana

* kun puhut miehellesi, joka ei näytä kuuntelevan sinua ja kysyt: "Mitä mä just sanoin?" ja miehesi osaa toistaa sanatarkasti, mitä hänelle kerroit

* kun mies kehottaa perhettään ihailemaan kynsilakkauksiasi

* kun kissa painaa päänsä olkapäätäsi vasten

* kun mies rauhoittelee sinua alttarilla silittäen kättäsi

* kun miehesi katsoo Täydellisiä naisia kanssasi

* kun miehesi katsoo Salkkareita kanssasi

* kun miehesi ei huomaa/sano mitään, vaikka olet lihonut 10 kiloa

Mikä teidän mielestänne on rakkautta?

maanantai 21. kesäkuuta 2010

Update

Tähän väliin voisi vähän päivittää kuulumisia, kun pari päivää on vietetty hiljaiseloa. Pyytäisin ensiksi Anonyymiltä anteeksi julkista purkautumistani ;) Meni yli ja pahasti, mutta kun ärsytti niin kovin... Mutta kerrataan nyt vielä: ilman meikkiä voi olla kaunis ja kadehdin sellaisia ihmisiä. Mutta vaikka olisin ilman meikkiä nätti, meikkaisin silti, koska se on hauskaa.

Mutta siihen elintärkeään oman elämän päivitykseeni: läppärini on vielä jossain tietokonetohtorilla eikä minulla ole hajuakaan siitä, milloin sen voisin mahdollisesti saada takaisin. Kuvattomina mennään siis edelleen. Tuotteita on tällä välin testattu, niitä on loppunut, ja haaveilen muutaman tuotteen ostosta. Erityisesti Avonin kuvasto houkuttelee jälleen pienen tauon jälkeen, mutta myös Pretty.fin uudet NYX-tuotteet kiusaavat minua läsnäolollaan. Voi, miten maailma onkaan täynnä houkutuksia, vieläpä toinen toistaan vaarallisempia :) Onko joku jo langennut esimerkiksi Nyxiin?

Ja pyydelkääpä niitä Avonin tunnuksia, niin pääsette tilailemaan. Tekemisen puutteen vuoksi hoitelisin mielelläni nyt näitä tunnusasioita enemmän kuin mielelläni :) Eli laitapa viestiä osoitteeseen meikkistudio@luukku.com, niin pyydän sinulta muutaman henkilötiedon, jonka jälkeen saat tunnukset ja pääset tilailemaan. Mitään tilauspakkoa ei ole eikä sinun tarvitse tilata kuin itsellesi. Helppoa ja hauskaa kuin... No, en viitsi sanoa. Rääväsuisessa miehessä on se huono puoli, että jutut tarttuu.

Yritetäänpäs siis käyttäytyä... Tänään tulee Maikkarilta Paljastavat valheet. Ihan sikahyvä sarja, katsooko kukaan? Olipa aika hyvä puheenaiheen vaihdos, menikö kukaan lankaan? No ei, kyllä se on oikeasti yksi henkilökohtaisista lempparisarjoistani.

Houstaamme muuten miehen kanssa parin viikon päästä pikkuiset kemut ja siihen mennessä pitäisi hiuksiin saada jotain järkeä. Blondiaineita on kyllä tuolla jemmassa, joten pitäisi saada aikaiseksi saada vähän väriä (ja järkeä) päähän. Kun eipä tuo aurinkokaan liiemmin pääse vaalentamaan tukkaa, kun ei sitä näy missään. Kohta on kesä jo ohi... Oikeasti, kohta on juhannus eikä niitä toukokuun hellepäiviä lukuunottamatta ole ollut kovin lämmin. Noh, ehkä se tästä.

Vinkkaan muuten sen verran, että arvonta on pian tulossa ja sitä varten kannattaa lukea vanhoja (siis tosi vanhoja) postauksia, varsinkin niitä rupuisimpia :)

Hauskaa viikon alkua! <3

lauantai 19. kesäkuuta 2010

Hei kaikki, olen pinnallinen ääliö!

Nyt on pakko avautua. Kerroin tässä postauksessa muutaman asian itsestäni, joista viimeinen kohta kuului näin:

"Käytän enemmän ja vahvempaa meikkiä kuin kukaan tuntemani ihminen. Aina kun katson jotain (lähes) meikitöntä naista, mietin, minkälainen meikki hänelle sopisi ja, mitä hänen kannattaisi käyttää. Ihmettelen aina mielessäni, että "Eikö tuo tajua, että se näyttäisi paremmalta, jos se tekisi näin tai näin..?" En myöskään kestä selitystä "Kyllä mä meikkaisin, mutta kun en osaa." NO, OPETTELE!! Sehän siinä meikkaamisessa on hauskaa, kun saa opetella kaikkia uusia juttuja. En minäkään osaa juurikaan mitään, mutta yritän silti. Kyllä se joskus vielä onnistuu."

Johon sain muun muassa tällaisen vastauksen kommenttilootaan:
 Anonyymi kirjoitti...
"Olet kyllä mielettömän pinnallinen jos ajattelet, ettei voi näyttää kauniilta ilman meikkiä. Tuo 5. kohta on naurettava, eivät kaikki HALUA käyttää ehkä meikkiä, vaikka osaisivatkin. PS. En puhu itsestäni, koska itse meikkaan tosi paljon ja vahvasti, mutta tarkoitan muita. "

perjantai 18. kesäkuuta 2010

Jorinaa

En pysty olemaan kirjoittamatta mitään. Mutta kumpi on parempi/pahempi: että kirjoitan, mitä sattuu vai se, etten kirjoita tosissaan mitään? Tai älkää vastatko tuohon.

Voi läppäri, come back soon!

Olen keksinyt jo monen monituista juttuaihetta, mutten ole viitsinyt niitä kirjoittaa valmiiksi. Jotenkin tarvitsen niitä kuvia siihen fiilikseen pääsyyn. Täytyy kyllä tunnustaa, että läppärittömänä kautena olen lakannut kynteni vain kerran. Ehkä blogi jotenkin motivoi vaihtamaan lakkoja useammin, en tiedä. On nämä lakat kyllä pysyneetkin moitteettomina, joten mitäpä niitä vaihtamaan, kun a) sisältävät glitteriä eli poistaminen tulee olemaan tuskaa ja b) ovat ihanat!

Tässä teille vielä vinkkejä helppoon elämään á la allekirjoittanut:

1) Jos kahvi maistuu sinustakin pahalta, laita kupin pohjalle ensin kaakaojauhetta ja maitoa. Nam!
2) Lue Meikkistudio-nimistä blogia oppiaksesi, miten saat kahvin maistumaan namilta.
3) Älä rasita itseäsi miettimällä, miksi Meikkistudion nimi on Meikkistudio, jos sieltä saa tietää, miten kahvin saa maistumaan nannalta.
4) Älä ala pohtia vaihtoehtoisia nimiä...
5) ... Oikeasti, lopeta!
6) Kahvistudio ei ihan tosi kuulosta hyvältä!
7) Jos sinulla ei ole vaadittavaa tutkintoa, älä ala pohtia Meikkistudion kirjoittajan mielenterveyttä.
8) Jos sinulla on vaadittava tutkinto, kerro päätelmäsi myös Meikkistudion kirjoittajalle.
9) Jos olet uusi lukija, niin selaile muutamia postauksia taaksepäin ja uskottele itsellesi, ettei täällä aina ole tällaista.
10) Jos olet vanha lukija, muistuta itseäsi syistä, joiden vuoksi aloita blogia lukemaan. Ehkä vielä joskus nnäet pilkahduksen niistä syistä.

Oikein ihanaa perjantaita teille!

ps. Katsoiko kukaan eilen FlashForwardin vikaa jaksoa? WTF? Ja toista kautta ei ole luvassa. Olipa typerä lopetus :(

torstai 17. kesäkuuta 2010

Black Magic

Olen pari kertaa hehkuttanut ihanaa mustaa kynsilakkaa, ja vihdoin löysin paikan, josta sitä voi ostaakin. Korjasin vanhoihin postauksiin kynsilakan oikean merkin, joka on Le Chat. Jostain syystä tulkitsin putelin merkit CM-kuvioksi, mutta hyvä, että selvisi. Ja täältä siis voi lakkaa ostaa, ja se maksaa vain viisi euroa. Ja värejä löytyy muitakin. Ettei vaan karkaisi käsistä....

SATC 2 + 5 things to know about me

Siis Sinkkuelämää 2 oli aivan mahtava! Miten joku voi haukkua sitä? Se oli niiiiiin hauska, ja paljon parempi kuin ykkösosa. Toki leffat ovat aina piirun verran viehättävämpiä elokuvateatterissa, jossa sadat ihmiset jakavat sen saman kokemuksen ja nauru on herkemmässä kuin kotisohvalla... (Joskus sitä nauraa vain muiden reaktiolle.) Mutta siis, can I just say: I loved it!! <3

Ymmärrän toki sen kritiikin, ettei siinä ollut mitään suurta juonta, mutta oli se silti ihan mahtava. Vieläkin on hyvä mieli. Paras leffakokemus aikoihin without a doubt.

Asteikolla 1-10, kuinka ärsyttävää on, että viljelen jotain enkunkielisiä jutskia aina tekstieni väliin? Minulla on tapana tehdä niin puhuessanikin. Luulen, että on tullut katsottua vähän liikaa telkkua. Joskus sitä vaan pystyy selittämään haluamansa asian helpommin enkuksi. Josta pääsemmekin seuraavaan asiaan. Monet bloggarit ovat tehneet 100 asiaa minusta -tyyppisiä postauksia. No, teenpä nyt minäkin. Koska en tykkää paljastelusta, saatte tyytyä viiteen :D

1. En ole koskaan ymmärtänyt, miten englannin kieli voi olla jollekin yhtä vaikeaa, kuin minulle vaikka ruotsi tai ranska. Eivätkö ihmiset siis opikaan sitä automaattisesti vaikka Kauniista ja rohkeista, niin kuin minä pienenä? Siitä huolimatta en itsekään mielelläni puhu englantia, vaikka korjaankin mielelläni toisten puhetta.

2. Näen todella harvoin ystäviäni, ja luulen olevani tärkeämpi kiireisempi kuin olenkaan.

3. Käytän harvoin lempparihuulikiiltojani, sillä pelkään niiden loppuvan... (Mistä, kaupastako??)

4. Epäilen vahvasti, että ihmiset, jotka sanovat juovansa kahvia tai kaljaa niiden maun takia, valehtelevat. Minä ainakin juon kahvia piristymisen toivossa ja kaljaa (jos muuta ei ole) vetääkseni kännit. Come on, eivät ne voi kenenkään makuhermoja oikeasti kutkutella... vai?

5. Käytän enemmän ja vahvempaa meikkiä kuin kukaan tuntemani ihminen. Aina kun katson jotain (lähes) meikitöntä naista, mietin, minkälainen meikki hänelle sopisi ja, mitä hänen kannattaisi käyttää. Ihmettelen aina mielessäni, että "Eikö tuo tajua, että se näyttäisi paremmalta, jos se tekisi näin tai näin..?" En myöskään kestä selitystä "Kyllä mä meikkaisin, mutta kun en osaa." NO, OPETTELE!! Sehän siinä meikkaamisessa on hauskaa, kun saa opetella kaikkia uusia juttuja. En minäkään osaa juurikaan mitään, mutta yritän silti. Kyllä se joskus vielä onnistuu.

keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

60 lukijaa...

... on aina parempi kuin 59. Muistan, kun lukijoita oli 2. Lukeeko tätä blogia oikeasti joku? Tuntuu jotenkin käsittämättömältä. Silloinkin, kun kirjoitan jotain omasta mielestäni vähän tylsää (tai ainakin pelkään, että jonkun mielestä se voisi olla boooooring), niin joku ihana kommentoi postausta, ja huomaan, että senkin siis luki joku ja viitsi vielä kommentoidakin. Siitä tulee hjuva fiilis!!

Kyllä mä nyt sitten mietin, miten toteutan seuraavan arvonnan ja onko palkintoja yksi vai kaksi, ja miten ne laitetaan jakoon. Mielessä onkin pari hyvää toteutustapaa, joista itsekin hyötyisin. Kyllä, olen törkeä oman edun tavoittelija :) Mutta ne palkinnot... Hmm... Mietintämyssy toimii!

Ihanaa päivää kaikille!! <3

edit. 61 lukijaa on siis parempi kuin sata jänistä, kiitos ssuperkata :)


Turhautumista

En ole aiemmin tajunnutkaan, kuinka iso osa elämääni blogista on tullut. Nyt kun olen ollut ns. pakkotauolla, huomaan ajattelevani jatkuvasti uusia postausideoita, ottavani kuvia esim. kynsistäni ja panikoimassa sitä, olenko muistanut ajastaa postauksen (kunnes olen muistanut, etten voi postailla mitään järkevää ilman kuvitusmahdollisuutta).

Mieheni hommasi minulle väliaikaiseen käyttöön pöytäkoneen. Ja tämä onkin oikein pätevä kapistus. Muistikortin lukijaa tässä ei kuitenkaan ole, joten en voi edelleenkään siirtää kuvia kamerasta koneelle. Etsimme kissojen ja koirien kanssa saman homman hoitavaa piuhaa, mutta emme löytäneet. En edes tiedä, tuliko sellaista kameran mukana laisinkaan.

Tänään läppäri menee huoltoon, mutta se, kauanko se siellä viipyy, ei ole tiedossa. Tulen kyllä hulluksi, jos en pääse kertomaan elämpää suurempia faktojani tänne, mutta ilman kuvitusta homma voi käydä tylsäksi. Toisaalta nautin ajatuksesta, että blogitauolta palattuani minulla on monen monta kuvia vaille valmista postausta valmiina, ja pystyn niitä julkaisemaan, miten lystään. Mutta se jää kyllä nähtäväksi. Itseni tuntien joudun läppärin parannuttua kamalalla kiireellä rääpystämään jonkun "oumaigaadtäähuulikiiltoonIHQ"-postauksen, josta te tietenkin nautitte suunnattomasti.

Mutta yhdestä asiasta olen supertäpinöissäni. Olen tänään menossa tyttökamujen kanssa tsekkaamaan Sinkkuelämää 2 -leffan, josta voin teillekin pari sanaa tulla sanomaan. Vaikka leffa on kritikoiden parissa haukuttu, uskon sen täyttävän omat vaatimukseni. Onko teistä kukaan käynyt katsomassa kyseistä leffaa? Mitä piditte? Ei juonipaljastuksia! :)

60 lukijaa lähestyy rajapyykkiään... Hmm.. Pitäisiköhän keskittää energiat arvonnan järkkäämiseen?

Ai niin, muistakaahan kysellä rohkeasti niitä Avonin tunnuksia, niin pääsette itsenäisesti tilailemaan. Pyyntöjä onkin tullut jo kivasti :)

maanantai 14. kesäkuuta 2010

Pakollinen blogitauko :(

Nyt olen maissa ja maani myynyt, myrtynyt ja surullinen ja mitä näitä nyt onkaan. Kallisarvoinen kannettavani sanoi itsensä irti eikä kotikoneestamme ole blogin kannalta mitään iloa, kun kuvien siirto ei onnistu. Toivon saavani uuden kannettavan mahdollisimman pian ja toivon pääseväni blogin pariin jo kenties huomenna tai ylihuomenna, viimeistään tällä viikolla, mutta ikinä näitä ei voi ennustaa... Älkää siis hyljätkö tätä yksinäistä meikkipelleä, sillä I'll be back!! Sillä välin olisin innosta piukeana, jos jättäisitte kommenttiboksiin toivepostausehdotuksia ja kaikkea muuta kivaa.

Ja muistakaa laittaa sähköpostia, jos haluatte tunnukset Avonin sivuille. Se ei maksa mitään eikä teidän tarvitse ryhtyä kosmetiikkakauppiaaksi, vaikka ei sekään mikään p**ka ammatti olisi :)

Tulen takaisin as soon as possible!!

ps. Pelkkää tekstiä sisältäviä postauksia on kuitenkin odotettavissa, jos uuden läppärin saamisessa alkaa kestämään. Ehkäpä raapustan teille tarinan yksinäisestä prinsessasta, jonka läppäri hajosi, ja joka siitä sisuuntuneena swatchasi kaikki luomivärinsä kämmenselälleen ja löysi monta uutta suosikkia. Tai no, sen pituinen se.

sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Vaihtopenkille


Otin pari kuukautta sitten käyttöön Joe Blascon kasvoveden, josta vielä näköjään riittäisi seuraavaksikin pariksi kuukaudeksi lutrattavaa. Olen ollut ihan tyytyväinen tuotteeseen, sillä tämä kyllä puhdistaa ihan kivasti, mutta nyt on aika nostaa tämä vaihtopenkille. Kyseessä on nimittäin superhellävarainen, alkoholiton (ja ihanan sitruksisen tuoksuinen) kasvovesi, josta ei ehkä kesäiholleni riitäkuitenkaan tarpeeksi potkua. Koen, että ihoni on nyt niin huonossa kunnossa, että se kaipaa jotain supertujua ja puhdistavaa ainetta eikä mitään hellyyttä. Kuitenkin säästän tämän Blascon mieluusti talveen, sillä silloin ihoni kuivuu ja tarvitsee nimenomaan tender loving carea. Nyt kun kosteustasapaino on kunnossa, ihoni yrittää puskea ilmoille epäpuhtauksia, joiden taltuttamiseksi haluan kokeilla jotain muuta. On aika jännää, miten ihoni on niin joko-tai. Joko se on kuiva ja siinä on vain vähän epäpuhtauksia tai sitten se on rasvainen ja täynnä epäpuhtauksia. Yritä siinä sitten miettiä, että mille ihotyypille sopivaa tuotetta sitä käyttäisikään... Siksi en oikeastaan enää tuijotakaan suosituksia vaan kokeilen kaikkea sekaisin.

Toivon muuten myös, että muut kasvojen puhdistustuotteet loppuvat pian ja pääsen myös sillä saralla kokeilemaan uusia juttuja.


Kaapistani ei löytynyt kuin yksi mahdollinen korvaaja Blascolle. Kyseessä on Purelogicolin kirkastava kasvovesi, jonka huomasin suureksi harmikseni olevan myös suhteellisen hellävarainen litku. Tämäkään tuote ei sisällä alkoholia eikä muuten mitään muutakaan. Ei parabeenejä, ei väriaineita, ei hajusteita...


Koska tämä kuitenkin tulee hauskassa tuubissa enkä ole koskaan kasvovettä tällaisessa muodossa kokeillut, niin otan tämän nyt testiin. Jos tuntuu, ettei tämäkään ole tarpeeksi iholleni, niin sitten täytyy turvautua kaupan antimiin.

Onko joku kokeillut Blascon ihonhoitotuotteita tai Purelogicolia? Itselläni tämä oli neitsytmatka kummankin suhteen.

lauantai 12. kesäkuuta 2010

Tehopakkauksien loppu


Lumenen loppuneet kolmitehoiset kasvovoiteet ovat jonkinlainen työvoitto. Otin nämä käyttöön helmikuussa, ja sain ne loppumaan vasta nyt kesäkuussa. Eli jos joku on jättänyt nämä ostamatta niiden korkeahkon hinnan takia (n. 20 e / kpl), niin voin kertoa, että nämä maksavat itsensä takaisin. Ihan uskomaton riittoisuus!


Ensiksi sain luonnollisesti kaavittua tyhjäksi yövoiteen, jota uskalsin huolella lutrata. Koostumus oli paksua ja naama todella tuntui kosteutetulta tämän annoksen jälkeen. Tuoksu oli aivan huumaavan ihana, voisiko sanoa marjainen, kummassakin voiteessa.


Noin viikko yövoiteen jälkeen sain kulutettua loppuun myös päivävoiteen, jossa siis oli samainen ihana tuoksu kuin yövoiteessakin. Yövoiteesta poiketen tämän päivävoiteen koostumus oli kevyempää ja vähän "litkumpaa". Koostumus oli hyvä, sillä se myös imeytyi nopsaan iholle ja tämän päälle oli mukava levittää meikkivoide.

Kaiken kaikkiaan pidin näistä ja voisin käyttää uudelleenkin. Iho on voinut kosteuden puolesta hyvin ja tosiaan tuo riittoisuus on ihan älyttömän hyvä. Olen kuitenkin käyttänyt näitä aamuin illoin jo monta kuukautta. Nämähän olivat vain kausituote eli ovat käsittääkseni tämän vuoden vain myynnissä. Loppuvuodesta näitä voikin ehkä metsästää alesta :) En nyt jaksa kaivaa näiden pahvirasioita esiin koostumuksen selvittämiseksi, mutta muistaakseni voiteet sisälsivät muun muassa poronmaitoa. Aika eksoottista siis.


Lumenen yövoiteen loputtua käytin paikkaajana Estée Lauderin Hydrationistia, joka muuten on ollut lähinnä satunnainen vierailija kasvoillani. Talvipakkasilla koitin turvautua tämän apuun, mutta kosteustehot eivät riittäneet millään. Tämä imeytyi hetkessä ja vasta kun laitoin tämän päälle tuota Lumenen yöpelastajaa, niin alkoivat kosteustehot riittää. Tätä en siis jää kaipaamaan, vaikka muutoin olikin ihan pätevä tuote. Ei kuitenkaan niin kosteuttava, kuin luulin.

Olen ollut ilman seerumia jo herraties kuinka kauan ja nyt olisi etsittävä kätköistä sellainenkin. Luonnollisesti myös uusi päivävoide ja yövoide täytyy saada käyttöön. En ole vielä valinnut seuraajia, mutta epäilen kääntyväni jälleen Lumenen puoleen, tällä kertaa Vitamin C+ -sarjan pariin. Se ainakin olisi kesään sopiva tuotelinja. Mutta mietin vielä hetken ja tutkailen niin kätköjä kuin kauppojen hyllyjäkin... Hydrationistista kun riittää vielä yhteen tai kahteen kosteutukseen.